Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › vēlies boot.lv klonu, bet lūdzu!
Boot.lv lapas apakšpusē, blakus kopīratam ir arī informācija par dizaina izcelsmi – kā pienākas, nekas tur netiek pasniegts kā pašu veidots! 🙂
Ja tirgo X cilvēkiem, pasākums vairāk nav unikāls.
Lai vai cik ilgi es taisu notepadam jauno versiju, tas vismaz ir paša veidots, paša rociņām un UNIKÄ€LS pasākums. 🙂
Kāpēc es nekur neredzu tvnet klonu?
un abi hosti: Orange-Themes.com un Gadgetine.com ir reģistrēti uz Bērziņu Zigmāra vārda, neko nenozīmē? Vai arī tas ir pavisam neiespējams, ka latvieši varētu izveidot kaut cik sakarīgu dizainu, pārtulkot angliski un pārdot citiem?
Tipiskā latviešu skaudība, vai vienkārši neticība saviem un savu tautiešu spēkiem?
that shit is legit
P.S
fox norm apdi*sās 😀
Š eit nejiet runa par to, ka viņi lieto kaut ko nelegālu, zagtu vai tā tālāk, bet par to ko jau teicu, ka tas viss pasākums ir smieklīgs, ok izveido, un priecājies, bet redz, mums latviešiem jau vienmēr vajag no visa kā kādu kapeiku izšmiegt. 🙂
Un vēršu vēl vienu lietu, es izsaku savu viedokli, es taču tēmu neizveidoju, ko Jūs te cepjaties?
Nīdēj: Ja tu neiebrauc domā, tad tās ir tavas problēmas ne manas. Un apd*** tu pats vari uz savu nolādēto, **** podu, ja tā ļoti vēlies.
KristoZ: Dizainus var cept cik uziet, bet nu to stutēt uz paša projektu gan nav īsti pareizi.
Arī milzīgi projekti atdod sevi
Fox. Tavs darbs ir unikāls un vienreizējs vien ar to, ka tas jau kavējas par pāris gadiem no pirmsolījumiem (joprojām visi sēž uz vecās versijas un priecājas par nākotnes vispilnīgāko darbu, kādu vien cilvēce redzējusi). Piedod… Te Tu varēji paklusēt, nevis pirmais mesties knābāt “konkurentus”.
P.S. Labāk lai tirgo savus dizainus, nevis piebāž lapas ar reklāmām.
Nākošā lieta, man nepatīk veidot kaut ko, tikai tāpēc ka to vajag, man ir pavisam cita darba metodika un attieksme pret darbu. Ja es esmu izveidojis pilnīgu versiju palaišanai, vsjo, rīt liekam virsū, bet beigu beigās es tomēr apdomājos un secinu, ka tas īsti nav tas, ko es esmu domājis pašā sākumā, līdz ar to, es atkal meklēju kādu labāku risinājumu, un cenšos pēc iespējas labāk to visu izveidot. Nākošais, es strādāju viens, tikai dēļ šī paša iemesla, kur garants, ka piemēram, piesaistītais cilvēks, nepaņem, nenoklonē notepadu un nesāk to tirgot uz savu galvu? Īsti pat aizliegt pēc tam viņam to nevarētu, jo viņš tirgotu savu darbu, darba daļu.
So, Jūs daudzi gribiet tā, lai bez budžeta tiktu ātri izveidots super projekts par kuru, visiem būtu navīgs prieks. Manis pēc, nīdētāji var nīdēt tālāk, tas tā pat neko nemainīs, Jūsu neaizdomāšanās replikas es esmu dzirdējis ilgi un pietiekami. Lūk arī šādi lietotāji, kā šeit vairums, man nosīt jebkādu velmi kaut ko veidot, domāt, kur nu vēl rakstīt noderīgu stafu priekš notepada, foruma, utt.. jo atnāks vienmēr “gudrās galvas”, kas neko sava dzīvē nav sasniegušas un knābās īsti nevietā.
Werneo, sponsorē mani tā, lai man nebūtu jāstrādā, varētu kuli kasīt, tad varbūt portāls jau būtu gatavs tad, kad es to biju paredzējis. Runāt ir viens, darīt ir pavisam kaut kas cits.
Nākošais, arī visi te mēs tik gudri, tad jautājums rodas tāds, kur Jūs bijāt pirms X gadiem, kāpēc neveidojāt kādu IT projektu?
Minēšu vēl vienu faktu, lai attīstītos, ir jābūt arī labam pamatam uz ko to darīt, un lai augtu tālāk, bija vajadzīgas dažas lietas, ko notepad lietotāji neredz, bet vairāk jau Jūt, tas arī ir izdarīts, paralēli attīstīšanai uz priekšu un beigās, tikai tad, kad augsne ir ok, var no tās izveidoties tas, ko mēs varētu nosaukt par V3.
Ehh, cik varu šo stāstīt, tā arī neviens nav ne aizdomājies, ne arī iedziļinājies.
Vēlreiz saku, es nevis noķengāju kādu, bet izsaku savas domas, kas saistītas par tēmu, ja tev tās nepatīk, tava darīšana. Droši vien kāds priecāsies, ka varēs beidzot boot.lv dizainu uzlikt savam projektam.
Un vispār negribot man tas ir jāsaka, ka ne jau portāls ir slikts, vai kā, bet paši lietotāji viņu tādu padara un tad bļauj, vot redz, tas slikti šitais, tas nav, un tas ir. 😀
Ne par to es runāju, cik Tu ātri to dari. Es runāju par to, ka nevajag būt starp pirmajiem, kas ar akmeni met pa “konkurentiem”, lai arī pašam Tev vēl nav jaunās versijas apgrozībā. 🙂
Kāpēc man Tevi jāsponsorē? Esi uzņēmies darbu, dari. Tomēr iemācies nekritizēt citus par savām neizdarībām (sevišķi jau tos, kas sen jau to ir izdarījuši).
P.S. Nevis “Nīdēji nīdēs”, bet cilvēki būs neizpratnē par Taviem tekstiem (par saviem nepabeigtajiem darbiem).
P.P.S. Kā jau zini… man nav nekas personīgs. Tomēr reizēm šķiet, ka Shady un Samuraja darbu bremze esi Tu. 🙂
Preses relīzes