Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Vai tiks atcelts PVN treniņbiksÄ“m un sÄ“muÅ¡kÄm?
odnazhdi prokanalo dumaet vse :>
Lūdzu runā visiem saprotamā valodā! 🙂
4.2 Forumā rakstām tikai Latvijas Republikas valsts valodā.
~~
Par tēmu. Š lesers raud, Līdaka tēlo bargo veci ..
Citus gadus arī vai tad tā bija? Īpašu uzmanību vēlēšanu farsam nekad neesmu pievērsis, bet nu šogad kaut kā acīs durās.
Crow, domāju esam vienisprātis, ka krievu mēlē ineta fleims izskatās jo īpaši labi :>
Nez kur biedrs Imhoteps palicis… viņam akurāt labi sanāca, bet pieļauju, ka brīvdienas no Notepad ir ļoti svētīgas gan miesai, gan garam :>
Nu protams, šitāds izgājiens bija nevietā, bet nu sasmieties es gan sasmējos 🙂
Galvenais ir uzdrošināties 🙂
Nīkuļi sūkstīsies, bet īsti vīri balsos par R. Dzintaru un I. Parādnieku, svītrojot visu veco varzu nafig laukā.
Nu ja, par Parādnieku… lol….
VNK.. WTF???
Viela pārdomām: Interesanti kas notiktu gadījumā ja maskavas tv pieprasītu runāt nevis Krievu valodā, bet gan piemēram Latviešu? Kas notiktu ja Maskavā parlamentā, vai kādā pagasta padomē nonāktu kāds embrijs kurš nezinātu nevienu vārdu krieviski? Kas notiktu ja tur pat braukātu mašīnas ar citu valstu karodziņiem aiz stikliem + nēsātu cepures ar citu valstu ģērboņiem?
Nu lab, man jau nav problēmas runāt krieviski – pateicoties tam, ka draugi daudz ir šīs valodas piekritēji. Bet tomēr – ja tu ej politikā, un aizstāvi tikai krieviski runajošos cilvēkus.. tad WTF??? Protams, tā ir liela daļa vēlētāju…
btw.. vēl pats nēesmu izdomājis par ko iet balsot! 🙁 Tikai tāpēc ka reklāmas, spami, un kas tik ne ir par daudz. Es nu vienīgi jau zinu par ko es nebalsosu!
Kas notiktu ja tur pat braukātu mašīnas ar citu valstu karodziņiem aiz stikliem + nēsātu cepures ar citu valstu ģērboņiem?
Ja par pārējo +- piekrītu, tad šitam gan es tomēr bik oponēju.. Kāda Tev starpība kāds viņam karogs mašīnā un kāds ģērbonis uz cepures? Ne vienam vien latvietim ir krekls vai hz kas ar ASV simboliku, nu un?
Es nezinu cik debīlam jābūt, lai tas kalpotu par traucējošu faktoru.
Preses relīzes