Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Vēlēšanas – 2010: radies reāls kandidāts
vienkāršās
Tā ir kreisi-centriskā partiju apvienība “Atbildība”, kurā ietilpst LSDSP, kā arī “Mūsu zemeâ€, “Sociālā taisnīguma partija†un “Latvijas Atmodaâ€. Protams, galvenais dzinējspēks ir LSDSP un arodbiedrības.
Programmā ir šādas galvenās pamatnostādnes:
trīskārtīga bezdarba samazināšana
kredītņēmēju aizsardzība
pensijas vismaz minimālās algas līmenī
valsts kontrolētas medikamentu cenas
progresīvā nodokļu sistēma
atklātu
Mož jāuztaisa ar “Vārnu” būs apvienība “Vienotība par labu Latviju” 😀 lai standarta “vienotība” un “labā latvija” iet dēt! 😀
Par (AŠ )2 vsp. nerunāsim, ja mani ievēlēs, jamie tiks izsūtīti uz marsu. vietu no kuras viņi nākuši un kur arī paliks! 😀
Man kā jau mans avatars pa mani pasaka, balsojiet par “Knight Foundation” 😀
Slikti skatījies Knight Rider’u, pareizi ir “Knight Industries”. 😀 KITT – Knight Industries Two Thousand
Man kā jau mans avatars pa mani pasaka, balsojiet par “Knight Foundation” 😀
Slikti skatījies Knight Rider’u, pareizi ir “Knight Industries”. 😀 KITT – Knight Industries Two Thousand
Es runāju par organizāciju 😛 Nevis izvirzu kandidātu – mašīnu. 🙂 😀
Kā būs problēmas ar naudu, tā mastā plīvos cits karogs… netaisos vairs mocīties un stressoti.
“Latvijas valdībā ir pārāk lielas algas, pārāk lielas algas priekš tiem stulbeņiem, kas tur apgrozās. Ja tur būtu gudri cilvēki, tad tagadējās algas būtu pat pārāk mazas. Tiešām gudri cilvēki neķēpāsies un pelnīs vēl vairāk.”
Piekrītu Wuu. Vispār latvieši pēc būtības ir tauta, kurai sava valsts nemaz nepienākas. Manispēc labāk lai te valda vācietis, zviedrs, amerikānis vai kautvai ķīnietis. Latvieša patriotisms sākas ar lielu mutes plātīšanu-zīmēšanos un beidzas pie reāliem darbiem.
Vispār latvieši pēc būtības ir tauta, kurai sava valsts nemaz nepienākas. Manispēc labāk lai te valda vācietis, zviedrs, amerikānis vai kautvai ķīnietis. Latvieša patriotisms sākas ar lielu mutes plātīšanu-zīmēšanos un beidzas pie reāliem darbiem.
Skaisti teikts
Ja līdz šim uz jautājumu “Par ko balsot Saeimas vēlēšanās?” atbildēt bija ļoti grūti, tad vakar radies reāls politisks spēks, kurš varētu kaut nedaudz uzlabot vienkāršās
Tā ir kreisi-centriskā partiju apvienība “Atbildība”, kurā ietilpst LSDSP, kā arī “Mūsu zemeâ€, “Sociālā taisnīguma partija†un “Latvijas Atmodaâ€. Protams, galvenais dzinējspēks ir LSDSP un arodbiedrības.
Programmā ir šādas galvenās pamatnostādnes:
trīskārtīga bezdarba samazināšana
kredītņēmēju aizsardzība
pensijas vismaz minimālās algas līmenī
valsts kontrolētas medikamentu cenas
progresīvā nodokļu sistēma
kaarteejie miskastnieki un tukshie dirseeji.
Savukārt es 50% valsts budžeta novirzītu pensionāru un maznodrošināto apmācibai it un programmēšanā :>
Kautko jau ar viņiem vcajadzētu darīt. Piemēram Latgalē ir vakances, trūkst tikai darītāju – tie paši datorspeciālisti, tīkluy uzturētaji u.t.t.. tajā krajā trūkst. 😀
Varam jau gausties, bet par kaut ko tak jābalso būs… Laikam gudrākais būtu no visiem ļaunumiem izvēlēties mazāko ļaunumu 🙂
Uz to jau tie mērgļi spiež, ka tauta izvēlēsies “mazāko ļaunumu”…
Nu nevajag izvēlēties ļaunumu, nevajag.
Mans ieteikums – boikotēt “vēlēšanas”, jo reālas izvēles nav.
Varam jau gausties, bet par kaut ko tak jābalso būs… Laikam gudrākais būtu no visiem ļaunumiem izvēlēties mazāko ļaunumu 🙂
Uz to jau tie mērgļi spiež, ka tauta izvēlēsies “mazāko ļaunumu”…
Nu nevajag izvēlēties ļaunumu, nevajag.
Mans ieteikums – boikotēt “vēlēšanas”, jo reālas izvēles nav.
Pateicoties tādai pieejai Latvjija arī ir tādā ānusā kā šobrīd. Bet ko lai dara ja visādi ānusi nekad neiet vēlēt un tad brīnās ka viss smird.
Otrs ānisms ir mutantu balsojums par zagļiem kas itkā jau esot sazagušies un vairāk nezagšot. Tā man šķiet ir visu laiku vis debīlākā frāze ko vispār viens stulbs cilvēks var izvemt.
Prātīgi vārdi, ja vien Latvija nebūtu viena nožēlojamu plebeju un bezsmadzeņu radījumu zeme.
šodienšodienaijo tā dara Anglijā/Austrālijā/Kanādā/citur
Latvietis pirms apburošās krievu atbrīvotāju no brīvībasmaza dāvaniņa
Varbūt, ja kāds beidzot arī augšas
Programmās jau automātiski ignorēju “samazināsim nodokļus, samazināsim bezdarbu, palielināsim pensijas” tekstus, jo tas vienmēr beidzas ar “samazinājām algas, samazinājām darbavietas, pensionārus ignorējam un ārstus mums nevajag” lietām. Es kaut kā vairāk skatos uz pašiem cilvēkiem, kas tur kandidē, nevis skaļiem saukļiem, kas jebkuram, kaut nedaudz domājošam cilvēkam ir jau sen pie kājas.
Preses relīzes