Sākumlapa › Forumi › Saites un Pamācības › Photoshop un Grafika › varianti k
Var ar mçìinât kâdu progu pameklçt, kas domâta, lai samazinâtu izðíirtspçju.
Man ar nesanâca samazinât, tipa ar macromedia .swf failu tu neko neizdarîsi, jo viòð jau ir uztaisît un labot tur vairs nav iespçjams neko. Vienîgi vari pameklçt tâ flash’a .fla failu, tad tur toè jebko varçs izmainît.
Var ar mçìinât kâdu progu pameklçt, kas domâta, lai samazinâtu izðíirtspçju.
swf failu var atvçrt un izoperçt kâ vien gribâs. Pat var izvilkt active script ârâ, ja vajag…
swf failu var atvçrt un izoperçt kâ vien gribâs. Pat var izvilkt active script ârâ, ja vajag…
bet kâ, precizçðu: ar kâdu progu? :hmz:
# Converts SWF to FLA completely and quickly.
P.S Kad man vajadzçja kaut ko darît ar swf faileim es arî izmantoju kaut kâdu Sothink programmu 🙂 Parakòâjies, varbût vçl ko labâku atrodi.
Google? Jâ:
# Converts SWF to FLA completely and quickly.
P.S Kad man vajadzçja kaut ko darît ar swf faileim es arî izmantoju kaut kâdu Sothink programmu 🙂 Parakòâjies, varbût vçl ko labâku atrodi.
jau izmantoju sothink decompiler pirms vispâr ðeit kko rakstîju, jâ viòa izvaro swf formâtu un var izvilk arâ visu action, sound, shape un pârçjo drazu, bet es 1nk meklçju veidu kâ pârsevot animâciju mazâkâ izðíirtspçjâ, vai arî samazînât tâs izmçru, kkâ nau vçlçðanâs visu izvilkto mest iekðâ macromedijas flasha un skrûvçt pa jaunu kopâ, mazliet dabietilpîgs proces varçtu sanâkt.. :hmz:
kkâ nau vçlçðanâs visu izvilkto mest iekðâ macromedijas flasha un skrûvçt pa jaunu kopâ, mazliet dabietilpîgs proces varçtu sanâkt.. :hmz:
Bez darba neko nepanâksi! Nevienmçr viss tiek pasniegts uz paplâtîtes!
P.S Ja ðeit kâds ir, kas varçtu man iehelpot ar ðo probzu, es varçtu kaut kur noðarot to video, kas man iet uz player’a un tad varçtu kâds man palîdzçt tamlîdzîgus taisît (tb lai es varçtu samest tos playerî un skatîties).
Tvinky
Man player’s Unity 🙂 <- piekrîtu nav laba izvçle, bet ko padarîs :)
A telefona modelis??
Preses relīzes