Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Varianti aptaujai par šī portāla apmeklētāju profesijām
Lauksaimnieks, skolotājs, metinātājs, elektriķis, telekomunikātors utt.
Parādi kādu bildi. Incanti būtu redzēt kādu sadales kārbu.
Lauksaimnieks, skolotājs, metinātājs, elektriķis, telekomunikātors utt.
Parādi kādu bildi. Incanti būtu redzēt kādu sadales kārbu.
Pievienojos mcb, gribu redzet bildi, nosaukt sevi pa elektriķi var jebkurš, jo 2 vadus savienot nav māka, ir jamāk pareizi izdarīt lai nav problema,
ieskatam kā izskatas mana, lai nebutu lieki komentāri, UN ES SEVI pa elektriķi nesaucu
P.S. elektriķis mana leksikā ir lamuvards, aizbraucu pie senčiem ieraudziju, kā bija tas “sertificētais” elektriķis savilcis, nošausminājos, pateicu sencim davai braucam uz veikalu un izdarīšu kā jābūt
P.S. elektriķis mana leksikā ir lamuvards, aizbraucu pie senčiem ieraudziju, kā bija tas “sertificētais” elektriķis savilcis, nošausminājos, pateicu sencim davai braucam uz veikalu un izdarīšu kā jābūt
Piekrītu; arī mūsu savulaik iegādātajā lauku mājā bij visādi “sertificēti” brīnumi.
arī mūsu savulaik iegādātajā lauku mājā bij visādi “sertificēti” brīnumi.
Nu bet tapēc ka nevienu nesoda. Ja es gribu oficiāli strādāt par elektriķi, man kādi tik papīri nav jākārto.
Bet kad kaukāds sertificēts C16 pampars aizdedzina bērnudārzā slēdzi, skolā lampu, lielveikalā sienu – viņam NEKAS par to nau. Pat tos papīrus neatņem!
arī mūsu savulaik iegādātajā lauku mājā bij visādi “sertificēti” brīnumi.
Nu bet tapēc ka nevienu nesoda. Ja es gribu oficiāli strādāt par elektriķi, man kādi tik papīri nav jākārto.
Pa preikšu vecīt jasāk ar vidusskolu,savādāk nekāds tu elektriķis šij dimensijā nebūsi…..!
Hobij limeenii datorikjis
@KoЯn numpy much? Vai kas eksotiskāks/proprietary/pentaho? 😀 Diezgan negaidīti šajā forumā, tāda specializācija
1k+ euro nedēļā
man liekas, ka Raibais domāja to, ka bija pilnīgi lieki plātīties ar to kādu čunguru pelni.
Un ir diezgan iedomīgi teikt, ka 10k normālam cilvēkam ir piliens jūrā, daudziem normāliem latviešiem 10k Latvijā spēs diezgan daudzas problēmas sakārtot. Tātad, pēc tevis teiktā, lielākā daļa latviešu ir kautkas, kas kvalificējas kā kautkas zemāks par “normālu cilvēku” jo lietotas mašīnas pērk tikai lohi, bomāri un neveiksminieki?
Shady nezīmējās ar savu algu. Vnk lakoniski iepostoja savu profesiju un pie viena bez zemtekstiem iemeta cik tādi speciālisti var nopelnīt.
Tā nav ne zīmēšanās ne kas cits. Shady noteikti zin, ka ir gan labākas lagas, gan mazākas. Un ja šajā nozarē strādā gadu desmitiem, tad tas ir pilnīgi normāls cipars.
Protams, speciālistiem, kas “visu māku, visu protu, visu varu” tā šķiet zīmēšanās… bet aizejot pie dakteriem, to var izārstēt.
Preses relīzes