Videokartes problēma

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Videokartes problēma

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 25 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Willis
    Participant

Spēlējot multiplayer vai single player Call of Duty 3 spēli uz monitora ‘met’ artefaktus un vienlaicīgi ar artefaktu parādīšanos raustās vai pilnīgi pazūd skaņa, spēlējot Battlefield Bad Company 2 tas ir daudz mazāk jūtams.

Notestēju videokarti ar 3DMark 11 un man parādīja šādus rezultātus, mani interesē, vai pie vainas ir tikai videokarte vai kāda arī kļūda var būt arī datorā.

Lietojot internetu vai skatoties uz monitora (MKV, AVI utt.) filmas nekādi artefakti neparādās, ar videokartes un pārējo dzelžu temperatūrām viss ir daudz maz kārtībā.

GPU-Z – Graphics card

GPU-Z – Sensors

CPUID temperatūra pirms un pēc ~20 min. Call of Duty MW3 spēlēšanas

https://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2321261

WerNeo
    Participant

Standarta pirmās pazīmes… videokartes “game over” sākas šādi… diemžēl.

usins
    Participant

blē… man tieši tāds pats cpu vga komplekts plus arī asus māte…. bet pagaidām tpu tpu viss notiek

akms47
    Participant

Var jau būt, ka game over, bet var būt tas pats, kas bija man – baroklis deva ārā nepareizu štromi.

Willis
    Participant

🙂 Iespējams tava nebija sakarsusi līdz 120 grādiem. Es jau apmēram tā arī domāju ka videokarte sāk sprāgt nost un vēl neesmu izlēmis kādu jaunu pirkt šās vietā, domāju kādu no GF GTX560 Ti pareizi laba GTX560 Ti karte arī ‘normāli maksā.

Skatoties specifikāciju Giga Byte GeForce GTX560 ir normāla, MSI GeForce GTX560 Ti būtu ideāls variants. MSI GeForce GTX560 Ti .

Willis
    Participant

Vajadzēs pārbaudīt.

Faks
    Participant
    Willis
    Participant

Tava piedāvātā man būs par dārgu-man tā nekad ‘neatmaksāsies’. Neesmu specs videokartēs, bet man liekas ka Giga Byte GeForce GTX560 Ti, 1GB, GDDR5, OC man pietiks atliektiem galiem.

Galvenais lai var spēlēt uz maksimāliem iestatījumiem, ar monitora izšķirtspēju 1920×1080 tādas spēles kā Call of Duty: MW3, Battlefield 3 un Dirt 3.

Kāda uz šodienu ir visprasīgākā spēle un kādu videokarti tai vajag, ar rezervi domāju pirkt nav jēga, nevar zināt kādas spēles būs jau pēc gada un kādas sistēmas prasības tām būs.

Faks
    Participant

vari jau tak ari nopirkt jaunu ventilatoru pa kadiem 20-50ls un teu normali ies videne 🙂 .

Dzese bus labaka un temeperaturas bus normalas tas taka uz manas videnes 8800GT (veca videne) stav custom dzese temp ir 39c dle max zem load ir ap 45c vairak reti redzu 🙂 .

Š is der tavai videnei 🙂 vismaz tā raksta bet pirms pērc rūpigi visu izlasi lai nebūtu tāka trūkst piemēram mount sistēma un etc un protams ja izdomā to darīt !

https://www.salidzini.lv/search.php?q=Scythe+Setsugen+2%2C+VGA+Cooler&cn=&cl=

Willis
    Participant

Kā jau teicu, uz monitora ‘met’ artefaktus un vienlaicīgi ar artefaktu parādīšanos raustās vai pilnīgi pazūd skaņa, OK par attēlu būtu skaidrība, bet kāpēc pazūd skaņa? Vai problēma arī mātes plates integrētajā audiokartē?

Faks
    Participant

nu ar skaņu iskatās ka mirst iebūvēta skaņas karte 🙂 🙂 taka gadat naksies vien jaunu :))

Willis
    Participant

Videokarte GigaByte GeForce GTX560 Ti spēs parādīt jaunākās spēles-Battlefield 3 uz maksimālajiem iestatījumiem ar monitora rezolūciju 1920×1080 ?

Battlefield 3

Ge Force GTX560 Ti

Wuu
    Participant

Ar temperatūru viss kārtībā, HD 6850 līdz 75c var droši čāpot nebaidoties. Visdrīzāk ka XFX ražotājs ražo mēslus, manējā no Gigabyte, no iegādes laika ir OC stāvokli un pieslēgta pie 3 monitoriem, tākā tiek lietota pa pilnu programmu bez apstājas.

Uztaisi print screen artefaktiem, vai ar fraps nofilmē!

Ieej AMD Vision Engine Control Center > Performance > AMD OverDrive

un samazini atmiņai MHz pa 10, atkārtā procedūru kamēr nepazūd. Ja nepalīdz, atgriez atmiņas MHz sākotnējā stadijā un dari to pašu ar video procesora MHz.

Nopirksi 560 TI pats vainīgs būsi, tai kartei draiveri ir vienkārši nelietojami

ruukjis
    Participant

Pēdējais teikums ir salti meli.

ruukjis
    Participant

Mhm… tev pirksti nemirst šitādas muļķības rakstot?!

Willis
    Participant

Katrā gadījumā lai varētu redzēt artefaktus ar screenshotiem būs par īsu, vajag filmēt un pie tam ar skaņu, kā jau sākumā rakstīju,attēls un skaņa raustās sinhroni.

Lai var salīdzināt būtu labi savā datorā ielikt stabilu videokartikarti un paskatīties kā rāda bez kļūdām .

ruukjis
    Participant

Liecies mierā ar to skaņu. Nu, bet, protams, ka skaņa raustīsies, ko gan tu gaidīji? Ka skaņa skries pa priekšu bildei? Skaņa ies normāli, ja bilde ies normāli.

Willis
    Participant

Sākumā bija tā kad bilde raustījās un apstājās, bet skaņa bija normāla-bez raustīšanās .

ruukjis
    Participant

Nu tad jāsāk domāt vai tiešām tas ir video, ko tu tur esi nomušījis, līdzīgi simptomi ir, kad CPU “uzdzen”.

Es tev ieteiktu sākt ar videokartes aizņemšanos no kāda, paskaties vai palīdz. Pirkt jaunu un pēc tam secināt, ka visi sūdi ir dēļ nodzītas sistēmas… stulbi.

MyNegation
    Participant

Vai videokarte nav no rūpnīcas OC? Vienam klientam bija līdzīgs gļuks, izmeklējos, nevarēju atrast kļūdu, beigās nometot 30MHz no GPU un RAM, spēle aizgāja bez gļukiem.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 25 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā