Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Video par spēlēm
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
Cik tev gadi? 14?
Jap, tikpat cik tev.
Apskati +/- komiski, interesanti, bet ne pārāk lietderīgi. Nevar beigās saprast, ir/nav vērts tērēt naudu (laiku kačājot torrentu).
Kapēc tevis taisītais/slavētais uoc neiet ? Vismaz no linux/chrome nekas neiet.
Ne tikai…
lai vai kaa.. apskatiem nav ne vainas 🙂 benij hila dziesminja iederaas! 🙂
UOC.LV var apskatīti tikai izredzētie.
P.S. AC bija viena no visu laiku mīļākajām manām spēlēm…
Teksti (Assassin’s Creed, Splinter Cell) nepasaka absolūti neko par spēli kā tādu, satur pārāk daudz rupjības un vismaz manam glupajam prātam pārāk nesmieklīgus / 2. klases līmeņa jokus (nesaku, ka mani joki ir labāki, bet, nu, kamŠn).
Rock’n’Roll Racing, BFBC2 un AvP apskati jau ir daudz labāki – ir kaut kas nedaudz par pašu spēli, ko no tās gaidīt un tā tālāk. Nav tik daudz super-subjektīvu viedokļu un nav nomācoši pārbāzts ar truliem jokiem.
Ierunāts ir labi, tikai nedaudz traucē pārlieku garās pauzes starp tekstiem. Ja tās samazinātu līdz minimumam, pieņemu, ka neviens video nepārsniegtu 1.5 – 2 minūšu garumu. Vajag piedomāt pie tā, lai skatītājam nezūd interese skatīties video tālāk (uz garajām nerunājamajām pauzēm man gribējās patīt uz priekšu līdz vietai, kur atsāk stāstāmo).
Par tiem tekstiem runājot, vari mēģināt kā to daru es – vispirms uztaisu lielo rakstu (2-4 lapās sarakstu visu, ko domāju, redzu), tad, pēc aptuveni dienas vai pāris stundām atsijāju neinteresanto, tekstu saīsinu līdz 1 – 1.5 lapām, ieskaitot teksta koriģēšanā, lai audio formā tie izklausās labskanīgi (nav mega sarežģīti teikumi, frāzes), tad (ja nav slinkums un ir pacietība) dodu kādam no saviem čomiem izlasīt (pēdējā laikā gan vairs tā nedaru, jo retais grib lasīt to, kas ir piemērots klausīšanai), lai tie novērtē. Pēc tam tekstu ierunāju un, kādreiz arī devu to vispirms noklausīties (lai novērstu kaut kādas tupas kļūdas, kas tāpat pamanās tekstā neizbēgami saglabāties), taču tagad to nedaru, jo pliku audio atkal neviens bez kustīgās bildes negrib klausīties.
Nedomā, ka baigi cenšos noniecināt citu darbu, es esmu ar visām četrām tikai un vienīgi PAR šādiem apskatiem, kā arī esmu gatavs iespēju robežās arī palīdzēt kā vien varu, bet nu tie divi (AC un SC, respektīvi) ir tādi, ko es (personīgi es) varbūt rādītu tikai kaut kādai iekšējai komūnai, kur šādi video arī paliek un par tiem neviens neko vairāk neuzzina …
eniivej galvenais, ka mums ir daudz fizisku iespēju iekš Bad Company.
Man vairāk likās jancīgi, ka pirms pāris nedēļām, konkrēti iekš notepad, parādījās WASD un te pēkšņi vēl kāds UOC, kurš kaut vai tīri tehniskā ( ierakstīts no spaiņa? ) izpildījumā “piekāpjas” pirmajam.
Nav jau labi te tā spriedelēt ( sak, uztaisi pats labāk ), bet nu tā kā es zināmā mērā ietilpstu pie mērķauditorijas, izteikties var.
* Man patika ng apskati. Projekts kopumā ir kabatas monstru upuris, manuprāt.
un te pēkšņi vēl kāds UOC
uoc.lv jau rit otrais gads, un kādu gadu tiek veidoti spēļu apskati un citas lietas.
Tanī pašā wasd.lv forumā ir atrodams UOC raksts 🙂
Varbūt pirms gadiem 10 pasmietos 🙂
Preses relīzes