Vai uz šādas komplektācijas varēs kādu spēļuku uzrambāt?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Vai uz šādas komplektācijas varēs kādu spēļuku uzrambāt?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    armiks
    Participant

Vai uz šādas komplektācijas varēs kādu spēļuku uzrambāt?

CPU – Intel® Coreâ„¢ i3-2100 Processor (3 MB Cache, 3.10 GHz)

MB – MB H61 S1155, B3 Stepping

VGA – AMD/ATI Radeon HD6770 1GB GDDR5 PCIE

Monitors – Philips 227E3LSU

Teiksim BF3 pavilktu uz medium šī komplektācija?

Wuu
    Participant

Dualcore, neņem. Š…em quad I5, vai arī ja nav naudas. Tad ņem Athlonu x 4 , spēlēm daudz labāk patiks.

Imhoteps
    Participant

Par BF3 pat nesapņo.

NFSMW onlī!

armiks
    Participant

wuu – šiks pc jau ir manā īpašumā, un pagaidām negribu nekādus līdzekļus ieguldīt tajā verķī.. Man jau galvenais ka varu full HD filmas paskatīties, a tās spēles tā starp citu 🙂

Nu tad jau neko darīt, samierināšos ar kādu vecāku spēli, ko brīvajā laikā uzspēlēt 🙂

P.S.

Un ko komentēsiet par šo video un uz kada pc tas veikts: https://www.youtube.com/watch?v=AR2XGLndIIw

Feiks?

P.S.S.

Imhoteps, es nfsmw varēju pat uz šīs kartes Nvidia GT210 kapāt.. Un ja salīdzinam šīs kartes, tad komentāri lieki: https://www.hwcompare.com/5806/geforce-gt-210-vs-radeon-hd-6770/

Nezinu varbūt kļudos, bet par videokarti īpaši nesatraucos ka varētu nepavilkt, mani vairāk CPU veiktspēja nepārliecina..

Imhoteps
    Participant

@ armikam

šo![/url]

armiks
    Participant

Atvainojos visu cienītais humorista kunga! Ej nu saproti kurā brīdī dzen muļķī un kad runā nopietni!

Imhoteps
    Participant

Grāmatas vajadzēja lasīt. Lasīšana attīstīs neaktīvus galvas smadzeņu garozas apgabalus, kuri atbild par IZTĒLI!

armiks
    Participant

Nu nu.. Es varbūt dzīvē esmu izlasījis vairāk grāmatas kā Tu rokās turējis 😉

Vai tad tiešam bija tik grūti pateikt konkrētu atbildi, nevis bārstities ar asprātībām?

Evol
    Participant

Ies tev liela daļa spēļu.Par BF3 vari tikai sapņot.

iKey
    Participant

IMHOTEP un Wuu – viens biezs un spēcīgs “Būūūū”, jums.

Manā paraksta joslā norādītais PC ar HD 6570 BF3 uz max velk bez raustīšanās.

Imhoteps
    Participant

Zulik? 800×600?

iKey
    Participant

nē 1280×1024

vienīgais AA izrubīti. videokartes Catalyst settingos viss ir default

deivs001
    Participant

armiks, tev dīvaina filozofija. Komplektācija jau ir tev rokās, bet kaut kādu muļķi dzen un jautā vai varēs to un to dzenāt. Atrodi, uzinstalē, velk pietiekami labā kvalitātē, pērc nost.

rizhee
    Participant

vēl jau paliek šis saits, kur var iegūt nelielu priekšstatu par to vai ies spēle https://goo.gl/zm70D

cik pats esmu izmantojis, tad var gadīties arī tā, ka ja teiksim video kartes pēc rāda, ka spēli nevilks, uzinstalējot un palaižot viss iet, protams ne uz max settings.

Imhoteps
    Participant

Quote:

vienīgais AA izrubīti

Nu, bet tad jau tas NAV MAX… Jo MAX ir – 4xAA plus 16xAF plus DX11.

Atkārtoju – TIE NAV MAX SETINGI, bet FUFELIS!

Punkts. Vairāk nediskutēšu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā