Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Vēlos pirkt «sievišķīgu» klēpjdatoru
Es vēlētos nopirkt datoru sievietei, kurš vairāk tiks izmantots darbam
Darbs vairāk ar dokumentiem, kā arī citām lietām.
Man grūti teikt kaut ko par cenu, taču var izvērtēt visas iespējas.
Varbūt, ka ir kādi ieteikumi, kādu datoru labāk izvēlēties, ja runa ir par «sievišķīgu» klēpjdatoru.
Kādas ir Jūsu domas par zemāk norādīto datoru, jo es vēlos atrast ko līdzīgu tam.
Iekrita acīs pirms pāris dienām. (Piedāvā GO4IT)
Š is pēc parametriem samērā labs zvērs, bet firma acer nevieš kaut kā uzticību.. 🙂
Vairāk mērķējam uz to, lai tas būtu labs dators, ar kuru var darīt darba lietas un lietot ikdienā kā zvēru, kā jau pats pieminēji par to datoru, kurš ir bildē un vairāk informācijas par viņu var atrast go4it mājas lapā. 🙂
Saprotams, ka pašlaik cilvēki vairāk uzticās HP un citiem..
Kas pašlaik ir topā un ko biežāk cilvēki pērk, kam ir vērts uzticēties..?
Domā, ka šo zvēru ir vērts pirkt un izmantot darbā, gan ikdienas darbos?
Nu ja pa firmām runājam, tad mana pieredze ir – Acer, HP, Samsung datorus labāk neņemt, plīst un dzīvojas pa servisiem.
Asus, Dell, Lenovo tie gan kalpo, neesmu saskāries ar mega nepatikšanām. 🙂
Un ar šādu datoru pēc parametriem, darbus darīt varēs pat ļoti labi.
Ä€bolim ir gan dizains skaists, gan draudzenēm varēsi palielīties, kā arī nodrošinās visas Tavas vajadzības saprātīgā līmenī!
Jebkurā gadījumā Acer ir pēdējais, ko es vēl kādreiz pirktu (ir man daži bijuši).
Tad labāk DELL, HP, Asus, tikai ne Mac.
natolv – Ñ‚Ñ‹ дебил
Alternatīvas –
savukārt kāda mana paziņa ir absolūtā sajūsmā par
Pieņemu, ka labākais variants ir savākt veselu kaudzi smukus laptopus kas patīk viņai un izvēlēties ar labāko jaudas/cenas attiecību.
Nagribu riskēt, tad labāk piemaksāju par pārbaudītām vērtībām.
Atgādinu, kādu datoru gribēju no paša sākuma: ACER ASPIRE 5750G 15.6/I5-2450/750/GF610
Kods: AC590GIGF610
Es gribēju uzzināt, kādas ir Jūsu domas par šo datoru,
Secināju, ka tādu labāk neņemt, lai gan saka, ka esot zvērs..
Domāju ņemt kādu no Roberta ieteiktajiem datoriem vai kaut ko uz to pusi, kā arī apskatīt citus piedāvājumus, kas šeit sarakstīti.
Paldies. 😉
[ jo negribēju taisīt jaunu tēmu]
Vairāk tas tiek izmantots dažādos darbos, kā arī citur.
Apskatīju jau pirms tam norādītos pd, bet es domāju, ka ir vēl kāds ieteikums, varbūt.. ?
Vajag datoru darbam ar…
Dažādām programmām..
Prezentāciju rādīīšanai/veidošanai
Dažādu dokomentu taisīšanai un apstrādāšanai..
Pietiekami jaudīgu, lai var pavilkt vairākas programmas darbībā vienlaikus…
un daudz un dažādiem citiem darbiem, jo bieži vien ir jātaisa daudz, pat ļoti daudz lietu un to visu vajag gan parādīt, gan veikt
visāda veida apstrādi, lai nodrošinātu citus cilvēkus ar to, ko viņi vēlās.
Varbūt kādi papildus ieteikumi.. (Cenās no 200 – 300 – 400)
Paldies ;))
* macbeton komentāri netiks ņemti vērā.
P.S. DATORU TIKAI SIEVIETEI
AR OS IEKŠ Ä€:
Notebook DELL Inspiron N5520 15.6″ White-LED Backlight TrueLife (1366×768) TFT, Core i3 Mobile 2370M, DDR3 4GB, DVD±RW, AMD Radeon HD 7670M 1GB, Wi-Fi, BT, 500GB HDD, HDMI, 6 cells, Win7 Home Premium 64-bit SP1, English/Russian Keyboard, Moon Silver
BEZ OS IEKŠ Ä€:
NB EN-TV11HC CI5-3210M 15″ RUS/4/500GB LIN NX.C0KEL.004 PB
Citi ieteikumi no GO4IT:
* Š is nāk ar jauno Windows 8 jau iekšā.
* DELL Inspiron 3520 15.6″ HD,B960,4GB DDR3,500GB 5400rpm,DRW,Intel HD 3000,Wi-Fi,BT,Wcam,6-cell,kb En/Ru,Windows 8,red
** šis ir ļoti spēcīgs dators, taču nav operētājsistēmas.
** Notebook DELL Inspiron N5520 15.6″ White-LED Backlight TrueLife (1366×768) TFT, Core i5 Mobile 3210M, DDR3 6GB, DVD±RW, AMD Radeon HD 7670M 1GB, Wi-Fi, BT, 1TB HDD, HDMI, 6 cells, Linux Ubuntu 11.10, English/Russian Keyboard, Moon Silver
*** šis ir mazāks dators (13″), taču šim arī nav operētājsistēmas.
*** DELL Vostro 3360 13.3″ HD AG,i3-2365M 1.4GHz,4GB,500GB 5400rpm,w/o ODD,Intel HD 3000,BT,Wi-Fi,4-cell,Wcam,4-cell,Linux,kb En/Ru,silver
* ir šāds, ļoti plāns Ultrabook portatīvais dators. Š im nāk iekšā Windows 7
HP ENVY 4-1000SN
** šis ir mazliet spēcīgāks par iepriekšējo un nāk iekšā jaunais Windows 8, taču ir biezāks un smagāks.
** HP 4540S I5-3210M/15.6/4/750/DSC/WIN8
Ko jūs sakiet par šiem datoriem, kuru no tiem labāk ņemt?
Dokumentus/prezentācijas jebkurš mūsdienu portatīvais ar 2-kodolu CPU pavilks. Tusiņu bilžu apstrādi arī.
Un kā patīk jaunais Asus VivoBook X202E Ultrabook?
Skārienekrāns, klava, Windows 8. Ļoti stilīgs, viegls, ietilpst dāmu somiņā, un mājās nopietnam darbam var pieslēgt lielo monitoru.
Preses relīzes