vajadzīga palīdzība sakarā ar LCD monitoriem!

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas vajadzīga palīdzība sakarā ar LCD monitoriem!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    senats
    Participant

Sveiki!

Man ir nepieciešams padoms vai ieteikums;

LCD monitoram vienā no augšējām malām es sāku pamanīt defektus, tas ir; itkā sāk izžūt kristāli vai tamlīdzīgi, parādās tāda kā balta svītra, kas ar nedēļām kļūst aizvien lielāka, vai ir iespējams glābt manu LCD?!?! 🙁

Jaunzems
    Participant

Tikai garantija. Vai elektronikas veikals – jauns monitors

senats
    Participant

Nu jā, slikti gan, bet laikam jau taisnība, atdzīvināt mājas apstākļos tomēr tas nav iespējams!

Jaunzems
    Participant

Mājās – nekad.

senats
    Participant

Nu labi, bet kā tad īsti viņus atkal pie dzīvības dabon?!?!

Jaunzems
    Participant

Nezin, nomaina monitoru? :seeker:

senats
    Participant

Nu xe xe, tas ir loģiski, bet ir itkā tie kas ceļ viņus no miroņiem augšā, nu pats ar tam ticu 50% , jo ir mācīts, ka LCD reāli labojami nav, bet viss jau attīstās katru dienu!!!

darklight
    Participant

Nu tā augšā celšana ir visai nosacīta. Ja, piemēram, ir divi līdzīgi moņi, kur vienam nosvilusi barošana, bet otram beigta matrica, tad jau vienu ejošu var salikt.

m_janis
    Participant

Nav jau teikts, ka pikseļi nestrādā. Ja būtu dažādās vietās – vēl ticētu, bet svītra – vairāk aizdomas, ka elektronika čakarējas.

Jaunzems
    Participant

Uz garantiju. Ir aizdoma, ka matricas problēma. Mana tošibas laptopa ekrāna diagnoze – ražotāja kļūda. Bija zaļa svītra vidū.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā