Video par spēlēm

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Video par spēlēm

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 55 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Gintc
    Participant

par pirmajiem diviem video – :mod:

tālākajos – labi, bet tās pauzes gan pilnīgi liekas; viens otrs joks ir labs, galvenais lai nav tāds bezsakars kā pirmajos.

Veiksmi jaunu apskatu veidošanā! (klausi Zivi, tas zin ko runā)

Jaunzems
    Participant

Gintc, tavs paraksts var izraisīt epilepsiju! 🙂

zivs
    Participant

Noskatījos BFBC2 Squad DM video:

Iesaku tomēr piedomāt pie teksta pārlasīšans / iepriekšējas sagatavošanas vismaz prātā, citdāk čāpstināšana, “kas vēl … ” pauzes un nopūtas nav pārāk interesanti klausīties. Tāpat kā pilnīgo offtopiku un regulāru atkārtošanos vajag izravēt saknē, jo to, ko Tu tajā video pateici ar visām atkārtošanām un liekā runāšanu, varēja noīsināt līdz aptuveni 2 minūtēm. 10 minūtes skatīties šāda tipa apskatu (text-wise) ir tas pats, kas slow motion Hameleonu Rotaļas 🙂

No offence, tikai ieteikumi un, cerams, veselīga kritika!

Wuu
    Participant

zivs, tas nebija apskats 🙂 Tas vienk. tāds kā vide blogs, bet sagatavoties gan vajadzēja. Un piekrītu visam tevis teiktajam.

Ielikšu video arī te, varbūt kāds gribēs nosist laiku…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9Tard7O4FfI[/youtube]

mazais_zilonis
    Participant

To visu noskatoties, man vismaz rodas jautājums,vai autors mūžā kaut elementārāko spēli pats ir uzrakstījis? Es katru reizi apbrīnoju, spēlējot gandrīz jebkuru spēli, cik nu man tā laika ir, gan absolūti skaistās grafikas, gan pilnīgi satriecošo darbības ātrumu un fona sarežģītību (tieši fona papildu darbību). Tas kļūst arvien fantastiskāks.

Teikt, ka – spēlei ir tikai 5 stundu game-play un tapēc tas ir s***s var tikai cilvēks, kam nav absolūti nekādas nojausmas, kas notiek under the hood. Cik tas ir resursu ietilpīgi uztaisīt tik krāšņu spēli, un cik tas izmaksātu, ja gameplay būtu 24 stundas, vai tad tu pirktu spēli, ja tā nemaksātu tos 50EUR, bet 200EUR?

Par tādiem gadījumiem, ka tiek dažādos līčos kaut kas novilkts – tu nemaz neesi šīs spēles mērķauditorija – tā ir tie, kas pērk šo spēli.

Wuu
    Participant

mazais_zilonis, tik tiešām esi maziņš? Ja es esmu galdnieks un uztaisīšu tev krēslu, kurš izkasīties smuks, bet tu uz viņa nevarēsi normāli sēdēti? Tu mani arī apbrīnosi? Tas ir viņu darbs. Un tev būs pie kājas, kas tam krēslam “under the hood”, jo tu vienkārši gribi sēdēti.

Varu tevi apbēdināti, NEKÄ€ MAÄ¢ISKA spēļu izstrādē nav.

kuuminsh
    Participant

Gribēju izvērsti nokritizēt, bet zivs faktiski jau visu pateica un man tur nav ko diži piebilst.

Ja nu vienīgi par koncepciju.

Kāds ir video mērķis ?

Kāds ir mesedžs ?

ko Tu gribi saņemt un ko Tu pasniedz potenciālajam skatītājam.

Man neradās iespaids ka šie video ir spēļu apskati.

Drīzāk kaut kas uz tādu kā jokuvideo vai parodija par video spēļu apskatiem.

Ja video vērtē kā spēļu apskatu… pa manam.. pārāk maz lietderīgas informācijas

Ja vērtē kā joku video, tad mmm humors ir smalka māksla un ne katram no dabas ir dots tāds talants.

Ja dzīvē reizēm sanāk smieklīgas situācijas vai frāzes tad to pārnest uz tādu formātu ko var pasniegt publiski ir diezgan sarežģīti un tas kas noteiktos apstākļos izklausās varen smieklīgi, pie citiem apstākļiem izklausās vienkārši nekā.

A.. pārāk daudz šito te… kā viņus tur.. nu tie salīdzinājumi ar visādiem sūdiem.

Viss apskats sastāv no salīdzinājumiem ar kaut ko nicinošu kam vajadzētu izklausīties smieklīgi.

Pa manam ir visnotaļ plašas iespējas izaugsmei un stila kopšanai :>

Moš apvienojieties ar zivi 🙂

Wuu

protams, ka nekā maģiska spēļu izstrādē nav.

Vienkārši vajag daudz naudas.

Daži simti tūkstoši startam, vai ja grib kaut ko cilvēka cienīgu tad būtu labi, ja ir daži miljoni.

Gribi 5h garlaicīgu šaujamo? Nu te vispār nekādas maģijas.. nieka 10-20 ļimoni un darīc. :>

Jaunzems
    Participant

Vispār normāli cilvēki sevi ierobežo, ne visu dienu tik spēlē un spēlē. Es ne vairāk par 2h dienā spēlēju un kas tev 5h gameplay, man mēnesis.

kuuminsh
    Participant

Nolūrēju vBlog: Bad Company 2 squad deathmatch

Š is formāts man daudz labāk patika kā apskati.

zivs
    Participant

Vispār mūsdienās spēles izstrādā nevis lai tās kāds spēlētu, bet lai kāds ar tām ātri pelnītu. Agrāk domāja, kā uzlabot esošo spēli, lai tā pēc iespējas ilgāk būtu topā, tagad domā, cik jaunus turpinājumus izdot tuvākā pusgada laikā. Piemēri nav tālu jāmeklē – CoD sērija, BF sērija, NFS sērija …

Wuu
    Participant
    Aldis
    Participant

Par pēdējo klipu un ieročiem! Uhu, tā ir, vēl var piebilst no materiāliem ir karbons! 🙂 Viegls un izturīgs. 🙂

Evers
    Participant

Noskatījos visus, varbūt pietrūkst kāda odziņa, bet kopumā patika, kautkas starp geimera videologu un apskatu. Tā tik turpināt.

[spoil]Trollis TavaMaate gan varētu braukt uz Norvēģiju pie brāļiem, varbūt tur viņu kāds pieņems.

Jeb vienkārši paņemt ielas meitu un atlaist, ja reiz citādi nesanāk, citādi tāds uzvilkts.[/spoil]

Wuu
    Participant

Jaunais Need For Speed World BETA

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MbzjOWbLAjo[/youtube]

Ekskluzīva pirmizrādē šodien, tikai notepad.lv, pat manā portālā vel nav pieejams 😀

root
    Participant

[spoil][img]https://bildites.lv/images/2dkcwpygzdr5izfnkrnv.png[/img]

Eat dirt, sviatch! 😀 😀 😀 😀 😀 :seeker: [/spoil]

migors
    Participant

Paskatijos tos video īpaši pēdējos, nu nezinu ko tāds noobs var labu pateikt par spēli. Galvenais ka pats citus sauc par noobiem bet pats tāds camprs vien ir. Un ar to lielās. Es zem nīka razor333 uz BF badcomapny biju 600 vietā pasaulē un ar t 90 tanku 13 vietā. Man gan personīgi patīka goldrush un ir bijušašas reizes kad visa karte tiek izieta ar vieniem dogtagiem (tikai ar nazi). Tagad gan vairāk quake jo nav laika apgūt jauno BF2. Bet ko var iekonmentēt tāds kurš pats īsti nemāk spēlēt?

Wuu
    Participant

migors wrote:

biju

Biji, biji noteikti…

Parādi ka tu vari labāk un tad runāsim.

Aldis
    Participant

Patika pirmizrāde par NFS, nezināju faktu ka tā ir Online spēle un būs bezmaksas. Padzirdējis biju ka Betu varēs nedēļu testēt. Tā tad, būs jānotestē.

shb-
    Participant

Latvieši kā vienmēr izceļas ar bezjēdzīgu diršanu (domāju par videospēļu review). Džekiņi acīmredzami iedomājušies, ka atrodas BB brokastu studijā kopā ar Ufo. Man reāli kauns par saviem tautiešiem. Tā ir kkāda sērga, patiešām. Nevienā ne-Lv review-video/forumā/ziņu lapā šādu “cilvēku” uzvedību+inteliģences līmeni novērot nav izdevies.

zivs
    Participant

shb- wrote:

Latvieši kā vienmēr izceļas ar bezjēdzīgu diršanu (domāju par videospēļu review). Džekiņi acīmredzami iedomājušies, ka atrodas BB brokastu studijā kopā ar Ufo. Man reāli kauns par saviem tautiešiem. Tā ir kkāda sērga, patiešām. Nevienā ne-Lv review-video/forumā/ziņu lapā šādu “cilvēku” uzvedību+inteliģences līmeni novērot nav izdevies.

Tu to tā par visiem apskatiem (un apskatītājiem) vai arī par Wuu apskatiem tikai? :lala:

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 55 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā