Sākumlapa › Forumi › Saites un Pamācības › Web un Programmu pamācības › Vajadzīga palīdzība!
PS: Tēmu pārvietojiet tur kur vajag, bet lūdzu nedzēsiet to laukā.
User: admin
pass: admin
un tad konfigurē.
ir kāds risinājums ?
Kaut gan – vajadzētu jau arī 192.168.0.1 nostrādāt. Bet – kā jau teica, noreseto un mēģini tad.
Ensure that the IP address of your computer is in the same IP range with the device. That means your computer should have an IP address like 192.168.1.X/192.168.0.X (X is in range of 2~253), and the subnet mask is 255.255.255.0, the default gateway should be 192.168.1.1/192.168.0.1, which is the IP address of the device.
^par to man ir domas , bet nezinu. Tur teikts ka datora ip jābūt tādam pašam , tikai pēdējais skaitlis atšķiras a man pavisam cits ip.
kurā portā rūterī iespraudi ienākošo vadu un kurā portā vadu, kas iet uz pc? Iemet bildi.
Default login/psw: admin ; admin (vai arī) admin ; password
Ja ne good, tad pēc manuāļa. Iebaksti to pašu IP savam kompim, kas Default Gateway tikai ar atšķirīgiem pēdējiem cipariem un mēģini tad, lai abas iekārtas būtu vienā apakštīklā.
Ja veel ko pateikshu, Samurajs mani noblokjees.
Ak jaa, arii lasiishanas probleemas citiem? Neit tak ruana, kaads lietotaajvaards un parole. system32 kaadas mulkjiibas raksti? Tas tak nav LTC modeems, kur jaabuut tikai pirmajaa un ceturtajaa portaa vadam.
Tak Ip adrese ir, Autors neprot elementaaro anglju valodu, tas ar viss. Ja nebuutu taads teemas nosaukums, vareetu paliidzeet. Atkaartoshos, jau bildee viss ir pateikts priekshaa.
WW1.tplinksakadick
,4. ww1. , ir interneta vietne, kādā jēgā tu saki ka tev nets neiet?
5. met kompī līdzi nākošo cd un caur turieni tev točna viss ies.
6. pamēģini caur citu interneta pārlūku, varbūt nemāki kromi lietot.
7. ja saki ka esi rūterī iespraudis vadu , un profesionāli saslēdzis ar KOMPI, pārbaudi vai vadu esi iespraudis kādā no 1-4 portiem, nevis zilajā ethernet portā.
8. RESET poga ir jātur 10 sekundes, sagaidi ka lampas saslēdzas/atslēdzas, izrauj uz 1 min ārā no štekera un laid klāt par jaunu.
9. redzi tur ir reklāmas, viņas nāk no intreneta nevis no tevis instaleetaa assasin creed kraka.
10. ja neviens no šiem ietekumiem/acu atvēršanas rīkiem nelīdz, atgriezies pie 3.
Ko rāda?
Taa ka autor, pats beidzot lasiit iemaacies, preteejaa gadiijumaa atraushos banu.
@samurajs
Preses relīzes