Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Video pamācība kā lietot datoru
[youtube]
tā Inese vispār ir dabas brīnums!
Pilnībā piekrītu 😀 😀
Vajadzētu tiekties uz kautko labu un pareizu nevis daunismu.
Kaapec Dievs miljais kapec Tu mums to nodari ???
+1
Meldinji ir bagaatiigi tikai deelj Tyrosa efektiem un automatizaacijaam. Jaanospeelee ir tikai pamatnotis vai akordi un tas aparaats jau pats uzburs simfoniju. Labpraat pats taadu gribeetu, bet, kas attiecaas uz pasju kombulieni – es agraak domaaju, ka cilveeks ir tikai nedaudz sagaajis sviestaa, bet sjobriid domaaju, ka tur jau ir diagnoze. :> Dziesmas varbuut ir normaalas prieksj 90-tajiem, kad topaa bija visaadi 4. kantori un skuju andri, bet vecenei manupraat buutu jaapieskjir giness par to, cik ljoti var sev bojaat personiibu un pasjcienju. Vot sjis ir tas gadiijums, kad man ir manaams riebums klausiities vinjas muuziku, tikai deelj taa foona (t.i. vinjas), kas ir apaksjaa. Nebuutu tik kropli vinja paraadiijusi sevi sabiedriibai, varbuut arii speetu ilgaak paklausiities par 10 sekundeem.
[spoil][youtube]
Eu tauta, kur ir tas viģis, par tiem bābiešiem: “”Tas ir windof, windof, jā kundzīt, tas ir windows” 😀
[youtube]
Atliek vien piebilst, ka cilvēki ir gatavi sevi pataisīt par KLAUNU, lai tikai iepatiktos citiem un tie fani tiešām ir tik svarīgi ?
Man liekas, ka pārdot dziesmas nevis pievienoties faniem būtu jēdzīgāka doma…
Ehh.. Ko gan tur daudz – LATVIJA! 🙂
Un reku…
Paldies, Laimīgu jauno 2011 gadu
Preses relīzes