Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vai Tu draudzējies ar vasaras saulīti?
Tiesa, ne visur. Pārsvarā pa dienu strādāju ārā, speciāli nesauļojos, tākā iedegums ir varen nevienmērīgs.
P.S. Skotijā pēdējās 2 nedēļas ir lietains laiks, pārsvarā apmācies un paretam pasmidzina, šodien brīžiem saule, brīžiem jauka, spēcīga lietusgāze 😀 Temp ap 16-18. Latvijas tuvinieki apskauž.
Kaut kādi truboļoti pa nakti sētā trenēja “Bocmaņus”, mīza uz asfalta, un nepārtraukti vāvuļoja. Man baigi gribējās viņus nošaut, …
:DDDD
Man atkal pa ielu notiek rakšanas darbi; liek ūdensvada un kanalizācijas caurules. Tā kā esmu bezdarbniekos, tad varu atļauties vēlu iet gulēt un vēlu celties, bet kas tev deva! No agra rīta jau šie žvadzēdami, grabēdami ar savu tehniku sāk ņemties. Logi jātur vaļā, dēļ lielā karstuma…:/
truboļoti pa nakti sētā trenēja “Bocmaņus”, mīza uz asfalta, un nepārtraukti vāvuļoja. Man baigi gribējās viņus nošaut
Kā tu zini, ka viņi mīza uz asfalta? Dzirdēji? 😀
Vai šo pedofīlijas ikonu jau sen nevajadzēja iebarot ar maksimālu daudzumu banānu? 🙂
nemētājies ar akmeņiem, ja dzīvo stikla mājā
Preses relīzes