Vai tiks atcelts PVN treniņbiksÄ“m un sÄ“muÅ¡kÄ￾m?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Vai tiks atcelts PVN treniņbiksÄ“m un sÄ“muÅ¡kÄ￾m?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 29 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    buipisLV
    Participant
    Loading
    Participant

Vai kāds man nepaskaidrotu, kas viņu tā izprovocēja?

izredzētais
    Participant

neviens viņ u neizprovicēja, laikam jau neveiksmīgi centās izveidot vēl vienu līdzīgu gājienu iepriekšējajam “aizver muti”, šoreiz gan nevietā un nelaikā.. vēlāk pēc ušakova adresētā jautājuma līdakai, viņ š bija spiests atvainoties pctvl runas vīram.. žēl gan ka tā 🙂

Kon
    Participant

odnazhdi prokanalo dumaet vse :>

Wuu
    Participant

Epic! Jauni t-krekli jau rīt būs pieejami…

buipisLV
    Participant

Niideejs wrote:

odnazhdi prokanalo dumaet vse :>

Lūdzu runā visiem saprotamā valodā! 🙂

4.2 Forumā rakstām tikai Latvijas Republikas valsts valodā.

Kon
    Participant

Bērniem jau gultas laiks + tad angļu valodai arī nevajadzētu būt :>

~~

Par tēmu. Š lesers raud, Līdaka tēlo bargo veci ..

Citus gadus arī vai tad tā bija? Īpašu uzmanību vēlēšanu farsam nekad neesmu pievērsis, bet nu šogad kaut kā acīs durās.

Crow
    Participant

Tak zaļibalti jau ar savu fakino prolatviskumu… atradies te sludinātājs. Iemācies vismaz to valodu un tad vasku d*rs. Ej labāk pildi mājasdarbus vai spēlē Fermu.

Kon
    Participant

Crow, domāju esam vienisprātis, ka krievu mēlē ineta fleims izskatās jo īpaši labi :>

Sid
    Participant

Š is bija izcili lēts izgājiens.. Bet Mitrofanovs ļoti labi atbildēja un Ušakovs ar 🙂

_Mo3_
    Participant

Nu protams, šitāds izgājiens bija nevietā, bet nu sasmieties es gan sasmējos 🙂

zivs
    Participant

Nīkuļi sūkstīsies, bet īsti vīri balsos par R. Dzintaru un I. Parādnieku, svītrojot visu veco varzu nafig laukā.

Crow
    Participant

Niideejs wrote:

Crow, domāju esam vienisprātis, ka krievu mēlē ineta fleims izskatās jo īpaši labi :>

Nez kur biedrs Imhoteps palicis… viņam akurāt labi sanāca, bet pieļauju, ka brīvdienas no Notepad ir ļoti svētīgas gan miesai, gan garam :>

Wuu
    Participant

_Mo3_ wrote:

Nu protams, šitāds izgājiens bija nevietā, bet nu sasmieties es gan sasmējos 🙂

Galvenais ir uzdrošināties 🙂

Sid
    Participant

zivs wrote:

Nīkuļi sūkstīsies, bet īsti vīri balsos par R. Dzintaru un I. Parādnieku, svītrojot visu veco varzu nafig laukā.

Nu ja, par Parādnieku… lol….

Aldis
    Participant

To SC vajag vienā vienā iestumt tomēr…

https://www.tvnet.lv/zinas/aculiecinieks/348260-rigas_uzraksta_vieta_piga_ar_psrs_zvaigzni

VNK.. WTF???

Viela pārdomām: Interesanti kas notiktu gadījumā ja maskavas tv pieprasītu runāt nevis Krievu valodā, bet gan piemēram Latviešu? Kas notiktu ja Maskavā parlamentā, vai kādā pagasta padomē nonāktu kāds embrijs kurš nezinātu nevienu vārdu krieviski? Kas notiktu ja tur pat braukātu mašīnas ar citu valstu karodziņiem aiz stikliem + nēsātu cepures ar citu valstu ģērboņiem?

Nu lab, man jau nav problēmas runāt krieviski – pateicoties tam, ka draugi daudz ir šīs valodas piekritēji. Bet tomēr – ja tu ej politikā, un aizstāvi tikai krieviski runajošos cilvēkus.. tad WTF??? Protams, tā ir liela daļa vēlētāju…

btw.. vēl pats nēesmu izdomājis par ko iet balsot! 🙁 Tikai tāpēc ka reklāmas, spami, un kas tik ne ir par daudz. Es nu vienīgi jau zinu par ko es nebalsosu!

Sid
    Participant

Quote:

Kas notiktu ja tur pat braukātu mašīnas ar citu valstu karodziņiem aiz stikliem + nēsātu cepures ar citu valstu ģērboņiem?

Ja par pārējo +- piekrītu, tad šitam gan es tomēr bik oponēju.. Kāda Tev starpība kāds viņam karogs mašīnā un kāds ģērbonis uz cepures? Ne vienam vien latvietim ir krekls vai hz kas ar ASV simboliku, nu un?

Loading
    Participant

izredzētais, tu neko jaunu nepateici, to pašu, kas bija youtube klipā. Kurš skatījās to pārraidi pilnība – Kas Līdaku izprovocēja tā?

WerNeo
    Participant

Būtu nu gan labāk sēdējis uz darījis savu darbu. Zooloģiskais dārzs bija viņa īstā vieta. Bet redz… caur Zoodārzu parādīja dažas reizes televīcijā, tā uzreiz jāiet politikā labumus meklēt. Tad nu lūk, dabūja ko gribēja…, jeb “Aizver muti” 🙂

Kon
    Participant

Es nekad neizpratīšu kāda atšķirība ir tam, kāds karodziņš rotājas manas mašīnas vējstiklā ..

Es nezinu cik debīlam jābūt, lai tas kalpotu par traucējošu faktoru.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 29 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā