Videokartes problema

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Videokartes problema

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    xmans34
    Participant

Man ir tāda problēma iegādajos video karti n210 veikala man visu salika tur viss gaja labi atbraucu mājas pieslēdzu pc un nez no kurienes uzradas lagi pc ka neko ieslegt nevar. Lidzko videokarti iznemu lagu nava vai ari kad videokarti atstaju un pc piesledzu pie tv ari lagu nava gribetos zinat kada ta varetu but pa problemu,

shady
    Participant

Kā tas izpaužas? Ko tu veikalā tieši pārbaudīji? Varbūt nav salikti videokartes draiveri un palaižot ko apjomīgu (video rijīgu) parādās problēmas.

xmans34
    Participant

NU veikala man ielika ieksa pc un videokarti un viss gaja ka tam jaaiet ari bez atbraucot majas lagoja pie mana monitora iespejams monitors vainigs ta nevaretu but?

xmans34
    Participant

Jo kad es pc r visu videokarti piesedzu pie tv viss gaja ari labi

xmans34
    Participant

Tas ispaudas jau sakuma uz destop verot start vins ielago un atveras pec 5 sec

shady
    Participant

Ne jau monitors tev bremzē, bet tev tur ir kas samuhļīts sistēmā… Vai HW defekts.

Visvieglāk pārbaudīt HW būs iebūtot kādu linux distru no cd/flash un apskatīties, kā viss strādā. Un savā windowā sāc ar draiveru pārbaudi. Atinstalē visu nost, iztīri visu sistēmu kaut vai ar ccleaner un liec atpakaļ pareizos draiverus – sākot ar čipsetu līdz pat videokartei.

Ja neko nesaprati, ņem vienā padusē kompi, otrā – monitoru un stiep atpakaļ uz veikalu, un palūdz, lai šie tev viņu sariktē.

Andron MacBeton
    Participant

Nu ko tu te sprēgā? *** ***!

Neko nepajautā par kompi un baigās diagnozes uzstāda. *** ***.

Aizbrauc tak uz ārzemēm!

Andron MacBeton
    Participant

Neesi apsvēris domu samaksāt datorspecam par darbu?

Ieguvējs būsi tikai pats.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā