Vīruss ..

Sākumlapa Forumi Software Windows Vīruss ..

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Faust
    Participant

Beidzot esmu uzrāvies uz vīrusa .. vismaz man tā šķiet. Atvēru vienu failu, kurš bija, tā teikt, nomaskēts, noraustījās ekrāns, kursors sāka nekontrolējami ārdīties pa desku. Neko, restartēju windu un tagad, pēc Welcome uzraksta, pārādās tik kursors un viss, ne toolbars, ne ikonu nav, kā arī viss D disks tukšs. Tagad tikai ar Exploreru varu pie failiem tikt, mapes arī nevar izvilkt uz deska. Par cieto skaidrs – kaput, bet kā varētu dabūt atpakaļ to paneli un ikonas?

Pārinstalēšana būs galējais risinājums.

Loading
    Participant

Ķeksis ir šeit “uz ekrāna peles labais klikšķis”>Arrange Icons By>Show Desktop Icons?

Faust
    Participant

Klikšķis nedarbojas, nevar atvērt to izvēlni.

samurajs
    Participant

Pārāk daudz priekš viena tārpa – iztīrīt D disku un vēl desktopa iconas… Varbūt tev kāds .bat failu iebaroja?

Vajag papildus info…

Faust
    Participant

Nav vairāk ko stāstīt, tas bija .exe fails un pēc restarta D disks ir tukšs.

samurajs
    Participant

Skaidrs. kas par .exe failu, no kurienes radies – to jau tu nezini laikam? Saglabājies nav gadījumā? Ko process explorer saka? Nav kādu jocīgu procesu?

samurajs
    Participant

Uzcep sev bootable Avira Rescue CD un izdzen cauri. Tas ir radikālākais paņēmiens. Var dr.Web Live CD arī.

Faust
    Participant

Atradu risinajumu ikonam un panelim. Task Manager => File => New Task => explorer.exe

samurajs
    Participant

Tu nekādu AV nelieto vispār?

Faust
    Participant

Es biju uz brīdi atslēdzis.

NOD32

samurajs
    Participant

Tagad tu vari par viņu aizmirst, ja zaraza Win sistēmā iekšā. Skenē tik no ārpuses.

Faust
    Participant

Ar tiem, ko tu ieteici to var izdarīt?

samurajs
    Participant

Pēdējā manā prakses gadījumā Avira Rescue CD atrada 7 lopus, ko parastais AV bija palaidis garām, un tā izglāba sistēmu.

Tev tā kā tā nav ko zaudēt.

dead_emo
    Participant

Es ieteiktu safe mode un tad izskanēt ar cureit.

schinder
    Participant
    krisis32
    Participant

man bija kas lidzigs – Nebija ikonu / start menu / nevareja lietot labo klikski / strada viss tikai caur crtl+alt+del …. par laimi cietais nebija kaput!

Es vedu pie meister lai parinstalle!

Faust
    Participant

Un cik samaksāji?

WerNeo
    Participant

Kā man skolas laikā patika taisīt šādus *.exe failiņus iekš Qbasic 😀

Aldis
    Participant

Faust, lai parinstaletu windu, jega nest pie meistara!? – parmet visu vajadzigo uz citu HDD, vai uz DVD vai kkur, un parinstale ar format C:, man skjiet viss jaukakais risinajums!

WerNeo – ehh.. labu labie laiki 😀 😀 Man liidziig! 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā