Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Varbūt kādam ir pa spēkam uzlauzt šoreiz bez laužņa!!
Nu karoč skaidri un gaiši,viens no adminiem bīja dabujis kādu gudrāku cilvēku,kurš ņemis un uzlauzis foruma īpašnieka accountu un nomainījis gan paroli gan niku,nu karoč privatizējis.Sāksim ar to kad forumu nepārtraukti grib kāds iegādāties,kā piemērs motorolleru veikali,jo šis forums ir vienīgais latvijā kur tādas masas atrodās pa rolleru līnīju,bet tas chalis kam pieder negribēja pārdot,jo bīja plāns kautkas mēģināt uzfrišināt,bet redziet ar kādiem cilvēkiem mēs sastopamies,kurš vnk gļēvi paņem uzlauž īpašnieku accountu un pasaka,ka tas ir viān forums.
Es te būšu visu tādā putrā salaidis,bet man vnk ir ļoti lielas dusmas,kā vsp tā var izrīkoties.
Taka varbūt ir kāds cilvēks kurš labprāt pārbaudītu savas spējas uzlaužot tā cilvēka accountu,ja tas kā palīdz manam accountam pagaidām vel ir support tiesības,bet nedomāju,ka tas var kā līdzēt.
Paldies par uzmanību,Ar cieņu čaļi,ceru kad atradīsies kāds kas var kā līdzēt.
1. Mājas lapa, forums, etc hostējās taču uz serveri, līdz ar to ir jābūt piekļuvei pie mysql datubāzes.
2. Tiekam klāt datubāzei, atrodam, kur mums glabājās users tabula, veram vaļā, atrodam useri vai nu pec nika admins, vai kā viņam tur bija, un spiežam edit, ievadam jauno paroli, nomainam ari e-pastu, un hops, done un gatavs.
3. Paroli droši vien būs jāuzģenerē, droši vien ka parole ir md5 formātā, tad google ierakstam, md5 generation, ierakstam paroli un pretī dabonam md5 kodu, jeb kodēto paroli, kuru iekopējam datubāzē pie attiecīgā usera.
Kurš variants ir Tavs?
Pastāsti man, tad kādas ir Tavas tiesības (gan fiziskas, gan morālas) uz lapu, kuru veido un uztur pavisam citi cilvēki? Nebūtu šo cilvēku, hostētājs vienkārši izdzēstu lapu un miers. 🙂
Domāju, ka loģiskākais un vienkāršakais risinājums būtu šāds… Jūs, visi, kam ir pretenzijas (un vecais īpašnieks, kurš pie šādas situācijas ir vainīgs), varat droši veidot savu lapu no jauna un “dzīvoties” tur.
supporta
P.S. Ja viss tiešām ir tā, kā Tu to paskaidroji, tad dūres tur nezvai līdzēs. 🙂
Preses relīzes