Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vai Tu jau atjauninājies uz Windows 10?
– Uz C:/ atradu mapi windows.old kura aizņēma bloody 50 GB. Un izdzēst nevar- vajagot tiesības, kuras garākas un lielākas nekā Admin kontam.
– Interfeisa valoda nez no kurienes pēkšņi palika Krievu, lai gan pirms Update man bija ENG. Akli taustoties sistēmas valodu sanāca nomainīt uz ENG, bet pie sistēmas ielādes mani joprojām sveicināja ar “Добро пожаловать!”. БлÑдь.
– Pēc Update bija nobrucis Nvidias draiveris.
– Nestrādā Cortana, jo neesot reģionālās un zodiaka saderības.
Ok, nu kam negadā šmuce- devu otro iespēju ar Clean-install. Tagad man uz Chromes ķeras jūbūbs 1080p režīmā.
Nu saki kā lai iemīl Microsoft Windows 10, ja kopš pirmā acu skatiena Redmonda man sejā bāž staltu fakuci un sūta d1rst?
Visādi citādi- vietām uzprišināts un vietām mazliet sadirsts win8.1. Joprojām lūkojos pēc fanfārām izdaudzinātās revolūcijas OS vēsturē.
#RicoPico: Ja būtu uzmanīgi lasījis instalējot, tad būtu pamanījis par valodām. Acīmredzot Reģionālajos settingos ne-Unikode tev bija krievu (man savukārt visur Latvija, tādēļ pieedāvāja latvisko. Risinājums – novilkt vajadzīgo ISO un apgreidoties no tā, aktivizēt un pēc tam jau var tītu instalāciju. Nvidia (u.c. neesošie) draiveris atjaunojas, palaižot W10 update – nu vienīgi, ja kāds aizvēsturisks dzelzis, kā mana apmēram 6 gadus vecā TV karte, kurai pat W7 draiveri oficiāli nav (bet pēc dejām ar tamburīnu, palaidu gan uz 7, gan 8, gan 10 :D.
Cortana un visādi mākoņi un M$ konti ir jāatslēdz jau paši pirmie (vispār visi slēdzīši uz Off un tikai lokālais konts – tas jau, kopš W8 laikiem ).
Tik un tā arī pie opcijas “neatstāt neko” clean install obligāti nepieciešams.
Ar pašu Windows 10 esmu apmierināts, viss strādā kā vajag, interfeiss patīk
Smieklīgi ir tas, ka šeit ir tikai 3 jaunumi – ne smakas no ērtuma, Cortana un DX12 ir vienīgās unikālās lietas, kas varētu būt lietderīgas pēc gada vai vairāk.
Apšaubu Windows 10 lietot privātuma/uzņēmuma vajadzībām, atsaucoties uzesošo informāciju par
[spoil][img]
Pārinstalēju pa tīro. Viss strādā normāli. Draiveri bij jāpapēta, kas vecāks nekā bija, atjaunināju. Blin tik video draivera iestatījumos rēgojas 32mb memory detected, kgan biosā ir 64mb.
Tiem, kam liekas, ka atmiņu rij vairāk, iesaku paskatīties pagefile (lapošanas fails), man pēc noklusējuma bija 1393mb, uzliku advanced 1393mb līdz 4096mb, kā w7 un miers.
Windows 10 ir tādas pašas sistēmas prasības, kā Windows 7.
Vairāk vajadzētu cepties par to, ka aplikācijas ēd daudz(Skype ~93MB kuram nu 30MB būtu pieļaujams)
W7/W10 ir tāpat kā Android/iOS liels noslogojums, bet palaižot spēli liekais tiek atslēgts, piemēram Windows 7 gadījumā – Aero un noteikti ir vēl procesi.
Vienīgā jēga no W10 būtu jaunais DirectX, ko W7 neatbalsta, bet tas tikai spēlēm aktuāli. Citādi W10 ir kautkāds joks.
Kad vēl bija īstā opera, es smējos ka es nezinu ko darīt lai dabūtu RAM aizpildījumu virs 2 GB un ka man 8 GB ir tikai tāpēc, ka neatbalstu pirkt moduli, kas mazāks par lielāko pieejamo izmēru – kopš gūgļa tehnoloģiju ienākšanas prasās pēc vēl viena tāda, jo vairāk tāpēc, ka es esmu izslēdzis page file un parasti brīdī, kad rāmis tiek piedzīts līdz galam, hrompera avarē.