vēlies boot.lv klonu, bet lūdzu!

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki vēlies boot.lv klonu, bet lūdzu!

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 44 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    deivs001
    Participant

Ja kādam ir vēlme nopelnīt ar visu, ko viņš dara, tad, lai pelna. Vaitad tas traucē bootam dzīvot, ka kāds, kaut kur uzbliezīs tādu pašu lapeli? Un, ja par to samaksāts, tad kādēļ gan nē? Vaitad ir labāk piedāvāt savu darbu par velti visiem un tad skatīties cik daudz ir pakaļdarinājumu?

Runājot par pelnīšanu, atceros, ka bija laiki, kad reklāmas tika rādīta tikai tiem, kas nav ielogojušies, kas tagad? Saprotu, ka šis projekts kaut kā arī ir jāmēģina noturēt virs ūdens, bet domas runā pretī darbiem. Nesaku, ka man ļoti traucē, bet tomēr.

Kā arī jūtu, ka daži aizsvilušies, tur, kur nav nepieciešams.

Lai jums priecīgi svētki, kamēr vēl nav pagājuši!

Element
    Participant

Negribu jaukties juusu saldajaa diskusijaa, BET man ir jaapiekriit WerNeo. Tiesaam Fox – buutu jau labaak pakluseejis, pirms mesties nozaakaat citus. Iemesls paaris postus augstaak!

Fox – par kaadu labu pamatu un dazaam citaam lietaam TU runaa? Bez svaigas infas un rakstiem no samuraja/shady duo + citi tavs projektelis buutu nogrimis jau pirmajos meeneshos interneta dziilees.

Dziives gudriiba: Nelec augstaak par savu galvu!

Foxsk8
    Participant

WR: Neviens man tā nav kāpis uz nerva, kā paši notepad lietotāji, komandas biedri, utt…. Kaut viens būtu pateicis paldies, es nedomāju samurajam, shadijam, vai kādam citam – ir slavināti bez galu gala, bet man. Neviens. Tad nu es arī savā nodabā darbojos un īpaši nevienu ne tramdu, ne pārmetu par neizdarītām lietām, jo saprotu, ka katrs to dara cik var. Vienkārši es šeit saskatu to, ka esmu tas vissliktākais, utt…., arī šajā tēma, tā ir viss izvērties, un tā tas notiek jebkurā, kur es iemetu savu domu. Kā jau es teicu, nav vaina manī, bet vaina ir citur, lietas būtības uztverē. Ja jums mans viedoklis neinteresē, varu arī stāvēt klusu, ieguvēji?

Foxsk8
    Participant

Element: Nu tad lai shady un samurajs vada šo visu pasākumu tālāk. Saveidošu v3 un lai darbojās pēc savas patikas un gribas, ja tā vēlas notepad lietotāji.

deivs001: Arī samurajam patīk saņemt money no reklāmām, kuram ta nepatīk.

WerNeo
    Participant

fox… Par daudz Tu visu uztver saasināti. Kā saasināti boot.lv “paknābāji”, tā saasināti uztver ikvienu vārdu, kas veltīts Tava darba virzienā.

Neesmu gan redzējis Shady raunājam, ka redz: “man par darbu neviens paldies nesaka!”… kaut arī… Shady ir tas, kuru te nereti nopeļ (maigi teikts) no-līdz. Neesmu redzējis arī, ka Shady būtu kritizējis “konkurentu” sadarbības meklētājus.

P.S. Bezmaksas projektos bieži vien ir tā, ka paldies saka satura veidotājiem, nevis lapas skriptam līdzi sekotājiem. Notepad ir saistošs ar saturu, nevis ar dizainu. Pagaidām Tu par sāpīgu uztver to, ka notepad lietotāji norāda uz to…

deivs001
    Participant

Protams, ka visiem patīk saņemt, nemaz nepārmetu. Tā pat ir ar tiem dizaina veidotājiem, viņi par savu darbu saņem papildus naudu, tāpat kā Samurajam tā nauda ir netieša samaksa par rakstiem, veltīto laiku.

samurajs
    Participant

Kušššš… fox uzmetis lūpu, nekaitiniet! Mums taču vajag V3! 🙂

Par reklāmām: nu sakarīgam daudzumam reklāmu ir jābūt. Bet es kategoriski esmu pret visādiem lēkājošiem pirdieniem un tāda tipa, kāda bija zābakā: “Sex būs visiem. Kaut ar rokām, bet būs!”. 😀

WerNeo
    Participant

Samurajs… Nav uzmetis lūpu… ļoti saprotošs ir Fox. Arī V3 būs. Vienkārši par sāpīgu uztver… un tajā pašā laikā… par sāpīgu mēģina iedzelt citiem. 🙂

Evers
    Participant

Rādās, neesmu vienīgais, kas svētkos ir sliktā noskaņojumā. Naidīgs trollis (Grinčs) iekšā vārās, bet kautkā savaldīt sanāk. 😀

WerNeo
    Participant

Evers, par sliktām emocijām nav jāpriecājas 🙂

izredzētais
    Participant

… tieši tādēļ reizēm nekaitē vienkārši uz visiem uzlikt mīksto un rullēt tālāk 😀

Crow
    Participant
    kaqp
    Participant

Tā kā, visi prot tikai gudri dirst, pieteicos palīdzēt pie fokša

Jaunzems
    Participant
    root
    Participant

Would you all please shut the f*ck up?

Wernis kārtējo reizi argumentē tikai argumentēšanas pēc, tādēļ ka nekā cita darīt nav ko. Vai arī ticis pie adm bootā? 😀 Pie tam tavs darbs arī ir savā ziņā unikāls – to neviens līdz šim vēl nav redzējis 😀 😀

, pārdot publiska portāla dizainu par padsmit doļiem nav korekti

, pārdot publiska portāla dizainu 3. pusēm nav korekti

, tā NEVIENS nedara.

Tagad iedomājieties- draugiem hops ņem un izveido savu WP tēmu, pēc tam ieliek tīmforestā. Tēma 1:1 pēc draugiem. Dizainu nopērk 300 cilvēki, uzliek sev draugiem feikus un/vai legit lapas. Feiki nopelna (precīza dizaina kopija), legiti dabū pa seju, jo izmanto populāra portāla klona dizainu (kuru pis, ka tas tiek pārdots). Ir vēl 10 000 iemeslu, kādēļ neviens ar kaut cik jēdzīgu IQ to nedarītu, piemēram jau lai nesajātu savu brendu. Lai gan šajā gadījumā tur vairs maz ko palicis sajāt, bet anyway. Iedomājieties Facebook pardodam savus klonus. Vai Google. Tas taču ir smieklīgi.

Š o un ne tikai šo iemeslu dēļ es pieņemu, ka BOOTiešiem ar smadzenēm viss nav īsti riktīgi.

Visi idejas aizstāvji var pīpēt kaltētus sīpolus, šoreiz argumentēšana argumentēšanas dēļ ir samērā lieka.

shady
    Participant

Hm, skatos, ka te sāk ost pēc deguma 🙂 Nogriežam nost bik uguni.

Nevajag jaukt portāla lasītājus kopā ar vadību. Kā piemēru varētu minēt kaut vai laikrakstu “Diena”. Cilvēks to nopērk un vēlas izlasīt sev saistošu informāciju. Bet lasītājam ir vienaldzīgi vai pat nav nojausmas par to, ka lai šo avīzi viņš turētu savās rokās, diendienā strādā simtiem cilvēku, par kuru eksistenci nav ne jausmas.

Un beidzam nevajadzīgi kašķēties, ir taču svētku laiks:)

Pie reizes pateikšu paldies visiem Notepad.lv lasītājiem (gan tiem, kuri aktīvi lasa un komentē, gan arī tiem, kuri nav pat reģistrējušies, bet savā ikdienas darbā atrod laiku, lai iemestu arī šeit savu aci), kā arī visiem saviem koļēģiem (arī nereģistrētajiem), kuri iegulda savu darbu un laiku, lai portāls virzītos uz priekšu.

Izbaudiet brīvdienas, atvaļinājumus, kuriem tas ir, Jaunā gada svinības ar nav aiz kalniem;)

KristoZ
    Participant

foxsk8 wrote:

… Kā jau es teicu, nav vaina manī, bet vaina ir citur, lietas būtības uztverē. …

Vai zināji, ka tieši šī iemesla dēļ – “Vaina nav manī, bet citur vai citos.” – pasaule (precīzāk – tās apdzīvotāji) arī grimst aizvien zemāk un gandrīz visās iespējamās jomās degradējas?

Protams, gan jau atkal Tu to uztversi pārlieku personiski, kaut arī tā tas nav domāts, tomēr gribēju vērst Tavu uzmanību uz to.

kaqp
    Participant

Manuprāt, vajag vienkārši stingrus noteikumus un warn sistēmu, sakrāj 3 warnus = bans. Offtopic : warn , spam: warn, lamuvārdi : warn, kašķis: warn. Un nahrinizēt pusi vecāko lietotāju, sākot ar dagrevis

daGrevis
    Participant

Kašķis! Apsveicu, tagad Tev jau ir viens “warn”. Tici Man, tad āra būtu ne tikai Es un Tu…

kaqp
    Participant

kas būtu, ja būtu…. vajag!

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 44 kopumā)
  • Tēma ‘vēlies boot.lv klonu, bet lūdzu!’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā