Vēlos iegādāties stabilu rūteri

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Vēlos iegādāties stabilu rūteri

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    wolfinj
    Participant

1)vajag stabilu rūteri kuram kāršanās gadījumi ir rets gadījums

2)neesmu pats saskaries ar šo zvēru tā nopietnāk, bet jautājums tāds: Vai var no w-lan pārlūkot lana šāres

tas ir stacionārais piesprausts pie routera ar vadu un portatīvais pieslēdzies caur bezvadu tīklu. un jautājums ir vai var pārlūkot win šāres šajā slēgumā.

lūdzu jūsu ieteikumus…

Creep
    Participant

Shaarei varees piekluut, bet par stabilu ruuteri gan nemaaceeshu teikt, neesmu veel nearvienu taadu saskaaries…

wolfinj
    Participant

nu gan jau ir kādi labāki un sliktāki modeļi?!

gribās vienkārši iegādāties tādu lai man pēc mēneša nebūtu vēlme viņu pa logu izmest…

Burkaans
    Participant

“”…kāršanās gadījumi ir rets gadījums …”

Tas jau nebutu pasaules gals, ne?

drunk_lizard
    Participant

wolfinj wrote:

gribās vienkārši iegādāties tādu lai man pēc mēneša nebūtu vēlme viņu pa logu izmest…

tad nepeerc leetu meeslu.

skaties uz linksys vai uz asus daargo galu :>

WerNeo
    Participant

Starp citu, ASUS WL-520GC nav nebūt slikts mājas apstākļiem. Nav arī dārgs.

JakeGreen
    Participant

WerNeo wrote:

Tas ka nav dārgs, nenozīmē uzreiz ka perfomance būs ekselenta un uzreiz jāķer ciet.

Piekrītu, ja gribās stabilitāti un labu performanci, ka jāņem kkas no Linksys piedāvājuma.

WerNeo
    Participant

JakeGreen wrote:

WerNeo wrote:

Tas ka nav dārgs, nenozīmē uzreiz ka perfomance būs ekselenta un uzreiz jāķer ciet.

Piekrītu, ja gribās stabilitāti un labu performanci, ka jāņem kkas no Linksys piedāvājuma.

Š ķiet, es pieminēju, ka nav arī slikts. Neteicu taču, ka tikai lēts.

Evers
    Participant

Pašam ir Edimax pa 27 Ls

* uzliekot aizsardzību karās(varbūt var labot ar FW upgrade), kā arī samazinās darbības rādiuss un signāla kvalitāte

* bez aizsardzības strādā kā puķīte

Creep
    Participant

Ar to daargo gau ar ir kaa ir. Varbuut linksys savaadaak, bet ir bijis viens bufallo ar 802.1n atbalstu par latiem 50+, bet katru dienu reboot bija jaataisa, un signaals arii protams no tiem labaakajiem nebija. Taatad bez konkreeta ieteikuma tu nem kaki maisaa…

P.S. Par kaadu aizsardziibu iet runa? Man shams ar mac filtru karaas augshaa, neko citu neesmu meeginaajis, un arii bez neesmu meeginaajis.

P.S.S. Ruuteris taads pats, kaa tev uz momentu lietoshanaa Evers…

rATRIJS
    Participant

Ja pieslēgums ir kauts kāds mājas DSL, tad nav jēgas pirkt dārgus rūterus.

Man ir kaut kāds Edimax, kuru pirku, ja nemaldos, pa 15 vai 20Ls iekš m79. Nereizi vēl nav nekas nokāries, bet pieslēgti ir 2 PC + iPhone. Wi-fi var pieslēgties tikai noteiktas MAC adreses tā kā vairāk drošibas nav.

Ja nets ir labāks, tad protams var skatītes arī uz ko dārgāku.

Evers
    Participant

nu konkrētāk man ar WPA bija problēmas

izredzētais
    Participant

esmu d-link dir-300 īpašnieks .. vienu brīdi šiem rūteriem bija tāda kā epidēmija – visiem viņ š kārās, taāu apdeitojot firmwāri nu jau kādus divus vai trīs mēnešus uz wep2 bez restarta šancē. arī pirms epidēmijas n-tos mēnešus nenācās to restartēt.

Holmss
    Participant

https://www.router.lv/product.php?product_id=50

Š im nevajadzētu kārties!

ob1
    Participant

Lietoju Zyxel jau vairākus gadus. Neatceros, ka būtu uzkāries.

Gaujards
    Participant

Ja kas, man par ASUS WL-520GC ir tikai viss tas labākais sakāms. Mājās 2 galda datori, 2 laptopi, rūterim wep2, mac filtrs un krietns sarakstiņš ar portu forvardingiem utt.. Godīgi – reizēm aizmirstu, kur man tas rūteris stāv, jo problēmu šogad ar viņu, šķiet, nav bijis 🙂

Snorx
    Participant

Izredzētais- D-linki ir laimes spēle- ja dabūsi stabilu, tad esi vinnējis. Viņiem pārsvarā tieši wlans mēdz nobirt barokļa(izteikti dir-300 un dir-320), kas deg uz urrā, vainas dēļ, ja protams viņš nesēž uz UPSa. dir-300 ir diezgan nestabils produkts- viņa priekšgājējs di-524 ir daudz stabilāks, bet bez daža laba paroļu aizsardzības varianta. Stabilitātei- viennozīmīgi- linksys, bet mēdz būt gļuki ar Asus lētā gala pci wi-fi kartēm, kas, starp citu, ir diezgan raksturīgi tieši d-linkiem.

P.S. Neesmu uz TU ar firmware pāršūšanu, bet by default linksysiem esmu redzējis gļukus, kad šie uz strāvas noraustīšanās brīdi diezgan bieži paliek pusceļā uz restartu- palīdz elementāra apdalīšana ar barošanu 😀

P.S.S. Biju uz Mikrotik iesācēju kursiem divu dienu garumā- kāds aizbraucu, tāds atbraucu, jo visi kursi beidzās ar to, ka divu lielveikalu sisadmini abas dienas risināja savas problēmas ar pasniedzēju 😀 Protams sertifikāts kaut kur mētājas 😀

UnderV
    Participant

Linksys ir labi aparāti, taču parasti lietotāji ir spējīgi nokaut arī to ar pamatīgu torrent konekciju daudzumu. Pie pamatīgas slodzes aparāts var arī pārkarst (ja darbina 24×7).

Ja tiek pāršūta firmware uz, piemēram, DD-WRT un nedaudz “piekonfigurēta” (CPU herči nomesti zemē un uzlikts auto restarts reizi nedēļā), tad tā spēļmantiņa kļūst par ļoti nopietnu aparātu.

Ideāls variants ir Microtik rūteris, bet tas ir dārgāks un mājas lietotājam pārāk sarežģīts konfigurēšanas jautājumos.

Uzskatu, ka mājām nav nekā labāka par linksys.

Ja tiek izvēlēts cits aparāts, tad labāk ir pārbaudīt vai uz tā var uzstādīt alternatīvu firmwari, jo “mazajiem haxoriem” liekas likumsakarīga trafika ģenerēšana ar muļķībām un ražotāji to savās firmwarēs parasti neparedz.

Ja i-nets tiks lietots tikai lapu pārlūkošanai, tad der arī pats lētākais risinājums.

drono
    Participant

Es ar’ balsoju par Mikrotik.

Paris reizes gan ir bijusas nelielas problemas pec programmaturas atjauninasanas, ka kaut kas nestrada ka vajag, tapec tagad esmu nolemis, ka upgreidus vairak netaisisu 🙂 Bet parasti vini tadas problemas atri novers.

RicoPico
    Participant

Man mājās GigaByte ražojums. Karās nejēgā. It īpaši ja kādas 20 min no vietas ir maksimāls tīkla noslogojums (uTorrent, DC…). Spēju tik restartēt to mēslu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā