Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Vajagās jaunu wireless b/g adaptieri
Ir rūteris D-Link DIR-300. Pašlaik vienā datorā ielikta D-Link DWA-510. Nu darbojas jau, tikai reizēm pazūd savienojums un nevienojās atpakaļ arī. Signāls ar nav diezko. Nu ir man aizkrauta bišķīt māja, odnako – ar ķepļepu, kas atrodas vēl bišķi tālāk, sastrādājas bez jebkādām problēmām (tam Gigabyte kaut kāda, iebūvētā).
Vobšem, gribēju arī otram aparātam jau ņemt to pašu DWA-510, bet secinu, ka jams ir lūznis.
Ko citu varētu ieteikt? Piemest stiprākas antenas visiem vai paņemt kādu citu ražojumu? Kthx.
Mēģināji DWA-510 draiveri pamainīti, jeb 1 tik pieejams?
būtisku
A DWA-510 drivārs ir v1.25. Mēģināju novilkt v1.3; izrādās, ka priekš XP tas pats 1.25 uzliekās.
Windozei 7 ir v1.4, bet nevaru notestēt tagad.
Pofig, izstiepu neta kabeli pāri visam dzīvoklim, noliku rūteri gandrīz tiešā redzamībā. Tad jau redzēs, kā tagad būs. Moš mana paša līkrocība vainojama 😀
p.s. routera firmwari uzlaboji? 🙂
Nez, tagad daudz gan nepatestēju, bet izskatās, ka tomēr aizkrāmētā māja pie vainas. Tagad signāls max., visas četras strīpas, Excellent. Pirms tam gan arī bija Good, hvz.
Ja nekas nepaliidz, jaamaina ruuteris, nevis kartinjas.
Man mājai rūteris (kkāds edimax) stāv vienā stūrī, un pat vistālākajā punktā, otrā stāvā, signāls ir tuvu 100%. Pats esmu vairākus wireless tīklus taisījis un vēl vairāk lietojis, un lai arī kāds krāms būtu rūteris, nekad neesmu manījis, ka viena dzīvokļa ietvaros varētu nebūt signāla.
Signāls vobšem ir – Good, divas trīs strīpas no četrām. Bet gļučī. Ķepļeps atrodas tālāk un ķer uz Excellent.
Enīvej, tagad vairs nav novērots, kad pienesu tuvāk.
Preses relīzes