Videokarte

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Anonīms
    Neaktīvs

Sveiki.

Man ir tāda problēma,ka ir saplīsusi videokarte,ok viņa bija savu laiku nokalpojusi un tāpat bija doma iegādāties jaunu. Datoru pašlaik lietoju ar atslēgtu videokarti.

Bet bažas māc viena lieta..apmēram pirms nedēļas datoram pārstāja darboties dzesētājs. Vai tas ir kautkādā veidā saistīts ar videokartes nēesamību? Vienkārši bail,ka nopirkšu jaunu karti un čuš vien sanāks..

Paldies.

KristoZ
    Participant

Pārāk maz informācijas:

https://notepad.lv/forums/5306/kas-jaievero-iesacejam—palidzibas-mekletajam/

Kas par datoru (mātesplate, kāda komplektācija), kāda videokarte bija? Pēc kā spried, ka “nosvila”? Kāds dzesētājs pārstāja darboties? Kur tas atrodas?

WerNeo
    Participant

“..apmēram pirms nedēļas datoram pārstāja darboties dzesētājs.”

Kurš dzesētājs?

Anonīms
    Neaktīvs

Nēesmu nekāds baigais datoru spečuks,bet nu mēģināsu to informāciju sadabūt..

Tātad,mātes plate – GIGABYE S-series GA-945PL-S3P. Videokarte – GeForce – 8500gt 512mb. Spriežu pēc tā,ka man regulāri ieslēdzot datoru pēc piecām minūtēm viss ekrāns iesaldējās un uzmetās death screen’s. Mēģināju simtiem reižu visu pārinstalēt,nekā. Nu man nedarbojas tas ventilators,kas atrodas pie barošanas bloka..nezinu vai to sauc par dzesētāju vai kā.

WerNeo
    Participant

Tātad, ja neesi baigais spečuks (no tā nav jākaunās), laikam tomēr ieteikšu nepataupīt tos pāris latus un aznest datoru uz tuvāko servisu. Jo tas ventilators, kas Tavam datoram neiet, atrodas pārāk bīstamā vietā, lai Tu pats tur kaut ko darītos.

Anonīms
    Neaktīvs

A varbūt nopērkot jaunu karti tas ventilators atkal sāktu strādāt? Tā nevarētu būt?

WerNeo
    Participant

Ja es pareizi sapratu, par kuru ventilatoru Tu runā, tad nē – tas nelīdzētu.

samurajs
    Participant

Ja nedarbojas ventilators zem barošanas bloka – ņem un nomaini pret tāda pat izmēra. Ja iekš PSU – tur gan labāk pats nelien.

Kas attiecas uz videokarti un frīzošanu – nenāktu par sliktu dabūt zināt temperatūras un spriegumus. Varbūt videokarte pat nav vainīga. Vai esi dzirdējis par progu Everest?

Anonīms
    Neaktīvs

Tieši tā,nedarbojas ventilators zem barošanas bloka.

Kā es varu uzzināt tās temperatūras un spriegumus?

Par everest programmu esmu dzirdējis,bet lietojis gan nekad nēesmu..

bellys
    Participant

lūdzu nenogalini sevi lienot tur kur tev nav diezgan lielas sajēgas 😉

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā