Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Vēl viena tēma, kas galīgi ne par tēmu.
dzīvot ar skaudību un 5 Latiem kabatā, patiešām ir mūsdienās ļoti populāri. Arī nemaksāt nodokļus un zagt degvielu, ir moderni un ļoti labi. Prieks, ka joprojām ir tik pozitīvi un progresīvi cilvēki.
P.S. Es uzdevu konkrētu jautājumu, vēl joprojām gribu atbildes par tēmu.
Un vispār, tu tāds standarta izmērs esi, ka visas bikses der? Man vispār tikai daži ražotāji normāli der, un arī tad jāpiemēra.
Vajag jau nu iet tepat uz vietējām bodēm, kad atlaides ir. Tepat Cloppenburgā nesen bija kalns ar Bossiem, Stockmanī daudz Levi’s… Ja tev akurāt vajag jauno kolekciju, jābrauc uz ārzemēm, un arī tur nebūs tādu atlaižu kā te skaties.
Mazliet atgādina sifon i barada no nasha rasha. Ja dzīvē zīmolam ir tik nenormāla nozīme tad ibio ieslēdz smadzenes un izdari sabiedrībai pakalpojumu – sāc domāt pats!
Visi izmēri man noteikti neder, bet internetā var izvēlēties pareizo. Mani interesē iepirkšanās tieši ārzemju veikalos. Firmu veikalu cenas jaunajām kolekcijām, zemākas droši vien atrast nevar?
Runājot par kvalitāti, piemēram, man tirgus džinsi kalpo ~1 gadu, nezinu vai tas ir daudz vai maz man liekas pieņemami.
Mans uzskats par šo mājaslapu
1. Nav kontaktu sadaļa kur norādīta firmas rekvizīti, ne arī adrese problēmu gadījumā kur vērsties, parasti tādas lapas saucas par viendienītēm.
2. Aizdomīgi lēti piedāvājumi, salīdzinot ar orģinalo preču cenām –
3. Drusku pačekojot, viņa ir atvērusies nesen : Veidošanas datums : 13-MAY-2011, domeins reģistrēts ÄŒikāgā pats serveris atrodas Ķīnā NS1.4EVERDNS.COM –
Vismaz es tur neko nepirktu, šādas lapas atveras dažus mēnešus pastrādā savāc naudu un pazūd miglā, atveras ar citu nosaukumu jekurā citā štatā, tāda prakse ikdienā notiek.
Viena lieta ir apstākļi, bet ar to reklamēties .. nu nez
Varbūt materiāls ir mazliet savādāks, bet noteikti ne sliktāks, nošūtas tik pat kvalitatīvi, pieļauju ka 95% žīnsus šuj ar vienām un tām pašām mašīnām .
Jebkurā gadījumā firmas vai ‘nefirmas’ dzīnsi pēc max.2.gadiem būs jāmaina .
Ja gribas arī kaut ko mazliet ekskluzīvāku, tad iepērkos Reserved. Tur arī nav ekscesīvi dārgi (30 lati par labiem džinsiem ir nedaudz), un neesi ne idiotisks dikheds, kuram zīmoli ir viss, un nepaliksi arī kaunā, sēžot uz terases ar dažiem tādiem.
Bet ar apaviem gan ir citādi – tikai Ecco. Ķīniešu tirgū pirktiem zābakiem mute atveras jau pēc mēneša, bet man ir gan Ecco vasaras kurpes, gan sandales, gan zābaki. Un visi jau vairāk par trim gadiem.
Apavi gan ir galējība, tagad eksperimentēju ar kedām (aim mainstream bitch u know), bet tā visu laiku bija dārgā gala nike/adidas
Toties visu pārējo es iepērku ar akcijām un maksimāli lēti visādos cropp utt.. 😀
Ja interesē varu ieteikt,kur ko meklēt,kuru viesnīcu ņemt utt…
Protams,tad paris simtiņus vajadzētu,jo dēļ vienām biksēm nebrauksi,bet nu pa parīs simtiņiem nespēsi atvest mājās drēbes,ja pareizos veikalos iepirksies(ir daudz veikali,kur brandu drēbēm outlets…)..
Tirgus prece totāli ir zem jebkura līmeņa,un ja kāds man stāsta,ka Lewis džīnas ir sliktākas par tirgus preci,tad tā jau ir atpalicība(nevajag no kaimiņa Sašas pirkt džinas ar bļitku Lewis
Nezinu kā citos Latvijas tirgos(moška Liepājā ir zelta bedre 😀 ),bet Rigas tirgū drēbes ir vienkārši neaprakstāmas,pie normālas slodzītes botes izjuks 2 nedēļās,tas pats ar t-krekliem,biksēm…
Un vispār man ir šoks….Biju domājis,ka nu jau cilvēki iemācījušies atšķirt kvalitātīvu no sūda,bet izrādās,ka starp notepadiešiem netrūkst,kas nav iemācījušies…
Sorry par uzbraucienu,bet tagad pat lielākā daļa bomžu iet uz veikaliem iepirkties 😀
Tak cilvēki sameklējiet savu godu…Nevajag lepoties ar to,ka iepērkaties tirgū vai humpalās,vai pērkast drēbes Rimi drēbju nodaļā…Saprotu reizēm apstākļi spiež,bet ar tādām lietām nelielās…Neesmu ne tuvu biezajam līmenim,bet pēdējo reizi tirgū iepirkos kad man bija 11 gadu,un tad jau sajēdzu,ka dranķus tirgo,bet vajadzība spieda…
Es vairs nepazīstu nevienu cilvēku,kas pērk drēbes tirgū(un nav man visi biezi draugi vai arī brandu fani)….Pat humpalās ir labākas drēbes par tirdziniecēm….
Jūs vienīgais attaisnojums,ja Liepājas tirgus(vai varbūt kādas citas pilsētas) ir tiešām ar kvalitāti,bet ja runa ir par Rigu,tad tas ir vienkārši pizģets…
Preses relīzes