Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Video karte vainīga?
Labāk klausīt D_L, ja negribi salauzt līdz nelabojamam stāvoklim kompi. Servisa diagnosticēs, un pateiks kas jāmaina.
… ja negribi salauzt līdz nelabojamam stāvoklim kompi…
Baidos, tas jau ir noticis. Viss “it kā” ieslēdzas, bet video signāla nav un nav arī nekādu pīkstienu uzsmērēju gana daudz jaunas termopastas uz procesora
Elementāli, izvāc to utaino bildi no paraksta. Cien. Imhotepa “Rožģon v CCCP” ir vēsturisks fakts. Tavs – milzu bilde pret paraksta noteikumiem plus vēl milzu stulbība pati par sevi.
Un tas Imphote vai kaa tur urla nav pie vainas – vienkaarsi ar savu parakstu izraadu savu nostaaju.
Tavamaate +100
Un vispaar bez oftopica – savaadaak cien, administraacijai atkal naaksies sleegt topiku.
P.S. – Ja kaadam sheit nets paaraak leens un nevar sagaidiit kameer bildiite ielaadeejas – varu samazinaat!!! 😀
samurajs, nepietiek, ka peec liimanja notepad saak braukt auzaas, tad tagad katrs dauns karinaas parakstos raibus 1280×1280 palagus?
driikst, ja?!
iesaku arii paareejiem nekaveejoties saviest visu savu p0rnu parakstos, tad forums izskatiisies tik smuks!!1!!!1!11!1
atradies rakstiitaajs/maaciitaajs.
ne tu mani taisiiji, ne tu mani reguleesi. pie kam mana metode pret jums, indigo, ir ljoooti iedarbiiga. pats paarliecinaajies, vai ne?
:>
P.S. drunk_lizard’u nemeklē Googlē, drunk_lizard pats atradīs tevi 😀
D_L Fail
Atzīsti šoreiz tu pats FAIL.. 😛
Preses relīzes