Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Vispár galígi ne pa témai.
Vélos iegádáties auto vispár mérkjis ir mazda 6.
Bet ir liela probléma man nav ne mazákás nojausmas kádi dokumenti ir jánokárto kas ir járegjistré ká un kas vispár vajadzÃgs tam visam.Zinu ka vajadzÃgas aprdoshinásnas bet kura bútu labáka plus vel nodoklji.(gribéu zinát uz kádu summu man járekjiná papildus uz nodokljiem apdroshináshanu un vel sazin ko )
Varbút atradÃsies káds nepárák aiznjemts cilvéks kas varétu drusku piepalÃdzét ar to visu
Pirmkārt
otrkārt
treškārt
Apdrošināšana katram cilvēkam ir individuāli pēterim pa gadu 28Ls jonusam pa 3men 20Ls ( tur skatās tavu stāžu un vēsturi )
Pārējais viss atkarībā kur pērc auto ja latvija tad pārrakstīšana 20Ls + jāskatās vai saimnieks ir samaksājis šī gada ceļa nodokli ja nē vajadzēs pašam maksāt .
Ja auto pērc ārzemēs tad būs atmuitošana,tehniskā apskate, ceļa nodoklis,apdrošināšana,nr zimes, un tt viss kopā bez auto remonta ja būs kkas jātaisa +/- 150- 300Ls atkarīgs kāds auto un .t.t
MashÃnu taisos iegádáties Latvijá bet nu izvélé ar nav diezko liela táka apsveru domu arà par árzemém.
Já kaut i nezinu kas i ká bet jásák ir kautkad ká saka visa dzÃve viens liels mácÃbu lauks.
A par nodokljiem vienÃgasi ko es zinu tas ir celja nodoklis varbút ir vel kádi es tak nezinu déljtam jautáju kádam zinoshákam cilvékam, táká pasham nav tádu civéku kam uzdot shos jautájumus
Ceréshu uz vel kádu atsaucÃbu 🙂
Budzheta zinjá vélos iekljauties 3000 Ls
MashÃnu protmas pirkshu ar lÃzingiem nevélos rokas smérét 🙂
1. Pie auto iegādes, ja ņem no rokas, nu no kāda cilvēka, kas ssā tirgo, tad tev vajadzēs pārrakstīt autiņu no viena saimnieka uz otru, skaties, vai šo pārrakstīšanu veic pirmais auto īpašnieks, vai tas jādara tev, vidēji tie ir 25 Ls
2. Kad auto ir pārrakstīts uz tava vārda, var nākties samaksāt ceļa nodokli pie pārrakstīšanas, bet ja tas ir samaksāts, tad nākošo reizi ejot tehnisko apskati.
3. Kad tas viss ir, ieej octas.lv un apdrošini savu mašinu uz cik ilgi laiku vēlies.
4. Sēdies un brauc.
Ieteikums: Ja tu nezini, kā ko darīt, tad droši vien tā tev ir pirmā mašina. Paņem kādu normālu pabrauktu vāģi, nebūs žēl viņu sasist, nu kaut vai kādu AUDI, 318 MBW, variantu ir daudz. Pabrauc ar to gadu, varbūt divus un tad ņem autiņu par 3K.
Tieshi ka piederēs mashīna man tad jā tā būs pirmā bet tā ar darba mashīnu esmu pietiekami atbraukājis, pieredzes pietiek lai brauktu ar labu auto 🙂
Bet nu tieshām foxsk8 liels paldies ka apskaidroji kas un kā.
Preses relīzes