Sākumlapa › Forumi › Software › Audio/Video programmatūra › VIDEO_TS
Steidzami vajadziiga atbilde prieksh jums noteikti vienkaarsham jautaajumam.
Taatad man ir DVD filma nokachaata, taada variantaa, kur ir taa Video_TS mapa un iekshaa Video_TS fails, vairaaki .vob faili un vrb vel shis tas. Nu tas taa, taa biezhi ir, ar VLC vnk Open folder un viss iet ar visu Menu pat reizeem…
Jautaajums ir, kaa pareizaak ar NEro ierakstiit to filmu diskaa, lai to vareetu normaali atskanjot uz random LG DVD atrskanjotaaja? Kura sadalja NEro jaaizveelaa utt.
Ceru uz atbalstu, biedri 🙂
Zinu, ka esmu slinks, jo nemekleju pats agraak, bet shodien daudz darba darbaa, bet gribu vel vakaraa ieraxtiit. Taapeec jau izveidoju shito profilu, lai uzdotu stŠªlbus jautaajumus 😀
Domaaju ka shis man derees, vieniigais man ir NEro 7.8 un #1 postaa jautaaju, kura sadalja jaanjem NEro Start smart dialogaa, kuru vnm izmantoju, bet nu nekas, meegjinashu citaadi, vai arii googleeshu lidz riita gaimai 😀
Par video_ts atskanjoshanu ajutājumu nav .. izmantoju KMP un tas visu izdara normaali ja nenog;luko :DDD (ir reti bet ir gadijumi citādi labs pleijers.)
Lai netaisītu jaunu topikuku nolēmu pajautāt tepat.
Tātad ajutājiens par to kā tādu video dabūt kaut kādā veselumā kuru varētu pēc prāta un patikas sagraizīt attiecīgi un tad salikt kā pašam patīk ????
Ir kāds pieklājīgs video montētājs šai forumā vai nav ?
Iesakiet softu pāre’jo jau izpīpeš pats…
Vienkārši anv sagadijies ar video strādāt , bet nu visam pien;ak pirmā reize .
Graizīt un montēt varēsi ar kādu no videomontāžas progām, piemēram, Pinnacle Studio 12 Ultimate – vienkārša un manuprāt ļoti funkcionāla un laba, … ir jau vēl arī Windows Movie Maker, kas jau Windowsam iekšā nāk, bet nu tas nu galīgs krāms ko pie galīga bada lietot tik var
Pinacle biju dzirdējis, pats gan īsti darbojies nēsmu . Domāju ka šajā gadijumā tā proga pa smagu būs :(((
Negribas vienas filmeles dēļ piedzīt pilnu Pc ar Pinacli….
Pārējās mazaķ dzirdētas … nu ko, būs jā pacēko kas un kā :)…
Paldies 🙂
Preses relīzes