Vēstule Markam Cukerbergam maksā 100 $

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Vēstule Markam Cukerbergam maksā 100 $

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Sociālais tīkls Facebook izdomājis vēl vienu triku kā piepelnīties: iespēju sūtīt iekšējās e-pasta vēstules par papildus maksu. Jau decembrī notika pirmie eksperimenti, kur vēstulei piedāvāja “uzlīmēt pastmarku” 1 USD vērtībā. Š ādas vēstules nonāktu mapē Inbox, kamēr pārējās – kopā ar spamu mapē Others. Respektīvi spamu noteiktu pēc pazīmes apmaksāts vai nav apmaksāts.

Portāls Mashable atklāja, ka vēstule pašam Facebook šefam Markam Cukerbergam maksā apaļus 100 USD. Protams, ja jūs esat viņa draugu lokā, tad nekas nav jāmaksā. Ja nesamaksāsiet, tad visticamāk, ka jūsu e-vēstule tā arī nekad netiks izlasīta. Starp citu – iesūtnes mape Others ir visai labi noslēpta; es to tikai tagad atradu, un tur atradās gadu vecas spama vienības, par kurām man nekas netika paziņots.

Viss minētais saistībā ar vēstulēm Markam Cukerbergam ir spēkā tikai ASV teritorijā. No mums neko maksāt neprasa. Bet kur nonāks mūsu vēstules FB bosam? Varat minēt trīs divas reizes!

[img]https://notepad.lv/userpix/28_mark_1.jpg[/img]

Mashable

osy
    Participant

Kāpēc lai kādam būtu jāsūta vēstule tam Cukurdupsim?

aoma
    Participant

Cukurkalnam. Neticēsi, bet tādu gribētāju netrūkst. Sākot no mazgadīgām fanēm līdz “fantastisku” projektu bīdītājiem plus vienkārši jefiņiem, kas nesaprot senču dotās naudas vērtību un domā, ka viņi ir īpaši.

msh
    Participant

Da tur tāpat vēstules ir knapi pamanāmas. Kaut kad sen atpakaļ purnagrāmatā sameklēju nekad nesatiktu vācieti – vācijā dzīvojošu trešās pakāpes māsīcu un šai aizrakstīju vēstuli, man liekas ka viņa to vēstuli atrada tikai pēc pāris mēnešiem… 😀

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?