Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › vai var salodēt?
lieta, lūk, šāda – ir divi 17 cm Blaupunkt auto skaļruņi, kuriem ir nolūzušas tās austiņas, kur jāslēdz “-” vads. Bilde:
Vai ir iespējams viņas pielodēt (man gan tikai viena tā austiņa ir, otras nav)? Ja jā – varbūt varat ieteikt Rīgā kādu darbnīcu, kur to varētu izdarīt?
EDIT: laikam autoram vajag ķepiņu, jo viņš vadus murmulim spraudīs ar spailītēm
a, vot, vel šāds jautājums: kur (vēlams Rīgā, centrā) var vadam uzkniebt šādus uzgaļus:
(4 un 6 mm pēc izmēra; domāti vadiem, kas pievienojas auto skaļruņiem). Lai to izdarītu, vajagot īpašas knaibles.
šādas
Var provēt izlīdzēties ar šādām:
ko, ja nemaldos, varēja pat Maximās nopirkt..
Sliktākā gadījumā jau var arī ar plaķenēm, bet nu tas nav gluži tas.
ok, paldies visiem, ar to lodēšanu kaut kā tikšu galā.
a, vot, vel šāds jautājums: kur (vēlams Rīgā, centrā) var vadam uzkniebt šādus uzgaļus:
(4 un 6 mm pēc izmēra; domāti vadiem, kas pievienojas auto skaļruņiem). Lai to izdarītu, vajagot īpašas knaibles.
Bāc… Nav kur naudu likt – pērc stangas. Es ar parastām flaķenēm uzkniebu un nu var tikai ar zobiem grauzt nost.
Var darīt, kā jadara vai var darīt čerez popu. Izvēle jūsu ziņā.
Par cik sapratu, ka runa ir par auto audio, stangas ir tīri vitāli nepieciešama lieta. Plaķenēm? Nu davai, uz priekšu, tikai pēc tam negaudo, ka kontakti sūbē un nav kontakta pēc gadiem…
Var darīt, kā jadara vai var darīt čerez popu. Izvēle jūsu ziņā.
Nu ja rociņas šķības, tad arī ar labām stangām nekas nesanāks.
Man kontakti autiņā kopš 1999.gada uzkniebti, nekāda vaina, mainu tikai maģus. 😉
Bet ja nopietni, man liekas, ar Maximā lētās redzēju.
Tas lielākais konektors skaitās 6.3 mm platumā, bet cik ir tas mazākais? Ar lineālu mērot sanāk 4mm, bet tādu izmēru internetā nevaru atrast – ir 4.8mm un 2.8mm (lineāls, protams, kkāds lētais).
Preses relīzes