Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Videokarte
Man ir tāda problēma,ka ir saplīsusi videokarte,ok viņa bija savu laiku nokalpojusi un tāpat bija doma iegādāties jaunu. Datoru pašlaik lietoju ar atslēgtu videokarti.
Bet bažas māc viena lieta..apmēram pirms nedēļas datoram pārstāja darboties dzesētājs. Vai tas ir kautkādā veidā saistīts ar videokartes nēesamību? Vienkārši bail,ka nopirkšu jaunu karti un čuš vien sanāks..
Paldies.
Kas par datoru (mātesplate, kāda komplektācija), kāda videokarte bija? Pēc kā spried, ka “nosvila”? Kāds dzesētājs pārstāja darboties? Kur tas atrodas?
Kurš dzesētājs?
Tātad,mātes plate – GIGABYE S-series GA-945PL-S3P. Videokarte – GeForce – 8500gt 512mb. Spriežu pēc tā,ka man regulāri ieslēdzot datoru pēc piecām minūtēm viss ekrāns iesaldējās un uzmetās death screen’s. Mēģināju simtiem reižu visu pārinstalēt,nekā. Nu man nedarbojas tas ventilators,kas atrodas pie barošanas bloka..nezinu vai to sauc par dzesētāju vai kā.
zem
Kas attiecas uz videokarti un frīzošanu – nenāktu par sliktu dabūt zināt temperatūras un spriegumus. Varbūt videokarte pat nav vainīga. Vai esi dzirdējis par progu Everest?
Kā es varu uzzināt tās temperatūras un spriegumus?
Par everest programmu esmu dzirdējis,bet lietojis gan nekad nēesmu..
Preses relīzes