Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Vajadzīgi scripti/kodi.
TK. domēns tāpēc ,ka būtu garš hostinga subdomēns.
Tākā veidoju jaunu versiju man gribētos viņa iekļaut.
1.IP adrešu novērotāju (Lai redzētu apmeklētāju IP adreses)
2. Lai redzētu kādi vārdi tiek rakstīti mīlas kalkulatorā.
Pagaidām tas ir viss.
Tā ir HTML lapa !
Arī rakstu likšana man ir apstājusies jo mācos veidot WEB lapas, scriptus
Tā ir HTML lapa.
HTML nepavilks. Tur vajadzēs, teiksim, PHP. Uzglabāšanai viena tabula datubāzē.
Tik jāskatās vai hosts vispār atbalsta PHP un MySQL.
Esmu izveidojis interesantu, muļķīgu lapu priekš valentīndienas.
There! I fixed it!
+ tā vietā lai uzlabotu lapu (cik noprotu “jauna versija” to varētu nozīmēt) tu tikai gribi ievākt useless informāciju 🙁
Ceru, ka Google tevi spiego ;(
Atvēru lapu un acis sagāja šķībi (“foršs fons”). Paskatījos source’i un paliku akls 🙁
+ tā vietā lai uzlabotu lapu (cik noprotu “jauna versija” to varētu nozīmēt) tu tikai gribi ievākt useless informāciju 🙁
Ceru, ka Google tevi spiego ;(
Nē ar jauno versiju es domāju visu sākt no jauna. (dizainu, milas kalkulatora scriptu, lapas kodu) + dažas ”fīčas”
No tehnoloģijām iespējams saprotu vairāk par tevi
MVP! MVP!
Tāpat bija ar Mopsi viņš pajautāja kādu jautājumu par kādu CMS.
Vienmēr kāds gudrinieks atradās, lai uzjautrinātos un uzrakstītu kādu debīlu kommentāru.
Jūs paši kādreiz mācijāties programmēt!
Savu vecumu labāk nesaukšu.
Labs ir es eju prom no notepad.lv
Nebrēc jel! Nez kā tu IRL (in real life) panes jebkādu kritiku? Arī histērijas lēkme sākas? Ap tevi veidojas negatīva aura. Un tas kaitē tikai tavai paša nervu sistēmas veselībai 🙂
tas gadījumā nav mopsis? 😀
tas gadījumā nav mopsis? 😀
Mēs domājam līdzīgi?? 😀 Lai gan jauki, – 1 biedrs no notepad.lv klana… 😀
P.S. Ar PHP uzzini lietotāja IP, tad saglabā to kādā failā vai datubāzē. 🙂
Nemāki kodēt, rekur laba fīča! 🙂
Pats viņu ar izmantoju, ne jau dēļ tā ka PHP nemāku, 😀 vai kā to tautā sauc, bet tikai tāpēc ka tik liela atdeve nav veidot lielas advancētas sistēmas statistikas novērošanai!
Pa valstīm, referingiem, iii pee.. u.t.t.. 🙂 Un nezin kāpēc man tāda ticība, ka Tev pat šis būs pa treknu priekš sētas lapeles ar 20 lietoājiemdienā (i tie paši būs 50% gūgle un citi boti)
Vakar viņš mācījās programmēt, šodien mācās kodēt, rīt varēs pamācīt jebkuru profesoru kā uzbūvēt perpetum mobile
Preses relīzes