Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › vēlies boot.lv klonu, bet lūdzu!
Runājot par pelnīšanu, atceros, ka bija laiki, kad reklāmas tika rādīta tikai tiem, kas nav ielogojušies, kas tagad? Saprotu, ka šis projekts kaut kā arī ir jāmēģina noturēt virs ūdens, bet domas runā pretī darbiem. Nesaku, ka man ļoti traucē, bet tomēr.
Kā arī jūtu, ka daži aizsvilušies, tur, kur nav nepieciešams.
Lai jums priecīgi svētki, kamēr vēl nav pagājuši!
Fox – par kaadu labu pamatu un dazaam citaam lietaam TU runaa? Bez svaigas infas un rakstiem no samuraja/shady duo + citi tavs projektelis buutu nogrimis jau pirmajos meeneshos interneta dziilees.
Dziives gudriiba: Nelec augstaak par savu galvu!
deivs001: Arī samurajam patīk saņemt money no reklāmām, kuram ta nepatīk.
Neesmu gan redzējis Shady raunājam, ka redz: “man par darbu neviens paldies nesaka!”… kaut arī… Shady ir tas, kuru te nereti nopeļ (maigi teikts) no-līdz. Neesmu redzējis arī, ka Shady būtu kritizējis “konkurentu” sadarbības meklētājus.
P.S. Bezmaksas projektos bieži vien ir tā, ka paldies saka satura veidotājiem, nevis lapas skriptam līdzi sekotājiem. Notepad ir saistošs ar saturu, nevis ar dizainu. Pagaidām Tu par sāpīgu uztver to, ka notepad lietotāji norāda uz to…
Par reklāmām: nu sakarīgam daudzumam reklāmu ir jābūt. Bet es kategoriski esmu pret visādiem lēkājošiem pirdieniem un tāda tipa, kāda bija zābakā: “Sex būs visiem. Kaut ar rokām, bet būs!”. 😀
Would you all please shut the f*ck up?
Wernis kārtējo reizi argumentē tikai argumentēšanas pēc, tādēļ ka nekā cita darīt nav ko. Vai arī ticis pie adm bootā? 😀 Pie tam tavs darbs arī ir savā ziņā unikāls – to neviens līdz šim vēl nav redzējis 😀 😀
NĒ
NĒ
NĒ
Tagad iedomājieties- draugiem hops ņem un izveido savu WP tēmu, pēc tam ieliek tīmforestā. Tēma 1:1 pēc draugiem. Dizainu nopērk 300 cilvēki, uzliek sev draugiem feikus un/vai legit lapas. Feiki nopelna (precīza dizaina kopija), legiti dabū pa seju, jo izmanto populāra portāla klona dizainu (kuru pis, ka tas tiek pārdots). Ir vēl 10 000 iemeslu, kādēļ neviens ar kaut cik jēdzīgu IQ to nedarītu, piemēram jau lai nesajātu savu brendu. Lai gan šajā gadījumā tur vairs maz ko palicis sajāt, bet anyway. Iedomājieties Facebook pardodam savus klonus. Vai Google. Tas taču ir smieklīgi.
Š o un ne tikai šo iemeslu dēļ es pieņemu, ka BOOTiešiem ar smadzenēm viss nav īsti riktīgi.
Visi idejas aizstāvji var pīpēt kaltētus sīpolus, šoreiz argumentēšana argumentēšanas dēļ ir samērā lieka.
Nevajag jaukt portāla lasītājus kopā ar vadību. Kā piemēru varētu minēt kaut vai laikrakstu “Diena”. Cilvēks to nopērk un vēlas izlasīt sev saistošu informāciju. Bet lasītājam ir vienaldzīgi vai pat nav nojausmas par to, ka lai šo avīzi viņš turētu savās rokās, diendienā strādā simtiem cilvēku, par kuru eksistenci nav ne jausmas.
Un beidzam nevajadzīgi kašķēties, ir taču svētku laiks:)
Pie reizes pateikšu paldies visiem Notepad.lv lasītājiem (gan tiem, kuri aktīvi lasa un komentē, gan arī tiem, kuri nav pat reģistrējušies, bet savā ikdienas darbā atrod laiku, lai iemestu arī šeit savu aci), kā arī visiem saviem koļēģiem (arī nereģistrētajiem), kuri iegulda savu darbu un laiku, lai portāls virzītos uz priekšu.
Izbaudiet brīvdienas, atvaļinājumus, kuriem tas ir, Jaunā gada svinības ar nav aiz kalniem;)
… Kā jau es teicu, nav vaina manī, bet vaina ir citur, lietas būtības uztverē. …
Vai zināji, ka tieši šī iemesla dēļ – “Vaina nav manī, bet citur vai citos.” – pasaule (precīzāk – tās apdzīvotāji) arī grimst aizvien zemāk un gandrīz visās iespējamās jomās degradējas?
Protams, gan jau atkal Tu to uztversi pārlieku personiski, kaut arī tā tas nav domāts, tomēr gribēju vērst Tavu uzmanību uz to.
Preses relīzes