Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Varianti aptaujai par šī portāla apmeklētāju profesijām
Bet ja nopietni, tad domājot par to kur būtu jābīdās šim portālam radās ideja par nelielas anonīmas anketas izvietošanu galvenajā lapā.
Doma ir absolūti vienkārša, noklasificēt kopējo auditoriju, lai portāda censoņas labāk spētu izdabāt cimperlīgo lietotāju interesēm.
Tādēļ ierosinu vecajiem krabjiem iepostot, kādas profesijas vajadzētu iekļaut anketā.
Man pašam prātā nāk tikai IT profesijas, piemēram, Web Dizaineris, Datosistēmu administrators, Programmētājs, Elektroniķis, utt. Tad vēl tādas kā Trollis, Nodokļu parādnieks, Kremlins u.c.. 😀
Protams, var jau baigi sīki noklasificēt, bet doma ir, lai tā anketa ir tāda minimāla un Single-click Ready.
Tie, kas nobalsos, varēs redzēt arī rezultātus.
Paredzu, ka anketa būs absolūti anonīma, jo galvenais ir izprast tikai potenciālās auditorijas intereses.
Šķiet, ka arī portāla administrācija šo ideju atbalsta.
Varbūt vēl kāds.
beidzot par cik vairs tur nestrādāju varu atzīties
Mans lauciņš auto elektrība .
Tās oktobrī un novembrī sadegušās mašīnas tātad visas ir tava vaina!?
Bet protams,no kurienēs tad tads izmetnis radās-tikai kā no tevis 2L&betons+dzērājpadauza = Tākā vaino pats sevi! 😀 atradies te farmacents…
Dzīvoju pilsētā kur kasakus nevar taisīt
Dzīvoju pilsētā kur kasakus nevar taisīt
Ko tu tam izmetņu karalim ko skaidro,noteikt kads līdzīgais izmetnis pats bij vadus vienojis talab ar nosvila!
Sertificētais RIMI dedzinātājs
Sertificētais MAXIMA dedzinātājs
Sertificētais bērnudārza (cik norotu Ukstiņa/Ezera iela) lampas slēdža skrūvētājs.
Nu nevajag aizmirst “arhitektus”! Zolitūdes Maxima…
Ai, i vel tas neiznēsātais izmetnis, kas tai 2. vidusskolā lampas vienoja.
Šo “portālu” gan viņi “neapmeklēs”. Savā BMW/Lexus viņiem citas asaras.
Starp citu vai tu tiešām MC BETON pats nejūti ka esi tukša vieta tautas acīs.
Visi citi ir neiznāsēti izmetņi, kamēr pats viņš ir pārnēsāts paliktnis. Paškritikas trūkums ir viens no psihiskās saslimšanas simptomiem.
Preses relīzes