Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Vajag aizņemties ārējo USB HDD
Varu aizbraukt pakaļ Rīgā vai ap Rīgu. Nepieciešamās brīvās vietas apjoms 200GB kā arī jābūt formatētam NTFS sistēmā jo būs viens image fails.
Nopirkt nevarēšu. Nākamā gaidāmā alga būs 115 EUR maija pirmajās dienās.
Es nu pat tieši izjaucu USB -> SATA kasti un noliku plauktā, tad sagatavošu Tev to komplektu.
Tad, ja būs nepieciešamība, dod 3 skaļus svilpienus un brauc pakaļ.
Starp citu ar datoru remontiem vairs neņemos. Tādi 7EUR “meistari” kā McB mani ir izkonkurējuši. Pēc padarīta darba pat nesanak sakrāt jaunam PC kad vecais noveco vai saplist.
Es priecātos ja es būtu tevi izkonkurējis, bet diemžēl tādus pajolus kā tevi, izkonkurē vel debīlāki pidarsēni.
Man tieši tagad ir blakus kompis, kuru kautkāds svoločs ir nosaucis par termopastas maiņas kandidātu. Kompim neks cits nekait, kā tikai dauņu instalēts Vinndoff. Es pacentīšos noskaidrot to “datorspecu” un… nevar teikt, tā jau krimināllietas pietiek…
Ja dati nav jāglabā uz HDD, tad kur? Fleškas, BluRay, mākonis? Par HDD drošaks ir tikai RAID un optiskie datu nesēji CD/DVD/BD
…un optiskie datu nesēji CD/DVD/BD…
– gandrīz no krēsla nogāzos 😀 😀 😀
Nē nu protams, ja visus TB glabā uz DVD, divos eksemplāros un reizi pāris gados pārkopē – OK.
Manā skatījumā drošākais veids ir dators ar RAID1 vai RAID5. Protams jāuzmanās no paša kļūdām kā rezultātā var pakāst datus.
Gribi notestēt?
Preses relīzes