Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vai Tu draudzējies ar tehniku?
Cik ir novērots – ir cilvēki, kuriem ierīces un sadzīves mehānismi kalpo daudzus gadus bez remontiem (varbūt tāpēc, ka tos mīl un kopj?), un ir īsti nelaimes putni
Pie kādas grupas Tu pieskaiti sevi?
Visumaa, nekas taa iisti nav pliisis, veljas mashiina pajauna, pliits arii. No vecuma bija jau nolietojushaas.
Tikko nospraaga vienaa naktii divi sateliituztveereeji, vakaraa straadaaja, no riita vairs nevareeja nevienu kanaalu atrast neuzviena skjiivja, bet taa kaa esmu apslimis, tad nav speekas iedziljinaaties probleemaa.
Visumaa, otrais variants, leeta vai veca tehnika mirst.
Bet pārsvarā tehnika plīst reti, jo lietoju saudzīgi un kopš pieejams internets un dažādi forumi, vispār bēdu vairs nav.
p.s. starp citu 1. un 2. balsojums ir gandrīz viens un tas pats.
Tas neattiecas uz telefoniem, tos Es mētāju pret sienu aiz prieka.
ĻÕĻ
pārsvarā daudz ko esmu remontējis pats (un vēl ilgi kalpo)
Varēji pievienot vienu variantu: “pats esmu meistars”
pārsvarā daudz ko esmu remontējis pats (un vēl ilgi kalpo)
Es gribēju pievienot šo variantu, bet vēlāk atmetu… mūsu vidū gadās tādi
It kā šad un tad sanāk skrūvēt savu 19 gadus veco audi, bet tie jau vairāk ir profilaktiski pasākumi – bukses, amortizatori, bremžu kluči, eļļas, siksnas un miljons visādu sīkumu, kas vecai un nesaudzētai mašīnai mēdz nestrādāt, bet nu tā pa īstam “saplīsusi” lai neietu tā nekad nav.
Laptops gan ir cits stāsts, bet ņemot vērā, ka tas ir HP pavillion un to, cik reizes kritis zemē, drīzāk jābrīnās, ka tur vispār kaut kas vēl strādā.
Citādi – mobilais man ir jau 7 gadus un strādā ideāli, tā pat ar visādu citu tehniku. Vispār neatceros, kad kaut kas būtu tā vienkārši salūzis. Principā biežāk sanāk, ka remontēju svešu tehniku 😀
Manas rokās, viss tiek salabots, ir tāds teiciens zelta rokas, tad nu to es varu piemetināt sev. Ja nu kaut kas ir aizgājis pie dieviem, tad nu atliek vien iegādāties vietā, un dzīvot tālāk.
Ēm, mazliet neuztvēru Tavu domu – Tev ir, tā teikt, “zelta rokas”, bet, ja kaut kas saplīst, tad Tu nopērc vietā un “dzīvo tālāk”?!? 😕
parasti ja kkas notiekt, tad tā ir sistēma- tel uzkārās maijā, garantijas servisā pārinstalēja , tad pleijerim – to pats salaboju, tgd psp netīšām uzliku oficiālo sistēmu- žēl naudas, bet pats nejēdzu atkodēt
Nejēdz atkost? Iekožas ar zobiem vai met no visa spēka pret sienu un ir atkosts 😀 Kas tad tev tur bija – 5.50 GEN? Kad pasen atpakaļ eksperimentēju ar 1k un maģisko atmiņas karteli, kas ļāva uzlikt 1.50, trīs hvzciktur un trīshvzciktur M33, tad tas M33 nemaz neļāva uzlikt ofw – vienalga, vai no diska vai atmiņas kartes, meta ka nespēj nolasīt, lai uzliktu 6.00 ofw, nācās atkal likt lietā modificēto aķi un maģisko atmiņas karti lai uzliktu ofw 😀
Par tofika tēmu – apmēram aomas variants.