Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Cita tehnika › video karte uz 1440x900Res rigtīgam gamingam
manā kastē ir.
-Processor: AMD Phenom(tm) II X4 B50 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
-Memory: 2048MB RAM (plānots uzcelt līdz 8gb)
-Chip type: GeForce 7025 / nForce 630a
-Baroklis: 750w
-HDD: 500gb
un kā jau minēts 19Colu Jeb 1440×900 Monitors
Doma ir Pirkt Vidio karti lidz 80Ls
Metu acis uz VGA nVidia Geforce GTX 550 Ti 1024Mb GDDR5 DX11/PCI-E
Vai jums Būtu kādi ieteikumi?
(edit – tie jau ir 90, sorry)
Lai nesadusmotu Lielo Wuu, piebildīšu, ka var arī HD7770 – visai līdzvērtīgs sniegums/cena un mazāka rijība.
Un tas ir tikai single-player. MP ieburzīs vairāk. BF3 nav arī CPU-dependant (brīvi skrien uz prasta divkodolnieka), kur citkārt tas varētu būt faktors.
P.s Saņemot jūsu palīdzibu tiku skaidrībā.
GTX 560 Ti Uz 1440×900 ar 4corem proci BF3 Noteikti ka pavilks labi Liels paldies
Ir kāda nojausma kur var pa vislētāko iegādāties. [Nelietotu]
BTW, maza pasaule. Liekas, ka biji mans klasesbiedrs no 1. līdz 3. klasei!
[spoil][img]
😀
Ir jau gan tā (un šai brīdī Wuu aiz priekiem izgāž uz biksēm pilnu burku *visgrūtāk izmazgājamās pārtikā izmantojamas substances pēc jūsu izvēles*), bet es jau ar neteicu, lai pilsonis Madars skrien pēc 560Ti.
Nelielam offtopam: a kas ir ar to problēmu, ka tieši BF3 negaršo Radeon kā šķira? Ja nu ar pačiem (kuru man, protams, nevaid; yaarrrrr, maties, all hail the lulzboat) vai sakārtotiem drivāriem (ek, mūžīgā 3.14ša :>) tagad ir kaut kas mainījies…
Pilnīgam offtopam: a tā klasesbiedru būšana nevar būt. Incanti zināt, kas tev ir licis tā nodomāt… 😀
BTW, man BF3 pa smuko iet gan SP, gan MP uz Radeon HD7850. Nezinu, par ko tu runā, šitās tirgus tanšu sarunas jau no ATI Rage laikiem vazājas līdzi.
Labāk lai rīso tad aiz monitora nekā apdraud satiksmi – dažkārt var tā pārņirgties, ka tā vien tie negadījumi rodas.
Tū-rum-dum-dum… tā-rā-rā rum-dum-dum 😀
how much
[youtube]
Preses relīzes