Sākumlapa › Forumi › Software › Audio/Video programmatūra › Video klipu veidošana.
Jau iepriekš pateicos.
1) Sony Vegas – ļoti ātra, priekš sava apjomīguma un ērta programma, līdzīga uzbūves ziņā Adobe Premiere. Var izveidot pasšu vellu un es to uzskatu par vislabāko (tieši 5 programmas versiju).
2) Adobe Premiere – jaudīga programma videoapstrādei, taču uz mirstīgo datoriem darbosies diezgan lēni.
3) Ulead Video Studio – vienkārša un efektiem bagāta video veidošanas / rediģēšanas programma
4) Pinnacle Studio – programma kuru es videoapstrādei lietotu pēdējo, jo tā “iejaucās” dažreiz datora dzelžos un ir bijuši gadījumi kad strādājot ar to no jūsu datora korpusa parādās balti dūmi. Tā savādāk – gļukaina, lēna, jaudīga un iet tāpat kā Win Vista tikai uz noteiktas “sērijas” datoriem, bet šo to padarīt var.
Ceru ka pietiks 😉
Pinnacle man liekas pilnīgs shits, neieteiktu. :grr:
=>
Bezmaksas softs, kurš ir konkurents maksas video apstrādes programmām – tāpat kā gimps fotošopam.
Ja kādam ir laba pieredze, tad lai uzraksta rakstu notepadam.
“Virtual Dub”
=>
Bezmaksas softs, kurš ir konkurents maksas video apstrādes programmām – tāpat kā gimps fotošopam.
Ja kādam ir laba pieredze, tad lai uzraksta rakstu notepadam.
M$ nebija uzbraucis Virtual Dub developeriem par wmv? Tb, ja nemaldos, tad man viņs bļāva par wmv failiņiem, bet varu maldīties. Cik biju pats izmantojis, tad tikai lai ērti no cita videoklipa izgriestu konkrētus gabalus, bet ja kāds uzrakstītu aprakstu būtu labi 🙂
Preses relīzes