Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Video kartes iegāde – iesakiet.
Prasības:
Vismaz 512MB, vienozīmīgi Nvidia, Cena ap 50 Ls. Var arī skatīt, core dzinēju, vai kaut kā optimizēt, bitus, core, etc. vajag tādu optimizētu vidus variantu. Like kādreiz bija visi skatās uz MB, bet core un biti iesūkā.
Modeļus studijā.
V-karte domāta tam, lai noņemtu onboard, pagaiņātu kādu šuteri, kad apnīk strādāt. Varbūt arī kādi grafiskie darbi, ar Photoshopu, animācijas, etc. Bet tas nebūtu noteicošais.
Tagad vienkārši tie dzelži attīstās tik strauji, ka vairs nespēju izsekot visam līdzi.
Kādi ir tie GT210, un uz augšu modeļi, ar ko viņi atšķirās no 9600, 9800 GT? Cenas ziņā, liekas ka tāds GT210 variants varētu būt man piemērots. Hvz.
Bet tās cenas ir vienkārši razpizģecz, pirms gada 9800 vēl varēja dabūt par 50 latiem, par soteli 260 gtx, tagad tikai cena pieaug. Bezmazvai kā ar Core2 pročiem (e8xxx/q9xxx).
Tavam gt 210 ir 16 strīmproči, salīdzinājumā ar 9800 gt 112 TÄ€ IR NIECĪBA.
Lietota, protams, ir lietota. Taču dažkārt var labu mantu aiz astes noķert…
Nū bēidz, 50 lati par lietotu ?
Taisnība, pārsālīta priekš lietotas. Abet GT240 netur līdzi + tām jāskatās, lai būtu GDDR5 vismaz, citādi vispār pret paksi metamas
Vienīgais GT240 pluss – daudz mazāk rij. Ja visu dienu kompīts dabūs strādāt, tad ar visām enerģijas taupīšanām ir tā kā ir.
Tagad ir ATI Radeon X1200, uzlikt video var līdz 1GB, bet reāli tas jau nav noteicošais, kā arī tas neko pie performacens dodod. Agrāk bija Nvidia 6200 čipsis, tad veicu testus, un rezultāti atšķīrās uz pusi. Kaut gan, ATI vajadzēja būt labākam, jo jaunāks modelis, utt..
Ja vajag linux darbināt, tad ar nav ko citu ņemt.
ATI man nekad nav saistījusi.
Reāli ir tā, AMD un ATI iet vienā rokā, Intel un Nvidia tā pat. Tad nu Procis man ir AMD, bet video ņemšu NVidia, un būs labs vidus ceļš priekš performances par neextremiem līdzekļiem. Ko man darbam vairāk vajag 🙂 Kodu jau var kodēt arī uz onboard.
Nu kā zini, bet situācija ir mainījusies uz 180 grādiem. Es ar savu Ati onbord varu Crysis spēlēti.
Izstāsti kā tas ir iespejams ja tu to dari uz 785G čipa ar onboard HD4200 ???
Un vispār par Intel runājot, taka no tehniķu reālā worka esmu nedaudz attālinājies, tad tagad paskatoties Intel side virzienā, saprotu, ka nu jau vairs nevar tā īsti orientēties, kas un kā, tāds procis, tāda serija, utt… Tāds čipsets, un šitāds. 🙂
Preses relīzes