Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vēlēšanas nāk!
Nejauši gan te nobalsoju par PLL. Tagad jūtos kā homoseksuāls oligarhs ar SWF parādu :/
Tādēļ šeit izvēlējos “Vienotības” radio button pirms nospiest balsot.
Balsot esmu gājis tikai 2 reizes, un arī beigu beigās, nekas labāk, vai savādāk nebija.
Tulīt, man kāds uzbrauks 😀 ka nejiešu.
Manas kājas tur nebūs…
Savu kāju tur nesperšu… Taču pirmajā referendumā gan mani varēs sagaidīt!
Nu tā partijām nosaukumi, pretīgi metās.
Manas kājas tur nebūs…
Arī es.
Pagājušajās vēlēšanās nebalsoju ķibeles dēļ, šajās nebalsošu, jo nespēju saprast kuri tad būtu tie blēži ar vismazāko ļaunumu. Ziņas vairs neskatos, par politiku internetā ar labāk nelasu.
Vienotību
Lai arī par kuru sarakstu nobalsošu (vēl neesmu izlēmis), varu apgalvot vienu: izsvītrošu no saraksta visus, kas bijuši līdz šim saeimā.
Nosauc, lūdzu, viņus visus, lai arī pārējie zin no kā izvairīties. Vēlams, stabiņā.
Wuu, tas bij zīmogs, kas apliecina, ka esi balsojis par noziedzniekiem, tas ir pielīdzināms līdzdalībai noziegumā.
Silti iesaku:
Lai arī par kuru sarakstu nobalsošu (vēl neesmu izlēmis), varu apgalvot vienu: izsvītrošu no saraksta visus, kas bijuši līdz šim saeimā.
Nosauc, lūdzu, viņus visus, lai arī pārējie zin no kā izvairīties. Vēlams, stabiņā.
Š āds stabiņš derēs? 🙂
P.S. Var redzēt jau pēc šīs publikas, cik bezatbildīgi līdz šim un arī tagad, pret šo lietu attiecas tauta. Tad ko jūs vēl pēc tam bļaujat par deputātiem, ja paši savu pienākumu nevarat pret valsti veikt normāli?