Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vai Tevi apmierina Notepad IT ziņas?
Pēc lasītāju ierosinājuma mēs jau samazinājām publikāciju daudzumu par visādiem ne īpaši interesantiem gadžetiemdzelžiem
Tātad – izsakāmies!
Vēl ko es pie plusiem varētu nosaukt- tas ir fŠrums. Interesants. Ne tā kā dažiem labiem…
Un pie mīnusiem nē, bet vairāk kā pie ieteikumiem- trūkst testu sadaļas. Testi un testiņi; salīdzinām to ar šito; labās rokas rādītājpirkstu ar kreisās rokas analoga saliekuma maksimālo leņķi, testējam iPhone 3gs kameru, dažādu brendu netbūkus, monitŠrus kas stāv mājās uz galda… Testējam visu. Slēdzam līgumu ar kādu IT veikalu, lai šis dod interesantas preces testam, barterā aktīvi reklamējot konkrēto bodi. *tagad visi paskatāmies uz boot.lv*
Vēl viens ieteikums- vairāk tādus “Latvietis Praktiskais” tipa rakstus, kāds nesen bija par barokļiem. Un varbūta pat nevajag iespringt gudrot ko jaunu. Š…emam kaut vai to pašu
p.s. Noteikti neesmu IT profesionālis; saucu sevi drīzāk par advanced user.
ā, un es būtu pateicīgs, ja pie ziņām kādreiz kāds auto jaunums ar parādītos, bet to laikam vajag atlikt uz v3 un izveidot tā, lai tie, kas negrib redzēt ziņas par attiecīgo tēmu, var izņemt klikšķi pie tā (kā trakeros, lai nerāda, piem., XXX torrentus)
Un ja kādu dienu ziņu tā pamaz, es atgādinu sev pašam, ka vajadzētu kaut ko uzrakstīt.
Bet laika šobrīd nepietiek – daudz jāstrādā.
tik vien prasa, cik nobanot 3 cilvēkus, lol.
Dari droši, IP maiņa nav probza 🙂
ā, un es būtu pateicīgs, ja pie ziņām kādreiz kāds auto jaunums
esmu auto fanāts, varu rakstīt 🙂
Par tēmu – labāk lasu šito nekā dat*** un zābaku
Ar visà m savà m ”kepà m” atbalstu Ricopico ideju, sà di raksti seit parà dà s gauzà m reti, lai gan manuprà t, tie ir pasi vèrtìgà kie. Un nevajag padoties, ja jùsu padomus uzreiz nepieñem (soreiz veltìts Ob1, bet ne tikai), galu galà , ja patiesìba nedzims rakstà , tai joprojà m bùs iespèja dzimt komentà ros, nereti tie sanak vèrtigaki, kà pats raksts.
Pirmā lapa kur ieeju, kad ieslēdzu PC 🙂
Par tēmu – ziņu drukāšana bija pavisam noplakusi, bet pēc šādām tādām diskusijām ir vērojams krietns progress šajā jomā. Vēl tik jāpiekrīt Staļinam un jāpamodina pārējie žurnālisti, tad jau viss būs OK. Un “latvietis-praktiskais” raksti būtu ļoti noderīgi, bet pieļauju, ka tikai ļoti šaurs cilvēku loks jūtās spēcīgi kādā IT jomā, lai par to varētu arī pienācīgi rakstīt. Jāskatās reāli.. manuprāt – jo vairāk info (protams, viss ir jāšķiro), jo labāk. To es saku skatoties uz pašreizējo situāciju un iespējamo potenciālu. Ja jau tiešām šāds portāls var pretendēt būt par vienu no labākajiem IT portāliem Latvijā, tad ir jāizmanto situācija un jāizcīna tā vieta pašā augšā, lai tiešām ne tikai paši, bet arī citi teiktu – notepad.lv ir ziņu līderis IT jomā. Atkārtošos – situācija ir teju ideāla, galvenais pašiem izmantot izdevību!
EDIT: Aizmirsu piebilst. Man nav skaidra portāla nostāja – vai mērķis vispār ir būt līderiem vai arī tomēr vairāk sliecamies uz “ir labi, kā ir” variantu. Ja vēlme ir būt labākajiem, tad uz to arī jātiecas, tāpat vien nekas nenotiks.
Par konkurèjoso portalu nodi**anu piekrìtu par visiem 100 procentiem. Sada rìcìba nu nekadi nenorà da uz augstu inteligences lìmeni. Protams, drìkst izvertèt trùkumus, izteikt viedokli, tomer ” notepad rulzzz and others suck” attieksme vien norà da to, ka komentà ra autors vèl nav ìsti izaudzis no bèrnìbas vecuma.
Reklà ma = kvalità te? Nu gan nevèlètos piekrist:
1. Tu gribi teikt, ka uzskati, ka kvalitatìva ir lapa, kurai visàs malas lèkà zili, zali, sarkani utt. Baneri?
2. Cik esmu manìjis, Notepad sevi notà da kà vietu, kur profesionà li apminàs viedokliem un palìdz iesà cèjiem. Respektìvi, portà la mèrkis ir informà cijas và ksana, uzkrà sana un apmaina, nevis liela pelna. Tà tad uz reklà mà m te tiek pelnìts tikai tik daudz, lai varètu pastà vèt + varbùt nelieli papildus ienà kumi uzturètà jiem.
3. Pasaki atklà ti, tu vèlètos, lai lasot rakstu, tev nepà rtraukti, mirgulojot visàs varavìksnes krà sà s, traucètu kà rtèjà sex-shopa reklà ma?
Par praktisko latvieti runà jot, nereti, komentà ros un forumà lasot, manu, ka sim vai citam lietotà jam ir kà das unikà las zinà sanas vai pieredze, un bùtu patikami, ja sis lietotà js ar to padalitos ar citiem. Galu galà man pat nebùtu nekas iebilstams, ka si infa nà ktu no googles, galvenais, lai autors pats darbà iedzilinà s, apkopo info no dazà diem avotiem, izfiltrè caur sevi un varbùt pievieno savu pieredzi, ja tà da ir… Galvenais, lai autors pats zina un saprot, ko raksta.
P.s. Nè, nu ir patìkami redzèt, ka par portà lu saka tikai labu, tomèr neaizmirstiet, ka attìstìba var notikt tikai tad, kad zin trùkumus un apzinà s, ko vajag uzlabot.
Tas laikam arì bùs viss manà ìsajà komentà rà …
Atvainojos par ortogrà fijas un interpunkcijas klùdà m.
Preses relīzes