Vispirktākais viedtālrunis pasaulē – iPhone 5

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Vispirktākais viedtālrunis pasaulē – iPhone 5

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Bija brīdis, kad pasaulē vispopulārākais viedtālrunis bija Samsung Galaxy S3, bet 2012. gada 4. ceturksnī Apple iPhone 5 to apsteidzis pēc visiem rādītājiem – to izskaitļojis Strategy Analytics. Periodā 2012. gada oktobris – decembris tirgum tika piegādāti 27,4 milj. ierīču, kas atbilst 12,6% tirgus daļai. Samsung Galaxy S3 tirgus daļa noslīdējusi vairs tikai līdz 7,1%.

Pēc ekspertu domām, iPhone 5 panākumi slēpjas “trijos vaļos”:

* veiksmīgs, uz lietotāju orientēts dizains

* izplatīšanas tradīcijas desmitos valstu

* ievērojamas mobilo operatoru subsīdijas tālruņu pircējiem

Joprojām ļoti sekmīgi norit arī Apple iPhone 4S tirdzniecība – tā tirgus daļa sastāda 8%. Toties Samsung negatavojas atzīt sakāvi: jau martā-aprīlī sagaidāms jauns flagmanis Galaxy S4 ar vēl pamatīgākiem muskuļiem un 2 GHz Cortex-A15 procesora kodoliem.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_iphone5strategyanalytics2201303_1.jpg[/img]

Avots

Anonīms
    Neaktīvs

Tabulā ir “Shipments”, bet tu raksti par “Sales”. 🙂 Tas nav gluži viens un tas pats.

natolv
    Participant

Piekrītu! Tabulā ir “shipments”, līdz ar to visi šie “shipments” kkur noliktavās pūst, nevis tiek notirgoti. Ja nemaldos Engadget bija uzcepis rakstu, par to, cik neveiksmīgs ir 5tais iPhone, un ka visiem, kuri iepirkuši to neveicas iztirgot.

Stormbird
    Participant

Pilnīgi neobjektīvs pētījums. Ja jau ņem gayphone 4 un gayphone 5 tad lai pētījumā ņem vērā visus citus samsung modeļus kas ir arī vecāki par S3 un tad apple būs maziņš un melns. Bet tādā gadījumā jau nebūtu radies šis raksts 😀

samurajs
    Participant

ÄŒurā vietā? 😀

Quote:

Periodā 2012. gada oktobris – decembris tirgum TIKA PIEGÄ€DÄ€TI…

Kur te ir “Sales”?

Anonīms
    Neaktīvs

Vispirktākais viedtālrunis pasaulē – iPhone 5

samurajs
    Participant

Virsraksts? Tas jau lasītāju pievilināšanai 😀 Bet ja nopietni – nedomāju, ka Apple cītīgi strādātu uz noliktavu; nav nemaz tik lēta tā pašizmaksa. Tāpat zināms daudzums noliktavās ir arī Samsungam.

m_janis
    Participant

Patiesībā galvenais iemesls varētu būt “ceturtais valis”, pat divi. Pietiekami, lai zustu jebkāda interese par dzelzi ir tas, ka ražojis samsung – un vēl apvienojumā ar android – uz lūžņa uzinstalēta spyware draza.

Nē, neesmu ābola fans un nav man nekā no Apple ražojumiem, bet nemēģiniet man iestāstīt, ka samsung spēj ražot ko normālu, nu, izņemot varbūt putekļusūcējus.

Participant

Nesen nopirku Samsung putekļusūcēju. Ironiski, bet pat mēnesi nenokalpoja. Bet tas tā.

valters.vasilis
    Participant

Vajadzēja pirk Miele. Skopais maksā divreiz 😀

gunchz
    Participant

Man tieši tāda pati pieredze ar Samsung TV. Normāli nostrādāja tikai 2h pēc iegādes. Tagad jau nedēļu garantijas remontā…

shadow118
    Participant

Man tieši otrādi, Samusung mūzikas centrs jau kādus gadus 10 iet bez problēmām

rizhee
    Participant

nu tieši tā, kvalitāte mainās uz kvantitāti, tāpēc arī tavs putekļu sūcējies iet jau 10 gadus. starpcitu man arī Samsung putekļusūcējs un veļasmašīna griežas tuvu 10 gadiem 😀

Stormbird
    Participant

Tad jums baigi nepaveicies, man samsung TV lai arī plazma tomēr 4 gadus jau bez problēmām.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?