Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Viltus antivīrusi – desmitiem miljonu apkrāpto
Tipveida krāpšanas shēma ir šāda: lietotājs apmeklē zināmas web-lapas, kurās iebūvētais “skaneris” uzrāda, ka dators ir inficēts ar iespaidīgu skaitu zirgu un tārpu
Web-lapu īpašniekiem turēt viltus vīrusskanerus savās lapās ir ļoti izdevīgi – par katru klikšķi krāpnieki viņiem samaksā 1-55 centus. Gada laikā viltus antivīrusi tikuši lejuplādēti ap 43 miljonus reižu, un zināms procents no tiem vēl tagad “sargā datorus”.
Nu? Vai kāds no notepadiešiem nevēlas Total Defender – 2009? Par velti atdošu! 🙂
Bet ja smadzeņu nav? Linukss vien atliek. Vismaz šādu papildu hardware requirement nepieprasa.
Ja smadzeņu nav, tad arī no linux vajag turēties pa gabalu. Tad atliek vien Mac OSX – linux (ne tikai) tiem, kam nav smadzeņu.
😀
Mac vai Linux un nebūs problēmas ar šīm programmām.
Seks par velti
Wuu, ar Tevi viss kārtībā?
nez vai tad jamam buutu laa laime tikt man parakstaa…
Wuu, ar Tevi viss kārtībā?
nez vai tad jamam buutu laa laime tikt man parakstaa…
Labi, ka es neesmu tavā BlackList’aa 😀
😀
to sērgu var lejuplādēt ir angliski, ja cilvēks māk izlasīt ko viņam tur piedāvā tad tam smadzenēm jābūt
Laime vēl nebūtu īstais vārds..
Kretinē ārā! 😀
Tev arī gribas sarakstā 😀
Kretinē ārā! 😀
Tev arī gribas sarakstā 😀
😀
Nē, man tāpat labi, es tikai izsaku savas domas…
Professor35
nav gan dzirdēts ka Latvijā kāds būtu uz tā uzrāvies var būt tāpēc ka web-lapas no kurām
to sērgu var lejuplādēt ir angliski, ja cilvēks māk izlasīt ko viņam tur piedāvā tad tam smadzenēm jābūt
UN KÄ€ VĒL ir uzrāvušies. pagājušos 2 gados no tiem mēsliem glābties nevarēja. kā nes taisīt – redzu, ka atkal ir tāds sūds iekšā. protams ne jau maksājuši par to.
Preses relīzes