Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vai Tevi apmierina Notepad IT ziņas?
Atlets, tas “labākais IT LV” jau ir atkarīgs no tā, kā saprot to “labākais” 😉 ja pēc reklāmu skaita, tad viens no sliktākajiem (nu, no trijotnes ņemot), taču man patīk šeit gaisotne. Viens otru nenorej, pārāk ar stulbumu ar neizceļās un, ja var, tad palīdz, nevis sūta uz googli. ;]
Piekriitu,besi tie googles sutitaji,pashi nezin un tik attaisnojas ar googli!
Bet vienmer jau bus ta ka kadam kautko rada,kadam nerada ta jau ir norma!(Domats par ??) 🙂
Bet visparigi,mani apmierina,ir ok,nav parak liels bardags,jacer ka nakama versija bus ar daudz uzlabojumiem! 🙂
Par rakstiem- man patīk. Tagad ir tāda tendence- parādās notepad un tikai tad boot.lv un datuvē. Bet nu tas tā…
Bet vispār… Notepad man jau kādu laiku ir kļuvis par ikdienu, ar neviltotu interesi lasu lielāko daļu ziņu, kā arī komentārus, kur bieži uzpeld jo vērtīgākas domas.
Bet vienmēr palūru arī citos portālos. Kaut to pašu zābaku un arī datuvi. IT lauciņš ir pārāk plašs, lai viens portāls savilktu visu kopā un dzeltenā prese ar šad tad jāpalasa. Kā arī ārzemju portālos paviesojos un visai reti gadās, kad ziņas tomēr pārklājās. Vairumā no katra var smelties šo un to.
NenovēluLabāk
🙂
Gribētos sadaļu, kur tiek jaunākais softs testēts, (nu ne jau fotožopa) :D, bet ir taču tik daudz visādu freeware sīknieku, kas šad tad atvieglo dzīvi, un saviem spēkiem neviens tak visam līdzi neizsekos.
Tikai nevajag katrā trešajā komentārā nolikt konkurentus un sākt veco dziesmu – windows ir labs, bet linux ir sū**.. fotošops ir labs, bet gimp ir mēsls .. notepad ir labākais, bet boot.lv un datuve ir nekam nederīgi.. utt. Būsim pieauguši, jeb vismaz centīsimies par tādiem būt, lai notepad.lv vēl ilgi būtu tikpat interesants portāls, kāds tas ir tagad. Prozit
P.S. Aizmirsu vēl ko piebilst – man patīk, ka arī sestdienās un svētdienās ir jaunas ziņas, lai katrai dienai ir kas jauns, ko lasīt!
nez tik par kaadu teemu?
varbuut aptauju ielikt? par kaadu teemu juus veeleetos lasiit drunk_lizard rakstu(s)? :>
domāju, ka tauta vēlas rakstu sēriju par to kā pareizi piedzirdīt ķirzaku.
vēl būtu interesanti uzzināt par klientu reakciju uz ķirzaku valodu (sarkasmu). Droši vien ir bijuši daudz jautri gadījumi.
😀
labprāt palasītu D_L rakstus! pat nedomāju, ka līdz tam dadzīvošos 😀
gribētu palasīt kaut ko no linux lauciņ a.. jau labu laiku gribu kaut nedaudz atgūt linux, taāu dēļ remonta mājās un “liekās” datorkastes atrašanos pie paziņ as – plāni tik atkrīt un atkrīt 🙂
no otras puses, šo reto izdevību negribētos laist vējā ar ko pārāk primitīvu un vienkāršu … D_L var sniegt ļoooti daudz pat pāris rindiņ ās 🙂
Preses relīzes