Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Vertu Ti – Android viedtālrunis 7,900 € vērtībā
Vertu Ti
Tagad daži fakti par oriģinālo konstrukciju:
* Vertu Ti 3,7″ skārienekrāns aizsargāts ar safīra stiklu, kas ir 4 reizes izturīgāks par visiem Gorilla Glass un tamlīdzīgiem izstrādājumiem.
* Korpuss izgatavots no 5. klases titāna, kura izturība pieckārt lielāka nekā jebkuram materiālam, kas līdz šim lietots viedtālruņu ražošanā.
* Procesors: 2-kodolu 1,7 GHz, 1 GB RAM, 64 GB atmiņas, 8+1,3 MPix kameras, kas padara modeli par jaudīgāko no Vertu tālruņiem.
* Skaņas aprīkojumu konstruējusi dāņu firma Bang&Olufsen, kuras audio risinājumus pazīst visa pasaule.
* Katru Vertu eksemplāru no 184 detaļām pilnībā montē viens meistars, kurš par kvalitāti atbild ar savu galvu, jo viņa vārds iegravēts metāla plāksnē aizmugurē. Montāža notiek nevis Ķīnā, bet Lielbritānijā.
* Vertu Ti maksā 7900 EUR un sver 180 gramus.
Ja tā padomā, salīdzinoši ar ābola plastmasas un alumīnija grabuļiem tā cena nemaz tik augsta nav.
Par tēmu: ļoti neglīts, punkts.
Ja vēlāk kas atgadās, paviršais vaininieks no soda neizspruks… Diez, cik viņi tur nopelna? 😀
Starp citu, Lamborghini arī neizmanto ne galvas, ne kartera, ne kādas citas blīves – detaļu salāgojums ir precīzs līdz dažiem mikroniem.
Es nenoliedzu, ka ir sava veida problēma, ka android bāž virsū visur, pat tur, kur tas pēc parametriem neiederas (tā veidojas budžeta klases androidi). Bet, atvaino man, normālai trubai nav nekādas problēmas ar android sistēmu. Ja tev ir bijusi negatīva pieredze, tas nenozīmē, ka var tā norakstīt visu sistēmu dēl konkrētiem ražotāja modeļiem.
Nesen man ar viens, it kā zinošs cilvēks, saka, ka nopircis WP, jo android ir mēsls, esot visu laiku gļukojis. Es šim prasu – cik modeļus tad esi pētījis? Š is atbild – tikai vienu. Emm….nu skaidrs… Tas ir tas pats, kas zapiņā ielikt mersedesa motoru un kladzināt apkārt, ka merši ir mēsli, jo redz kaut kas nestrādā, nevelk kā vajadzētu…:D
Es nez, ja Androidam kāds uzportētu, teiksim, pilno Photoshop, kas savulaik normāli gāja uz 1 GB RAM, 2 Ghz proča, tad Andrim vajadzētu desmit kodolus un 10 GB RAM – nu izskaidro man, necienīgajam, kāpēc tā, m? Kāpēc 100% quality augstas izšķirtspējas JPEG (nevis kameras bildētie sūdi) verās vaļā pusstundu un killo background procesus, bet nevienam desktop, Winda/Mac vai Linux ar to nav problēmu?
Nesaku, ka Android ir ideāla sistēma, katrai ir savi plusi un mīnusi. Ikdienā lietoju šobrīd gan WP gan Android + iekārtu testi Notepadam.
Es saprotu, ka cik cilvēku, tik viedokļu,katram ir savas vēlmes un kritēri, gan gaume. Man pa trubu nevajag tikai zvanīt,man mobilais telefons ārpus telpām kļūst par kabatas datoru darba vajadzībām un izklaides centru atpūtai. Un sit tu mani nost, WP smagi atpaliek no android ar savu funkcionalitāti un aplikāciju klāstu. Toties piekrītu, ka WP prasa mazāk resursus, jo uz budžeta klases trubas WP iet smuki, android noteikti gļukotu. Bet….te iederas teiciens – par labu mantu arī ir jāmaksā. Par Android sanāk maksāt vairāk, jo vajag jaudīgākus dzelžus, bet ne velti cilvēki arī maksā. Bet, ja tavām vajadzibām pietiek ar WP vai pat Symbian un S40 veidīgajām sistēmām – lūdzu, lieto tak. Tas ir normāli.
Bet tagad kladzināt apkārt, ka android ir mēsls, pilns ar vīrusiem un gļuko – tas ir vienkārši wtf! Vajadzētu aizliegt likt virsū Adrīti uz lētām trubām, tad būtu savs plus un izpaliktu šāda gānīšanās, 100 punkti atbalstītu tādu politiku. WP bija malači, ka uztaisīja savas stingrās prasības pret ražotāju, kas neļauj to sacūkot un radīt antireklāmu.
P.S. – arī WP mēdz nokārties!
Par rotāciju gan jāpiekrīt. WP nevar? It’s crap – make it better.
Tāpat, ja ņemam no šodienas viedokļa savulaik tik pelto Vistu – manuprāt, sistēma, kas nedaudz apsteidza dzelžu ražotājus, tāpēc arī tika nonievāta. Pēc idejas, ja uzbāzta uz pietiekoši jaudīgiem dzelžiem, reti stabils produkts.
Un ko vēl vairāk vajag ?
Preses relīzes