Vienu iPhone 5S vai 2 gab. Google Nexus 5?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Vienu iPhone 5S vai 2 gab. Google Nexus 5?

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā ziņo TechRadar ar atsauci uz Googlei tuviem avotiem, jauno Google flagmani Nexus 5 varam gaidīt oktobra beigās. Interesantākā ir cenu politika: tā kā iPhone 5S maksā 699 EUR, tad Google savam Nexus 5 noteikusi puscenu no tā vērtības – 349 EUR.

Iepriekšējais Nexus 4 tirgū parādījās par cenu 299 €, tā kā ņemot vērā ievērojami advancētākos dzelžus, jaunumam 349 € ir ļoti laba cena. Pēc internetā noplūdušajiem testu rezultātiem Nexus 5 nemaz neatpaliek no iPhone 5S. Par bāzi Googles jaunajam modelim ņemts LG flagmanis G2 ar 5.2″ Full HD displeju, 4-kodolu Qualcomm Snapdragon 800 (2,3 GHz) procesoru un 13 MPix kameru. Pēc neoficiālas informācijas, ir uzlabota grafikas apakšsistēma, kas dod labākus veiktspējas testu rezultātus.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_fcc_filing580100_1.jpg[/img]

Anonīms
    Neaktīvs

A ko man darīt ja gribu modernus dzelžus, bet nelielu ekrāna izmēru? Vot parādiet man kāds 3,5″ telefonu ar andri, kuram būtu iekšas tādas pašas kā kaut vai tam pašam Nexus 4.

samurajs
    Participant

Uz neliela ekrāna jau nevar izbaudīt FullHD un visu citu ko modernie dzelži dod. Tev atliek kāda Nokia Asha 😀

Š obrīd modē ir dižtālruņi, tā kā veltīgi prasīt 3,5″ 😀

Participant

Vēl 1.8″ līdz planšetei. Sarauj, sarauj!!

garaisezis
    Participant

es jau cerēju, kad nākošais būs no Motorolas google telefons, bet vēl ar vien LG..

Eudoxus
    Participant
Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?