Vajag POWER 12V 5A ?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Vajag POWER 12V 5A ?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Mini3D
    Participant

Speciāls baroklis ar šādu jaudu maksā tīri smuki!

Ienāca prāt par dator PSU https://lejup.lv/f/56bb03f617655geuvzfk1455096822.jpg Š āds man ir ejošā kartībā,tikai rodas jautājums par uzrādītiem parametriem uz paša PSU un ka pie tā pareizi/krasas japieslēdzas lai spēkā būtu tas minētais 12V 13A….?

richijs
    Participant
    Crow
    Participant

Iebāz pirkstus trīsfāzu rozetē.

Aldis
    Participant

Ienāca prātā pateikt kaut ko asprātīgu, bet paturēšu pie sevis – pārāk bīstami tev tur beigsies, ja nē sanāks kā čoms sen atpakaļ datuvē uz jautājumu, kā paātrināt internetu, ieteica interneta kabelim kaut kādas dzīslas pie 220v pieslēgt.. 😀 Cik sapratu, bambālim palidoja gan dators, gan visas tīkla iekārtas… 😀

Reku tev voltāžas..

[img]https://www.helpwithpcs.com/hardware/img/power-supply/atx-psu-pinouts.gif[/img]

Paredzu, ka nākamais jautājums būs – kā ieslēgt strāvas bloku…..

samurajs
    Participant
    Aldis
    Participant

Zini cik alus pudeles jāsavāc lai 5 einārus nopelnītu? Trakumi tač! 😀

Mini3D
    Participant

Nu ja un tad kad es būs uzlādējies…tad tev tos pašus pirkstus dirsāā iegrūdīs!

Mini3D
    Participant

Pag runa gāja par šo pasaku zemi,man letakais 15 ero prasīj par šādu…Tad labāk PSU izmantoju,vai pat jaunu nopērku!

Crow
    Participant

Пойдем, выйдем…

richijs
    Participant

Pats tu, kā pasaka 😀

Mini3D
    Participant

Pasaku zemē pasakaini pasaku varoņi:)

Ta poxuj pajjoll cik maksa tas ķīniešu mēsls,man galvenais bija kā pareizi izmantot PSU!

Vis ir kartībā,pat labāk nekā ar to adapteri, amperas ar laiku vienalga uz atiecīgu izgaismojumu bus vaidzīgas!

Vienīgāis kam te paldies jāsak ir Aldis…

Mini3D
    Participant

[img]https://risovach.ru/upload/2013/09/mem/pidrila-ebanaya-kotik_29937621_orig_.jpeg[/img]

Gribēšu redzēt kā mēs выйдем… 😀

Mini3D
    Participant

Tu zin,alus pudeles točen neesmu vācis,bet metallužnus gan ir sanacis nodot pat lidz 1000 Ls. gūts ienākums bez lieleim izdevumiem

msh
    Participant

Man patīk šitas spams, kas te panesās. Vai tofika autors kaut kur uzrakstīja ko viņš ar to barokli taisās darīt? Es reizēm mēdzu šādas tādas smagākas lietas izveikt ar vienu desmitgadīgu firmīgu 560w barokli – esmu ar viņu darbinājis mašīnas elektriskos ķebļus, testējis ķebļu sildelementus, darbinājis mašīnu lukturus un vēl šo to, kur vajag 12v ar 10-20A strāvu – vot tagad iesakiet man cik naudas un kur izmest par speciālu barokli, tā vietā lai izmantotou uz plaukta putekļus krājošu barokli.

Mini3D
    Participant

Vot vot,par to jau runas!

Barokļi kadi 4.kuri pa švaku šā laika datoriem…Nu ko laikam jāpasak kam domāts būs.!:)

Garazā jau ir notestēts,jau darbojas LED diodes kas parasti atrodas 10W prožektoros!Orģenālie lukturi stāv arpusē ap garažu,bet iekšpusē paštaisīts izgaismojums ar 12V.draiveri 2 prožiktoreļi,lido uz veikala pirktu 12V.draiveri kurs man izmaksāja 12ero….Viss darbojas!Gribu apgaismojumu pastiprināt vismaz par 4x un tads draivuks jau nu maksa kā minēju sākot no 15eram,un ar jau “uz?”Tad protams ienāc prātā par datora PSU. Tikai nevisai bij saprotams ka šo izmantot!Vispār izradījas zinoš kaiminš kurs visu izskaidroja vārdos …Pareizāk šī tēma tapa parbaudes nolukos vai kamiņš nemuldās!:) Aldis apstiprināja kaimiņa teikto,tikai bija paskops par bloka palaišanu” Zaļo un Melno” vadu savienošanu lai bloks palaistos…,bet tas bija jau uzzināts.

Ja kādam intresē recepte ko iesākt ar veciem PSU kuri darbojas tad lūk video https://youtu.be/8094JPxp84E?t=132 Manā gadījumā pats lukturis iekšpusē nav vaidzīgs,man kā dzese kalpo datora dzese pie kuras 10W diode ar termopastu un viss.Ieks ebaypasutiju kaudzi diodes un pretestibas….Ir viena nianse,PSU pats palaižoties paņēm no8-10 W ,beet uz kadām 5 diodēm tas atmaksāsies,būs kopējais ap 65-70 W,bet gaismas uz” 1000W” Perkot iekš ebay vai Alliexspres šāds diodes sekojiet līdzi info….vinas ir 2 veidi 300 mA un 900mA,uz šādu tipu vaig ņēmt 900mA diodes.Personīgi es ņēmu silto toni,bet tonis vairak velk uz sarkanīgu salīdzinot ar īšto “varm”,talab varam pakombinēt, pusi silto pusi auksto…Kautgan kurus pirku kuršos tādi ka pa vidu,ne silts ne auksts…,tāds patīkams tonis…

Mini3D
    Participant

Beidz Sūkāt…………

uldics
    Participant

Palasi dārznieku padomus, tur vairāk vai mazāk visi aspekti apspriesti. https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=266165

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā