Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Visbērnišķīgākā administrācija
Vienkārši atvainojos par šo garo rakstu, bet my poin is- administracijā ir daži normāli, ar kuriem var sarunāt, bet lielākā daļa ir tādi kropļi (atvainojos par izteicienu), kuri warno, bano tos, kuri ir viņus piespieduši ar saviem argumentiem līdz sienai! Es piem dabūju 8 nedēļu warn, jo viens admins man brauca augumā par tēmu SPAM. man piebesīja, ka šis lamājas un uzrakstīju- a tu vispār zini, kas ir SPAM, vai arī skolā nemācīja? un atbilde bija 8 nedēļu warn.
Un gala rezultāts profils usins ir disabled, bet nu drīz būs jauns- usinsreload 😀 lai aizrijas tas lizards, es nekur nepazudīšu 😀 Dabūs viņi man.
Tā gadās ar puņķainiem adminiem 😀
(kirzaka-lizards)
Tas pats bija tajā mēslu bedrē Bithackā un visur, kur pie varas ir maloļetkas.
tur jau taa lieta- negrib klausiities kritiku :/
Es šajos p0k3portālos nespēlējos, bet outlaw lizards nav tas pats purns no boot.lv?
nop- vakar mees outlaw.lv lizardu nodirsaam peec pilnas programmas- tur vinjam varas ir 0000 % tas pats arii datuvee :D:D vinsh iemeta sludinaajumu un vieniigais koments- kaasiens sejaa 😀 vinju nemiil taa pat kaa kirilu :D:D
bet vispār man tas bērnudārzs bijis, nebijis. lai jau cilvēki izglītojas, tik lai mani tas neskar 😀 outlawā tīri labi turos. :party:
Tam drošvien ir kāda saistība ar pēdējās nedēļas īpaši grudrajiem poikiem kas te uzpeld.
Slinkums pat vairs logoties te iekšā.
:hmz:
bet
kurā patiešām ir bērnišķīga vadība
storijs ir tāds: piereģistrējos pirms mēneša, trakeris bij drausmīgs un pilns ar drazu, pieprasījumos bija baigi daudz faili kas man uz hdd, prikola pēc pieteicos par upperi, pēc 2ām dienām un 17 uppotiem torrentim mani paugstināja par uploaderi no test uploadera statusa, tad pēc stundas iecēla par moderātoru ok es piekritu un vislaik lamāju jaunos test upperus par nekvalitatiiviem torrentiem un mācīju viņus, laboju aprakstu un karoč biju apņēmies normāli palīdzēt trakerim..
pirms nedēļas es tur biju smuki iekārtojies un atktīvi darbojos, līdz vienu dienu mani pazemināja par vip systOP fifers ar iemeslu ka biju iecēlis savu draugu par vip, paskaidroju, ka pateicoties manam draugam te ir daudz faili uppoti ko esmu dabūjis no viņa, pēc piecām minūtēm jau bija bans! Ble un to visu izdariija viens idins kam 13 gadi un kuru kāds līdzīgs idiots ir iecēlis augstā amatā!!! nu 1nk psc es centos attīstīt trakeri, jo man likās ka decoder.lv ir izaugsmes iespējas a viens sīkaļa sprēgā, vakar ielogojos ar jaunu user name uzliku bloķēt to sīko fifelu un čatā normāli dzinu bazaru ar čomiem, onlainā uzpeldēja fifers, sāka sprēgāt čatā un ip ban 3 useriem uzlika, pat iepriekš nebrīdinot, 1nk idiots!! visiem pārējiem adminiem un moderim vins besii, bet dizis (trakera īpašnieks) neko nedara lietas labā, bāc viņiem vajadzētu cīnīties par katru uuseri, bet viens siiks perdelis šur un tur zināms kā den_77 īstajā vārdā dens katru dienu bloķē vairākus lietotājus!! trakeris tiešām nau slikts, ar izaugsmes iespējām bet manuprāt tas nevienam no trakera veidotājiem nerūp.. :duno:
Preses relīzes