Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Video par spēlēm
Var jau būt, ka Wuu cenšas būt draudzīgs vidējam geimerim, kas īstenībā arī ir tups kretīns, kas sēž pie kastes un truli veras ekrānā, agresīvi dzenājot žurku un spaidīdams WASD 😀
Taču, cik man gadījies skatīties GS/IGN apskatus… tur editors runā pavisam savādāk… pats galvenais – ar izteiksmi, ar entuziasmu. Nevis tā – (man nāk miegs) mēs te šodien apskatīsim to un to (kas noteikti būs totāls sūds, es tikai pakustināšu, lai redz vai smird vai vairs nē). To tad arī iesaku visvarenajam UOC priekšniekam pamēģināt 😀
Var jau būt, ka Wuu cenšas būt draudzīgs vidējam geimerim, kas īstenībā arī ir tups kretīns, kas sēž pie kastes un truli veras ekrānā, agresīvi dzenājot žurku un spaidīdams WASD 😀
Mūs neviens nespaida! 😛
Wuu
[youtube]
pie tam, bf bc2 ir nesalīdzinoši labāks daudzspēlētāju režīmā.
gaidu tavu apskatu par bf2bc2 multiplayer 🙂
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
Pats onlainā esmu spēlējis tikai Call Of Duty 4, hardcore serverī bija tīri forši spēlēt. Tagad labprāt BF:BC2 būtu nopircis un uzspēlētu onlainā (Singlepayer ļoti patika), bet pietiek jau, ka pings man te laukos ar kautvai ar latviešu CS:S serveriem, 90% laika ir pāri 120 (paldies Telia Latvia), kur nu vēl ar spēļu serveriem ārzemēs. 😀 Lai nu kā, videokartiņu pārdevu, un uz integrētās tāpat nekā nebūtu.
Nejutos veltīgi iztērējis 10 minūtes laika. Vispār, cik skatos, daudzos tavos viedokļos par datorspēlēm ar varu tikai piekrist.
Pats onlainā esmu spēlējis tikai Call Of Duty 4, hardcore serverī bija tīri forši spēlēt. Tagad labprāt BF:BC2 būtu nopircis un uzspēlētu onlainā (Singlepayer ļoti patika), bet pietiek jau, ka pings man te laukos ar kautvai ar latviešu CS:S serveriem, 90% laika ir pāri 120 (paldies Telia Latvia), kur nu vēl ar spēļu serveriem ārzemēs. 😀 Lai nu kā, videokartiņu pārdevu, un uz integrētās tāpat nekā nebūtu.
man Anglijā 3niekam ar mobilo i-netu (operators iekš UK) ir tāds pats pings kā tev…
anyways te nets ir tāds pašvaks … 200KB sec down/30 up skaitas nenormāli šiki … tā arī ir vienīgā lieta kas te ir sūdīgāka kā LV .
protams ja neskaitīt ēdienu…
Piekš Black ops būs dedicated serveri un varēsi mierīgi hostēt savai komūnai un varēsi banot,banot un vēlreiz banot ko vien gribēsi 🙂
P.s. Black Ops traileris izkatījās ļoti labs( ja salīdzina ar mw2 traileri) un neizskatās, ka spēle patērēs apmēram tik par resursu kā COD5.
Ja tev interesē Black Ops iesaku iestīties šajā lapā, tik neuzspied uz trailera:
gaidu tavu apskatu par bf2bc2 multiplayer 🙂
[youtube]
Kā iztulkoti “retarded” ?
[youtube]
Preses relīzes