Video pamācība kā lietot datoru

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Video pamācība kā lietot datoru

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 32 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Kon
    Participant

Beidzot Latvijas interneta telpā ir parādījusies kārtīga video pamācība kā izmantot datoru. Plopesoriem un citiem zvēriem noderēs.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sZjvZr0DhbU[/youtube]

_Mo3_
    Participant

tā Inese vispār ir dabas brīnums!

mit2
    Participant

_Mo3_ wrote:

tā Inese vispār ir dabas brīnums!

Pilnībā piekrītu 😀 😀

nevertell
    Participant

Iemesls kapēc vēl nav lidojošu privāto mašīnu katram- vidējais cilvēks ir stulbāks par videjo putnu.

McAnder
    Participant

“ja nebloķēsi mani, tad es nobloķēšu tevi, saprati?” 😀 😀 😀

Andron MacBeton
    Participant

Varu salīgt, ka kautkāds primātu debīlisms, tapēc nemaz necelšu reitingu un neskatīšos.

Vajadzētu tiekties uz kautko labu un pareizu nevis daunismu.

Evers
    Participant

Kaltēts sviests.

root
    Participant

Apkaunojums visām latviešu sievietēm. Not watching this one.

Mr.Death
    Participant

Wendiic @ Youtube wrote:

Kaapec Dievs miljais kapec Tu mums to nodari ???

+1

Meldinji ir bagaatiigi tikai deelj Tyrosa efektiem un automatizaacijaam. Jaanospeelee ir tikai pamatnotis vai akordi un tas aparaats jau pats uzburs simfoniju. Labpraat pats taadu gribeetu, bet, kas attiecaas uz pasju kombulieni – es agraak domaaju, ka cilveeks ir tikai nedaudz sagaajis sviestaa, bet sjobriid domaaju, ka tur jau ir diagnoze. :> Dziesmas varbuut ir normaalas prieksj 90-tajiem, kad topaa bija visaadi 4. kantori un skuju andri, bet vecenei manupraat buutu jaapieskjir giness par to, cik ljoti var sev bojaat personiibu un pasjcienju. Vot sjis ir tas gadiijums, kad man ir manaams riebums klausiities vinjas muuziku, tikai deelj taa foona (t.i. vinjas), kas ir apaksjaa. Nebuutu tik kropli vinja paraadiijusi sevi sabiedriibai, varbuut arii speetu ilgaak paklausiities par 10 sekundeem.

Gintc
    Participant

ej un izgulies, Inese 😀

[spoil][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3o2qdvcE1eQ&feature=related[/youtube][/spoil]

shady
    Participant

Jāpiesakās fanos, lai varētu nobloķēt 😀

Kon
    Participant

Es vispār nesaprotu kā viņa no govs pupiem līdz klaviatūrai tikusi

Foxsk8
    Participant

Paskatījos, nu man liekas, ka galvenā video varone ir nedaudz atpalikusi, nezinu, seja tā šķobās kā atpalikušiem vai slimiem cilvēkiem, arī aizdomāties uz ko tādu ir slimi, kur nu vēl to uzfilmēt, ir slimi.

Eu tauta, kur ir tas viģis, par tiem bābiešiem: “”Tas ir windof, windof, jā kundzīt, tas ir windows” 😀

Foxsk8
    Participant
    Rustyscrew
    Participant

Es atvainojos, taču man liekas, ka tā bija diezgan sakarīga pamacība.

Nikkys
    Participant

Saka, ka tikai klauni var uzturēt slavu ar cirku…. 🙂

Rustyscrew
    Participant

Es noskatījos arī citus video un doma jau tāda, ka cilvēks tomēr cenšas, taču šajā visā jau ir tas, ko NIKS [Nikkys] teica..

Atliek vien piebilst, ka cilvēki ir gatavi sevi pataisīt par KLAUNU, lai tikai iepatiktos citiem un tie fani tiešām ir tik svarīgi ?

Man liekas, ka pārdot dziesmas nevis pievienoties faniem būtu jēdzīgāka doma…

Ehh.. Ko gan tur daudz – LATVIJA! 🙂

Kon
    Participant

mhh, sākumā nebiju iedomājies, ka tavs segvārds ir ar sarkastisku nozīmi, drīzāk likās akls nacionālisms :>

Aldis
    Participant
    actimel
    Participant

Izskatās ka te ir totāli tupeņi (protams ne visi) kuri bakstot klaviatūru jūtas kā tīkla diktatori, nosakot kas ir labi un kas slikti. Rakņājoties citu “veļas kastē” jo pašu nožēlojamās ikdienas paslīd nemanot pie “zilajiem” ekrāniem gūstot baudu no atrastajiem domu biedriem un apzinoties ka tāds zirnis neesi vienīgais.

Quote:

Un reku… https://w.hero2012.ru/?hero=119b522f01081d01 Geroi 2012…

Paldies, Laimīgu jauno 2011 gadu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 32 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā