Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Vēl viena tēma, kas galīgi ne par tēmu.
andrejsLi, reti tādus cilvēkus var satikt kuri saprot kā tu, es tāpat dzīvoju izvēlos tikai kvalitatīvu produkciju, to nekad nav iespējams iestāstīt cilvēkiem kuriem ir savi pretēji uzskati, protams atrodas arī bomži kuri ar ložņā pa miskastēm un tur atrod labas mantas un par to viņš staro un fano, tas ir viņu dzīvesveids un tu viņu nepāraudzināsi, tā viss ir audzināšanā, tā bija atkarīga no mammas un tēva ko ieaudzināja bērnībā. Latvieši Latvijā ir parsvarā ir ļoti skopi, sadarboties var tikai ar tādiem kuri saprot kas kvalitāte tie nekad neskopojas un naudu neskaita tie iegulda ilgtermiņā, tie kas to nesaprot tiem ir savs galvā un visu dzīvi patīk muļāties, čakarēties pirkt visu lēto, tikai tad kad viņš paliks vecs sapratīs ka ar katru gadu viņš atpaliek arvien vairāk un vairāk no realitātes, kas novedīs pie depresijas un totālas nabadzības, pat līdz bomžošanai, jo savas dzīves laikā viņš neko nav iekrājis un nekur nav pavirzījies no tā rodas atpalicība un zūd dzīves jēgā, kā tāda. Ir jādzīvo un jābauda reālā dzīve kartru dienu, neviss jāskaita nauda savā makā, ir vienkārši jāpriecājas to ko dzīve ir devusi un to jaizmanto. Absolūti Tev piekrītu, visu cieņu !
Vai, ja paņemam pavisam tuvu tēmu, tad to pašu novērojam arī IT pasaulē, piemēram, ASUS>MSI; Apple>PC, utt.
Ja kāds šeit plēš kādam acis, tad daži rupji un trāpīgi komentāri no viena augstāk postējoša džentlmeņa puses. Kurš neko sakarīgu par tēmu tā arī nepateica. 🙂
Un jā, par Tevi – ko Tu zini, kas viņam rada prieku? Man piemēram, tā nav nauda, kaut neesmu bagāts, bet slikti, nosacīti arī nav. Ar šādām frāzēm mētājies noteikti tikai internetā?
P.S. Pabaudi dienu.
Nu, pierādīt, ka uz tirgus ir labāk, diezvai varu, varu tik vēlreiz atgādināt par savu pieredzi, tas arī viss.
Un tādas frāzes es raidu tikai tā tipa virziena – mums ir sena “mīlestība”…. turklāt izlasi tā kārtīgi, ko viņš raksta: no sākuma viņš tevi sirsnīgi noskūpsta uz pēcpuses un pēc tam muld par to, ka cilvēki, kas iepērkas tirgū slīkst depresijā un kļūst par bomžiem… tur ir jābūt kaut kādai galvas traumai, lai līdz tādiem secinājumiem nonāktu.
Tik pat labi varētu izvērst garu diskusiju par mašinu zīmoliem utt…karoč vismaz man apnika,un cilvēciņi ,kas sāk spļaut ārā trīs rupju vārdu savirknējumus tikai parāda savu līmeni…skumji,žēl tādus kā Genādijs,tukšs cilvēks tu esi ja uzskati,ka cilvēki,kas pērk kvalitatīvas drēbes ir geji utt…Tukšs ,tukšs cilvēciņš…
Preses relīzes