Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Vēlos iegādāties stabilu rūteri
2)neesmu pats saskaries ar šo zvēru tā nopietnāk, bet jautājums tāds: Vai var no w-lan pārlūkot lana šāres
tas ir stacionārais piesprausts pie routera ar vadu un portatīvais pieslēdzies caur bezvadu tīklu. un jautājums ir vai var pārlūkot win šāres šajā slēgumā.
lūdzu jūsu ieteikumus…
gribās vienkārši iegādāties tādu lai man pēc mēneša nebūtu vēlme viņu pa logu izmest…
Tas jau nebutu pasaules gals, ne?
gribās vienkārši iegādāties tādu lai man pēc mēneša nebūtu vēlme viņu pa logu izmest…
tad nepeerc leetu meeslu.
skaties uz linksys vai uz asus daargo galu :>
Starp citu, ASUS WL-520GC nav nebūt slikts mājas apstākļiem. Nav arī dārgs.
Tas ka nav dārgs, nenozīmē uzreiz ka perfomance būs ekselenta un uzreiz jāķer ciet.
Piekrītu, ja gribās stabilitāti un labu performanci, ka jāņem kkas no Linksys piedāvājuma.
Starp citu, ASUS WL-520GC nav nebūt slikts mājas apstākļiem. Nav arī dārgs.
Tas ka nav dārgs, nenozīmē uzreiz ka perfomance būs ekselenta un uzreiz jāķer ciet.
Piekrītu, ja gribās stabilitāti un labu performanci, ka jāņem kkas no Linksys piedāvājuma.
Š ķiet, es pieminēju, ka nav arī slikts. Neteicu taču, ka tikai lēts.
* uzliekot aizsardzību karās(varbūt var labot ar FW upgrade), kā arī samazinās darbības rādiuss un signāla kvalitāte
* bez aizsardzības strādā kā puķīte
P.S. Par kaadu aizsardziibu iet runa? Man shams ar mac filtru karaas augshaa, neko citu neesmu meeginaajis, un arii bez neesmu meeginaajis.
P.S.S. Ruuteris taads pats, kaa tev uz momentu lietoshanaa Evers…
Man ir kaut kāds Edimax, kuru pirku, ja nemaldos, pa 15 vai 20Ls iekš m79. Nereizi vēl nav nekas nokāries, bet pieslēgti ir 2 PC + iPhone. Wi-fi var pieslēgties tikai noteiktas MAC adreses tā kā vairāk drošibas nav.
Ja nets ir labāks, tad protams var skatītes arī uz ko dārgāku.
Š im nevajadzētu kārties!
P.S. Neesmu uz TU ar firmware pāršūšanu, bet by default linksysiem esmu redzējis gļukus, kad šie uz strāvas noraustīšanās brīdi diezgan bieži paliek pusceļā uz restartu- palīdz elementāra apdalīšana ar barošanu 😀
P.S.S. Biju uz Mikrotik iesācēju kursiem divu dienu garumā- kāds aizbraucu, tāds atbraucu, jo visi kursi beidzās ar to, ka divu lielveikalu sisadmini abas dienas risināja savas problēmas ar pasniedzēju 😀 Protams sertifikāts kaut kur mētājas 😀
Ja tiek pāršūta firmware uz, piemēram, DD-WRT un nedaudz “piekonfigurēta” (CPU herči nomesti zemē un uzlikts auto restarts reizi nedēļā), tad tā spēļmantiņa kļūst par ļoti nopietnu aparātu.
Ideāls variants ir Microtik rūteris, bet tas ir dārgāks un mājas lietotājam pārāk sarežģīts konfigurēšanas jautājumos.
Uzskatu, ka mājām nav nekā labāka par linksys.
Ja tiek izvēlēts cits aparāts, tad labāk ir pārbaudīt vai uz tā var uzstādīt alternatīvu firmwari, jo “mazajiem haxoriem” liekas likumsakarīga trafika ģenerēšana ar muļķībām un ražotāji to savās firmwarēs parasti neparedz.
Ja i-nets tiks lietots tikai lapu pārlūkošanai, tad der arī pats lētākais risinājums.
Paris reizes gan ir bijusas nelielas problemas pec programmaturas atjauninasanas, ka kaut kas nestrada ka vajag, tapec tagad esmu nolemis, ka upgreidus vairak netaisisu 🙂 Bet parasti vini tadas problemas atri novers.
Preses relīzes