Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › veltiijums ubuntu faniem ;)
tad, kad nebuus ko dariit, uzmetam aci alternatiivajaam operaaciju sisteemaam
– ReactOS – windows klons zem gpl, kombineetais kernelis,
– MenuetOS – patiesiibaa unikaals produkts, kodeets ieksj assemblera, 32 un 64 bit atbalsts,
sjii ir live os ar 860 kb diska izmeeru, mhhhh
tas taa, kad jums apniks lieliities ar saviem ubuntu….
99.5% complete
MenuetOS= spec. mazohistiem laikam, kuri grib asembleru mācīties… Izskatās, ka sistēma gan lidos kā reaktīvā lidmašīna… zinātkāriem datorzinātņu studentiem varētu būt noderīgi, lai izķidātu OS līdz saknēm:)
Kas attiecas uz Ubuntu faniem – mūsu portāla lietotāju vidū tie ir mazākumā, pamatā visi lieto citas OS…
P.S. – Piekrītu samurajam – katrs te ar savu distribūciju. Ja runājam par notepad.lv personālu (apmeklētājus jau nezinu), tad sākot no win līdz dažādiem linux distributīviem un BSD.
DL – aizmirsi vēl piemest Solaris, Haiku, SkyOS un QNX 🙂 Pēc tādas masīvas artilērijas visi debiānisti ir gar zemi…
Hms…es laikam nesapratu.. kā tas bija jāsaprot? Bez tam – kādēļ tu mūs sauc par debianistiem?
Ne nu labi, es varu iemest vēl masīvāku informāciju:
=>
Un tagad es būtu “krutāks” par tevi?
muhh…
vairaak vai mazaak jamaas unixlike
mans meerkjis bija paraadiit jau lietojamas os, kuras nestraadaa uz vispaarzinaamiem kerneljiem….
par provi tas pats minets ir tiesjaam interesants projekts un paareejo os developeriem buutu ko maaciities
860 kilobaitos saoptimizeet un sasjtopeet visu sjito ieksjaa!
cepuri nost
ja win developeri maaciitos no jamiem, tad taptu tiesjaam ideaala os 😀
assambler IR speeks……
DL
Menuets ir kaut kas ārprātīgs – ASM nav nekāda angļu valoda kurā var tā vienkārši komunicēt, Menueta radītājs ir vienkārši psihs.
Haiku nav *nix – tas ir BeOS nākamā dzīve un bez īpašumtiesībām. QNX ir mikrokernalisks OS, bet no nix tur ir maz kas, tā pat SkyOS nekas no nix
Preses relīzes