Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vēlēšanas nāk!
Liela jēga balsot, ja jau tagad skaidrs, kas būs koalīcijā un kas opozīcijā, lielākā daļa portfeļu jau sadalīti, LIELAIS CIRKS var vēl kādu brīdi turpināties.
Liela jēga balsot, ja jau tagad skaidrs, kas būs koalīcijā un kas opozīcijā, lielākā daļa portfeļu jau sadalīti, LIELAIS CIRKS var vēl kādu brīdi turpināties.
Ļoooti interesants izteikums. Cik man zināms, Saeimu ievēl tādi paši kā Tu, un portfeļus pirms tam sadalīt nav iespējams. Ä€, nē, tādi, kā Tu neievēl. Tādu kā Tu dēļ ievēl. Neuztver, lūdzu, to, ko saku, personīgi, bet tā patiešām ir. Š is “tāpat nekas nemainīsies”, kam var likt vienādības zīmi ar “vienaldzība” ir jāizbeidz. Nav politikā tikai negodīgi cilvēki. Tiešām domā, ka ir? Godīgi cilvēki nestartē vēlēšanās? Kur ir loģika?
Un. Evera gadījumā, ieteiktu tomēr sekot līdzi politikai. Sekot, izdarīt secinājumus, un BALSOT.
Un vismaz es ceru, ka, ja kāds iedomājas neiet uz vēlēšanām, tad viņš labi saprot, ka viņam pēctam nevis nav tiesību, bet gan ir ļoti neētiski un stulbi vispār atvērt muti
@Svens
Visi tie referendumi, vēlēšanas un pārējais bullšits ir lielbudžeta izrāde tautai. Konspirācija.
Tauta domā vienu, bet patiesībā notiek pavisam kas cits. Tu saki, ka portfeļus pirms izrādes vēlēšanām sadalīt nav iespējams? Un kā vēl
World is a stage!
[spoil][img]
Iesaku noskatīties:
[youtube]
Un, jā, nebalsošana ir savas balss atdošana par labu visādiem Š leseriem, Š ķēlēm, Ušakoviem un klauniem Gobziņiem, kā sacīt jāsaka.
Mans secinaajums, kursh jau ir sen gan, vajag tos visus umnjikus aizsuutiit uz Kjiinu, pastraadaat kaadaa no ruupniicaam par dolaaru dienaa.
KAmeer veeleeshanaas groziisies tie vecie aazhi, nav jeegas iet balsot. Mums vajag jaunas asinis.
Diemzheel nojausma, kas uzvarees ir, bet nu taa ir katra personiigaa izveele.
Bet vai kādu no viņiem var pieminēt labā nozīmē? Kaut viena valdība būtu izdarījusi ko labu un paliekošu savas valsts labā, un kas pēc pāris gadiem neatspēlētos kā bumerangs pašiem pa pieri.
Nepārtrauktu korupcijas skandālu, atklātu zagšanu gan netrūkst, lūk arī atbilde, kāpēc cilvēki tik ļoti laužas politikā – pietiek kaut vai nepilnu sroku atsēdēt valsts svarīgākajā krēslā, lai pēc tam atlikušo mūžu varētu pa pasauli blandīties, kļut par lielas firmas līdzīpašnieku vai bankas akcionāru.
Bet ko var gribēt no krogus muzikantiem, aktieriem-pensionāriem, caurkritušiem biznesmeņiem un pārējiem jampampiņiem, kas kupli saviesušies jo lielā skaitā.
Ja visiem Latviešiem būs tāda attieksme, kā te dažiem komentētājiem, tad ilgi nebūs jāgaida, līdz krievu valoda kļūs par oficiālo Latvijā, jo krievi gan aiziet nobalsot nekautrēsies. To jau pierādīja RD vēlēšanas.
Varbūt, kādam noderēs.
Demokrātisks process situāciju nemainīs. Demokrātija šādos apstākļos nedarbojas (ja vispār).
Neaizmirsīsim, ka paši uz pjedestāla ceļamie latvieši šo situāciju radīja, apzināti vai nē – velns viņu nezina. Enīvej – tavs nosodījums piemērojams visiem tiem, kas sabalsoja visas Saeimas kopš Trešās Atmodas sākuma (to diktē LR Satversme). Man domāt – visi balstiesīgie tātad padarāmi par kastrātiem un viņu bērni un bērnubērni līdz septītajai paaudzei izvarojami, šaujami ar sudraba lodēm, caurdurami sirds rajonā ar apses koka mietiem vai citādi izskaužami. Par minēto tautas nodevību. Un tu būsi kaut kur tajā rindā, jā gan, mhhhh…
Stulbenis, ķitvairazīt.
Vai demokrātija nestrādā? Kamēr tu sēdi un ķērc ka vissirslikti, bet balsot neej un ne ar kādu rīcību necenties esošo situāciju mainīt, noteikti nestrādā. Nav par ko balsot? Tu maz visus sarakstus esi apskatījis? Ar pll un vienotību biļeteni nebeidzas. Kas liedz balsot kaut par to pasu te minēto pēdējo partiju? Es nedomāju, ka viņi padarītu Latviju par leiputriju, bet ja ne labāk, būtu citādāk. Ir tak padsmit partijas, un sarakstu var svītrot kā vien pašam ienāk prātā. Vai tad patiešām visi saraksti sastāv 100% no zagļiem un deģenerātiem? Nevajag bļaut, ka nav alternatīvu.
ignoreeshana nekad neko nav atrisinaajusi.