Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Vajadzīgs padoms – personalizēts epasts.
Vai ir kādas savādākas iespējas kā nepērkot šo te diska vietu un nepārnesot uz citu vietu manu domēnu tikt pie personalizetā epasta?
Kādas ir opcijas? Manīju tādu lapu kā mydomain.com, kur piedāvā epastu par 50sant. mēnesī, bet tas ir ar domēna pārlikšanu uz viņu servera vai bez?
Jau iepriekš paldies.
Pēc tam kaut vai vari ar gmail visu sasaistīt kā nākas un miers.
Hosts maksā sākot no 1 Ls un te pat pie mums iekš LV, tīri labs serviss:
Lai piereģistrētu, vajadzēs mainīt MX un CNAME ierakstus, un to jau NIC darīt ļauj.
Nic.lv tā lapa tāda neskaidra no ārpuses un nez vai iekšienē baigi, kas labāks..
Zinu,ka reģistrējot savu .info domēnu jau bija sava iespēja, pielikt to email pa papildu maksu. Bet te vēl neesmu dabūjis paroles nicam un nezinu ko var kā var. Tākā…
Paldies drono par info.
Un drono pateica par mx un cname.
Katrā ziņā paldies,ka pats admin iesaistijās diskusijā. 🙂
Daru jau es to visu tik,lai man pašam kā dizianerim būtu portfolio internetā, nobrendots un atrodams.
Hostējos uz bloggera(varbūt izraisa smaidu), bet ir doma nākotnē paplašināt savas zināšanas par webstuff un pāriet uz wordpress un pēc tam uz joomlu. vai uzreiz uz joomlu? 🙂
uzgāju tādu bezmaksas hostingu kā zymic-viss tik kārdinoši, bet vai nav pārlieku apgrūtinoši piekļūt vadības panelim, kad un cik vajag? kādas atsauksmes?
takā esmu tapis par pilsoni bez noteiktas darba vietas tāpat darīt nav ko un web ir interesanta, plaša tēma.
Izskatās,ka viss strādā kā nākas. super. paldies.
Hostējos uz bloggera(varbūt izraisa smaidu), bet ir doma nākotnē paplašināt savas zināšanas par webstuff un pāriet uz wordpress un pēc tam uz joomlu. vai uzreiz uz joomlu? 🙂
uzgāju tādu bezmaksas hostingu kā zymic-viss tik kārdinoši, bet vai nav pārlieku apgrūtinoši piekļūt vadības panelim, kad un cik vajag? kādas atsauksmes?
takā esmu tapis par pilsoni bez noteiktas darba vietas tāpat darīt nav ko un web ir interesanta, plaša tēma.
zymicam mail() ir par 10 zaļajiem
ņem 000webhost.com
Preses relīzes